• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Nedá sa pripojiť do hry
Dobrý deň moj kamarát pred nedávnom začal hrať CS:GO a spočiatku mu to išlo v pohode ale potom keď hral tak ho to po istom čase na servery odpojilo to vyriešil reinštaláciou gočka ale po niekoľkých dňoch mu to zase začalo naskakovať a teraz dokonca ho nejde pripojiť do hry vôbec a naskočí mu toto https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... cd6cd33221 (otvorte si ten link a tam to ukazuje) fakt nvieme čo s tým prosím poradte nám
-
stalkerunban - Amatér
[Vyřešeno]Nedá sa pripojiť do hry
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nedá sa pripojiť do hry
Obvykle pomůže restart steamu a PC... zkoušeli jste to?
Měl by pomoc reinstall steamu, ale to je ta poslední cesta.
Měl by pomoc reinstall steamu, ale to je ta poslední cesta.
-
Rainox - Spamer
čus, ať dá properities -> local files -> verify integrity of game cache . Btw. Nestahoval si něco do CS:GO? třeba cfg, modely atd.. ?
Někde jsem i četl, že za to může zaplý teamspeak ( že si na TS naisnstaluješ jakousi pejčovinu, která zrovna nepovoluje VAC ochnrana...)
. ať zkusí hrát při vypnutém TS
Někde jsem i četl, že za to může zaplý teamspeak ( že si na TS naisnstaluješ jakousi pejčovinu, která zrovna nepovoluje VAC ochnrana...)

-
Hambovi - Zkušený
steam sme neskúšali reinstal iba gočko a nič nesťahoval do hry žiadne cfg a nemá ani TS ale terazdal reinstal gočka tak uvidíme co mu hodí pak lebo mu hádzalo aj iné upozornenia
-
stalkerunban - Amatér
dobre kamoš ide reinštal steamu až nainštaluje aj csko tak sa ozvem
-
stalkerunban - Amatér
stalkerunban píše:dobre kamoš ide reinštal steamu až nainštaluje aj csko tak sa ozvem
Mohli jsme to řešit i jinak, než reinstallem steamu, jak jsem psal, to je poslední možnost, ale ok.
-
Rainox - Spamer
• Stránka 1 z 1