Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

AKO SUPER DAKUJEM

Příspěvekod EDO519 » 04 led 2015, 00:54

Ako Ja nedam MFK kazdy to vie a Okej Prepacte aj ked nwm za co ale ja mam hned napisat reakciu Prosil by som vas velevazeni admini boli by ste taky laskavy a by ste mi Dali ten UnBan Ked Som nedal MFK a ako nechapal som ze uznate ze som nedal MFK a ze mi este nic len ze som mal hned odpovedat a zamknete mi to hned uznavam si chybu(nwm aku ) vazne ako pozrite sa na to z mojho pohladu neurobil som nic zle uznate i vy ze som nedal MFK a potom mi napisete nevijadril si sa za 5 min nic ti nedame mas smolu unban sa rusi ? :( ako prepacte ale toto ma dostalo skuste byt kus empaticky ja by ma zaujimalo ci by sa vam toto pacilo BAN na den za nic a za pochopenie dakujem ale toto ma fakt dostalo ani lukask ze este moja vina ??? a sa nevijadrim hned tak sa zamietne snad srandujete nie ? :/
EDO519
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

AKO SUPER DAKUJEM

od Rumcajz » 04 led 2015, 00:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: AKO SUPER DAKUJEM

Příspěvekod Lukask28 » 04 led 2015, 01:01

1. Byť tebou nezakladám ďalšie topiky.
2. Ak dáš príkaz skáčte a potom povieš zákaz skákať tak máme skákať podľa teba ? Stačí zapojiť logiku a trochu zdravého rozumu a nebude žiadny problém.

P.S. Ak by si povedal najskôr zákazy a tak povedal chodte do boxu a tam skáčte MFK by to nebol. Ale v Tvojom prípade to MFK bol.
niekedy som to hrával na pc teraz to žijem :D
Lukask28
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod EDO519 » 04 led 2015, 01:06

Lukask Prikaz RUSI ZAKAZ aj ona ti to napisala :)
EDO519
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Lukask28 » 04 led 2015, 01:11

Vyjadrujem sa naposledy k tvojej UNBAN ŽIADOSTI. Posledné čo si povedal bolí zákazy, čiže už sme nemohli skákať tak to už pochop.

P.S. Choď sa radšej vyspať a keď to pochopíš ráno napíš mi PM a pokúsim sa ti potom vybaviť UB.

Lukask
niekedy som to hrával na pc teraz to žijem :D
Lukask28
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod l0wShine » 04 led 2015, 01:31

Nezakladaj ďalšie nezmyselne unban žiadosti. Všetko vyriešené v predošlom topicu.

Svoju chybu si si nepriznal, aj keď som Ti vysvetlil čo a ako.. Je mi lúto, unban nebude. Nabuduce si davaj pozor. Prikaz ruší zákaz, tz. "Mate zakazane skakat, chodte do boxu na stoli" -> musia tam skočiť, prikaz rusi zakaz.

Zakaz neruši príkaz -> Skacte, mate zakazane skakat -> posledny bol zakaz, zakaz skakat = nikto nebude skakat.

Logicke nie?

lock
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
l0wShine
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 04 led 2015, 09:54

Žasnu nad tím, co z toho děláte ze vědu? :shock:

Jaký příkaz ruší zákaz a zákaz ruší příkaz a podobné hovadiny?
Přece pokaždé platí to poslední co řekne Simon a je jedno, zda je to příkaz nebo zákaz.. :roll:
Ban oprávněný
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost