I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Staznost

Příspěvekod Topersk » 02 led 2015, 11:36 VIP

Mam staznost. Na admina na JB 2. Bezdvôvodne ma presunul k T. Nepozna pravidla a robi si co chce podla seba. V pravidlach je jasne pisane ze CT musi mat funkcny mikrofon. On Vsat behal jak splaseny po miestnosti zdvihal ludi a zabijal ich a trdil ze tak sa zistuje ci ma mikrofon, pritom krical jak traeny asi 50x dokola miktofon...... Ale nespytal sa Hej ty mas mikrofon, ak ano tak odpovec. Takze je to sice pekne ze je admin ale takych adminov vam tu naserem kolko chcete. Ma sa riadit pravidlami a slusnostou v hre ako admin.. Takze to nedokazal, Neviem kto to bol presne ale bolo to cca o 11:30 na jb_snow.

Hambu robi adminom.
Topersk
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Staznost

od Rumcajz » 02 led 2015, 11:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Staznost

Příspěvekod Tommy58 » 02 led 2015, 12:05 VIP

Přesunuto do správné sekce.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod M4rlb0ro » 02 led 2015, 12:57 VIP

Ahoj byl jsem to já.
To co se dělo na serveru je následovné :
1) Píšou mi lidi ať jdu na Jb2 že tam je bordel
2) Dojdu a zkontroluji mikrofony všem CT
3) Ty jsi na moji otázku "Mikrofon??" neodpověděl tudíš automaticky beru že nemáš mikrofon.
4) když CT nemá nebo má špatný mikrofon následuje přehození k TT (což jsem udělal)

Důkaž : Zde (hned 1.kolo)
M4rlb0ro
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Roxtedy » 02 led 2015, 13:31 VIP

Ahoj,

demo som zhliadol a v adminovom konani nevidim ziadne porusenie pravidel/zneuzitie prav.
Admin si ta pocas HVD chytil do grabu (urcite si to spozoroval kedze si sa ocitol vo vzduchu). Predtym ako chytil do grabu teba
pytal sa ineho hraca, ci ma funkcny mikrofon a ten mu jasne a zretelne odpovedal, co si mal urobit aj ty.
Nereagoval si na adminovu vyzvu tak ta opravnene hodil o zem a presunul ku T.

Ked pises o slusnosti a hambe - pozri sa na tvoju staznost a vyjadrovanie v nej. Zamysli sa nad sebou.

Staznost nepravnena
LOCK.

edit by Roxtedy: Prave som si precital tvoje vyjadrovanie v chate (http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=46584) este raz uvidim ze budes takto zosmiesnovat a urazat admina neskonci sa to len presunom ku T.
Roxtedy
Mistr
Mistr

Zpět na Stížnosti na Adminy