• Stránka 1 z 1
Nové PC
Čaute, len sa tu chcem spýtat či nasledujúce komponenty pasujú k sebe a či je to dobrý počítač na Battlefield 4:
GPU: Asus nVidia GTX 660 OC 2GB PCI-e
CPU: AMD FX 6350 3.9 GHz Black Edition
Materská doska: GIGABYTE GA-970A-UD3P
RAM: 8GB RAM Dual channel alebo 12GB, pomôžte mi s týmto
HSF: Coolermaster Hyper TX3 EVO
HDD: Seagate ST1000DM003 (1TB, SATA, 64MB Cache, 7200 RPM)
SSD: SAMSUNG 840 EVO 120GB
Zdroj: Seasonic S12II-620
Skriňa: Coolermaster HAF 912 ATX
Prosím poradťe či je to dobrý build na hry ako BF4 a CS:GO na 1080p rozlíšení, prípadne mi poradťe čo mám zmeniť alebo odstrániť aby sa mi to zmestilo do rozpočtu. Vopred ďakujem.
GPU: Asus nVidia GTX 660 OC 2GB PCI-e
CPU: AMD FX 6350 3.9 GHz Black Edition
Materská doska: GIGABYTE GA-970A-UD3P
RAM: 8GB RAM Dual channel alebo 12GB, pomôžte mi s týmto

HSF: Coolermaster Hyper TX3 EVO
HDD: Seagate ST1000DM003 (1TB, SATA, 64MB Cache, 7200 RPM)
SSD: SAMSUNG 840 EVO 120GB
Zdroj: Seasonic S12II-620
Skriňa: Coolermaster HAF 912 ATX
Prosím poradťe či je to dobrý build na hry ako BF4 a CS:GO na 1080p rozlíšení, prípadne mi poradťe čo mám zmeniť alebo odstrániť aby sa mi to zmestilo do rozpočtu. Vopred ďakujem.
[bol som admin na jailbreaku]
-
Glumo - Drbna
Re: Nové PC
To CPU AMD by som si nekupoval. Kedže AMD 8 jádro = intel 4 jádro + intel má v sebe staku slabu grafiku.
Nejlepší argument ve stížnosti za poslední dobu: "pak mi říka ať ho kicknu, čimž se mi vysmívá že on má práva a já ne".

-
Ceehisek - CS 1.6 Admin
To AMD sedí na tu Zakladnu dosku. Lebo zakladná doska podporuje AM3+ a to cpu ja AM3+ takže by to malo sedieť. Nezabudni medzi procesor a chladič usadiť teplo vodivú pastu. Kúp si takú drahšiu (keď je kvalitná tak ti stačí kvapka a keď kúpíš lacnu tam budeš musieť dať dosť veľa)
Nejlepší argument ve stížnosti za poslední dobu: "pak mi říka ať ho kicknu, čimž se mi vysmívá že on má práva a já ne".

-
Ceehisek - CS 1.6 Admin
A ešte niečo (píšem viac komentov lebo mi nejde upravovať
) aký budeš mať chladič? hlavne si nedávaj ten základný basic procesor.. ten ti moc neuchladí.

-
Ceehisek - CS 1.6 Admin
AMD ako herná platforma môže byť. Musíš ale zabudnúť na jej upgrade, lebo je už trošku dosť zastaralá a nič nové pre ňu nebude.
Ku grafike, 660 má už čo to natočené a napr. 960 (každú chvíľu naskočí do cenníkov) by mohla byť pre teba omnoho lepšie riešenie vzhľadom k tomu, že posledná architektúra nvidie je mimoriadne vydarená.
8GB ram zatiaľ bez problémov stačí.
Ku grafike, 660 má už čo to natočené a napr. 960 (každú chvíľu naskočí do cenníkov) by mohla byť pre teba omnoho lepšie riešenie vzhľadom k tomu, že posledná architektúra nvidie je mimoriadne vydarená.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Ceehisek píše:A ešte niečo (píšem viac komentov lebo mi nejde upravovať) aký budeš mať chladič? hlavne si nedávaj ten základný basic procesor.. ten ti moc neuchladí.
Coolermaster Hyper TX3 Evo
zima píše:AMD ako herná platforma môže byť. Musíš ale zabudnúť na jej upgrade, lebo je už trošku dosť zastaralá a nič nové pre ňu nebude.
S tou grafikou by som ju aj vymenil za R9 280/280X lebo som sa dozvedel že procesor karty AMD zdielaju medzi sebou výkon sa šetria energy
-
Glumo - Drbna
zima píše:AMD ako herná platforma môže byť. Musíš ale zabudnúť na jej upgrade, lebo je už trošku dosť zastaralá a nič nové pre ňu nebude.
Práve dnes vyšla GTX 960, ale v kategorii cena/výkon som sa dozvedel že R9 280 je na tom lepšie aj cenovo aj výkonne. Poradte mi ktorú s tých dvoch si mám vybrať.
-
Glumo - Drbna
Tak keď u teba spotreba nehrá prím tak výkonovo je na tom lepšie R9 280
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
zima píše:Tak keď u teba spotreba nehrá prím tak výkonovo je na tom lepšie R9 280
Asi tak, ja nechcem mat tichy pocitac co obmedzuje vykon.
Vyriesene, mozte lock.
-
Glumo - Drbna
• Stránka 1 z 1