• Stránka 1 z 1
format
čaute, potreboval by som radu od niekoho kto sa vyzna v PC takže k problému
Hral som hral hru ktora je vo formáte .JAR a hral som hru a prišla mi aktualizácia, tak som ju zapol a ked som hral tak sa mi NTB reštartol, tak som počkal, zapol sa a už som to nemal vo formáte .JAR , ale v rare a skúšal som to stiahnut nanovo a stále to stahujem v raru
Hral som hral hru ktora je vo formáte .JAR a hral som hru a prišla mi aktualizácia, tak som ju zapol a ked som hral tak sa mi NTB reštartol, tak som počkal, zapol sa a už som to nemal vo formáte .JAR , ale v rare a skúšal som to stiahnut nanovo a stále to stahujem v raru
-
matus123456789 - Kolemjdoucí
Re: format
pouzi WinRAR a rozpakuj to
je to archiv 

hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
pokial teda myslíš extrahovat tak v žiadnom prípade, skúsil som to
a mál som to až za obrazovkou čiže som to musel vymazovat i cez tento počítač, pretože na zvyšnych asi 80 suborov som nevidel boli za obrazovkou.
No, problem som si vyriešil takže možete lock
Ps.
stačilo stiahnut a nainstalovat Java(TM)-Platform

Ps.
-
matus123456789 - Kolemjdoucí
matus123456789 píše:pokial teda myslíš extrahovat tak v žiadnom prípade, skúsil som toa mál som to až za obrazovkou čiže som to musel vymazovat i cez tento počítač, pretože na zvyšnych asi 80 suborov som nevidel boli za obrazovkou.
Ps.
Mno vidíš, šikovný si ty chlapec.
LOCK
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1