• Stránka 1 z 1
Neustálé vypínání do režimu spánku
Čaute, potřeboval bych poradit s mým notebookem.. 
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Už to bude cca. 1/2 týdny.. (nevím co jsem udělal, ale nějak to začalo.)
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Když jsem na mým notebooku, koukám třeba na web a zničeho nic se mi dá notebook do režimu spánku.. Už mě to nebaví a chtěl bych poprosit o radu, jestli někdo samozřejmě víte o co jde..
(stává se to dost často...klidně i 6x denně). Tak pokud víte/tušíte tak prosím, aby jste to napsaly dolu do komentu. 
S pozdravem JackK.

- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Už to bude cca. 1/2 týdny.. (nevím co jsem udělal, ale nějak to začalo.)
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Když jsem na mým notebooku, koukám třeba na web a zničeho nic se mi dá notebook do režimu spánku.. Už mě to nebaví a chtěl bych poprosit o radu, jestli někdo samozřejmě víte o co jde..

S pozdravem JackK.
-
Jackie1 - Pokročilý
Neustálé vypínání do režimu spánku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neustálé vypínání do režimu spánku
Predpokladám, že tvoj problém má riešenie v položke „Ovládací panel“. Tam nájdeš „Možnosti napájania“.
V skratke:
Ovládací panel → Všetky položky ovládacieho panela → Možnosti napájania
Tam máš dva plány:
1. vyvážený
2. šetrič energie
Vyber „vyvážený“ a klikni na „zmeniť nastavenia plánu“, tam môžeš nastaviť prepnúť do režimu spánku na hodnotu nikdy.
V skratke:
Ovládací panel → Všetky položky ovládacieho panela → Možnosti napájania
Tam máš dva plány:
1. vyvážený
2. šetrič energie
Vyber „vyvážený“ a klikni na „zmeniť nastavenia plánu“, tam môžeš nastaviť prepnúť do režimu spánku na hodnotu nikdy.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Re: Neustálé vypínání do režimu spánku
No výsledok sme sa nedozvedeli, ale predpokladám, že daný problém máš vyriešený.
LOCK
LOCK
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1