• Stránka 1 z 1
Stížnost na admina Kosso
Předem se omlouvám, pokud jsem tento příspěvek vložil do špatné sekce, ale v tuto chvíli, kdy mi má skoro prasknout žila na hlavě, nemám čas na to abych hledal sekci určenou pro stížnosti na adminy. Stížnost na admina Kosso, zneužívaní práv, přehazování hráčů do teamů, a měnění map dle vlastní chuti a toho co se mu zlibí (nebo jeho kumpánům. Po změnění mapy na tu kterou chtěl výše zmínění admin Kosso, se 1/3 hráčů odpojila a šlo na konkurenční servery hrát.
Ve váš zájem se o tohoto admina který zneužívá a porušuje práva adminů, postarejte tak, aby to již v budoucnu nedělal. Děkuji za hráče GS serverů.
. Bylo to 3.1.2015 23:30
Ve váš zájem se o tohoto admina který zneužívá a porušuje práva adminů, postarejte tak, aby to již v budoucnu nedělal. Děkuji za hráče GS serverů.

-
Dave15 - Amatér
Stížnost na admina Kosso
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na admina Kosso
No neviem čo ti od radosti ako prvé k tomu napísať. Asi najskôr že je to v zlej téme. Ďalej ako si už len zistil že sa hráči prepojili na konkurenčný server?... Hrala sa mapa cs_estate a bol značný over asi 10:1 pre T a minimálne 3x som ti napísal že poď k CT pretože som vedel že si tú mapu votoval tak by ti nemalo vadit hrať za oba teamy a následne som ťa prehodil. Opakujem , 3x som ťa poprosil ignoroval si to..A vôbec som už len nemenil mapu podľa seba , bolo vote vyhrala italy ktorá sa hrala asi 2 mapy predtým tak som dal vote italy a druhú mapu a vyhrala tá druhá lebo dosť hráčov mi písalo že italy sa hrala predtým o čom som aj ja vedel..A sám dobre uznaj že hneď ako si napísal na servery že ma ideš dať na fórum ťa dosť hráčov vysmialo a vidíš aj tak ťa to neodradilo 

-
KosSo - Spamer
Milý Kosso. Pokud umíš číst, a nedělá ti problém český jazyk, je to hned v první větě, že se omlouvám ale nemám čas na to abych hledal správný topic kam to napsat. Dále tu mám další odpověď na tvojí otázku, logicky když si to přebereš ve své hlavě, tak pokud nějáký s prominutím "klouček" co dostane práva si přehazuje mapy dle libosti (nebo na prosby svých rádoby přátel ze školky) ostatním se to nebude líbit. Proto je na serverech možnost mapu nominovat. To by jsi jako správný admin měl vědět pokud se nemýlím. A ne po změně mapy dát další vote jen díky tomu, že máš "schopnosti" to udělat. Automaticky lidi co vidí že tento Admin je neschopný a nehledě na to co si hráči zvolí za mapu, ji změní samozřejmě změní server, přinejhorším celý portál.
Ano, mapu estate jsem volil, a nedělá mi problém hrát za oba teamy (což se nedá říct o tobě v mapě Italy že? Stavět stany v baráku a čekat s kukadlem v okně.
Zpět k estate - prosil jsi mě? Vysmíval ses tam a dělal si hroznýho "šéfa" a ukázal si tedy tím že holt ty v teamu nezvládáš a potřebuješ někoho k sobě (někoho kdo ví a umí) Což je další věc. Na serveru je ""Automatické vyrovnání teamu"" Takže přehazovat hráče z teamu do teamu není tvoje starost.
Tak se prosimtě prober už, a nehraj si na velkýho mistra, jen proto že máš práva.
Práva ti můžou být kdykoliv odebrány, a tímto stylem věřím tomu že budou.
Vsuvka: Ty tvoje "vote" si dával asi 2x nebo 3x za sebou. Ono ostatním hráčům příjde otravný už votovat pořád Italy když ty chceš něco jiného. Další ještě dodatek, výše píšeš jak se hrála Italy a chtěl si změnit mapu, proč si teda nedal větší výběr? Odpověď je protože ty a tvůj kindergang jste chtěli de_cheateau.
S pozdravem Sylvy
Ano, mapu estate jsem volil, a nedělá mi problém hrát za oba teamy (což se nedá říct o tobě v mapě Italy že? Stavět stany v baráku a čekat s kukadlem v okně.
Zpět k estate - prosil jsi mě? Vysmíval ses tam a dělal si hroznýho "šéfa" a ukázal si tedy tím že holt ty v teamu nezvládáš a potřebuješ někoho k sobě (někoho kdo ví a umí) Což je další věc. Na serveru je ""Automatické vyrovnání teamu"" Takže přehazovat hráče z teamu do teamu není tvoje starost.
Tak se prosimtě prober už, a nehraj si na velkýho mistra, jen proto že máš práva.
Práva ti můžou být kdykoliv odebrány, a tímto stylem věřím tomu že budou.
Vsuvka: Ty tvoje "vote" si dával asi 2x nebo 3x za sebou. Ono ostatním hráčům příjde otravný už votovat pořád Italy když ty chceš něco jiného. Další ještě dodatek, výše píšeš jak se hrála Italy a chtěl si změnit mapu, proč si teda nedal větší výběr? Odpověď je protože ty a tvůj kindergang jste chtěli de_cheateau.
S pozdravem Sylvy

-
Dave15 - Amatér
Dave15, ďakujeme za nahlásenie, no do budúcnosti zváž formu vyjadrovania sa. Ďalej, admin má zakázané meniť mapu alebo dávať vote. Pozrel som si demo s tej mapy. Admin bol napomenutý a dúfam, že podobné veci sa už nebudú opakovať.
Česť, LOCK.
Česť, LOCK.
-
Jessie - Zkušený
• Stránka 1 z 1