• Stránka 1 z 1
Sarmi- txt
Zdravím... chci se zeptat, jak mám zabít protivníka který je na txt a utíká aniž bych dostal ban? Admin nikde tak ho tam naháním... no a za chvíli příjde chytrý admin a dá ban mi za txt, ten týpek co tam lezl každé kolo vyvázl zřejmě bez banu... co mi na to řekneš Sarmi?
-
uruhara - Kolemjdoucí
Sarmi- txt
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sarmi- txt
Drž se vzoru
Omlouvat se ti nebudu, přišel jsem na server a viděl jsem hráče na textuře. Nemáš tam co dělat a pokud vím, byl jsi tam pouze ty. Pokud někdo bude porušovat pravidla, tak se pokus kontaktovat adminy přes steam nebo tady přes mini-chat. Udělej screen a nahlaš ho do PP pokud tady nikdo nebude, ale pravidla jsou pro všechny stejná a na textuře nemáš co dělat.
e. můj steam: Sarmi (stejný obrázek jako tady)
přidej si mě a kdyžtak napiš, jsem tam skoro pořád

Omlouvat se ti nebudu, přišel jsem na server a viděl jsem hráče na textuře. Nemáš tam co dělat a pokud vím, byl jsi tam pouze ty. Pokud někdo bude porušovat pravidla, tak se pokus kontaktovat adminy přes steam nebo tady přes mini-chat. Udělej screen a nahlaš ho do PP pokud tady nikdo nebude, ale pravidla jsou pro všechny stejná a na textuře nemáš co dělat.

e. můj steam: Sarmi (stejný obrázek jako tady)
přidej si mě a kdyžtak napiš, jsem tam skoro pořád

-
Sarmi - Mistr
Re: Sarmi- txt
Admin bude potrestán, protože za texturu se nebanuje, ale nejdříve se má hráč upozornit grabem, slayem nebo kickem, nemá se rovnou banovat.
Zamykám.
Zamykám.

-
KOFOLA - Spamer
• Stránka 1 z 1