• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Drop FPS v Cs 1.6 po reinštalácií Windowsu
Zdravím!
Nastal problém, s názvom Drop FPS v CS 1.6 po reinštalácií Widowsu.
Ja som si včera reinštalovával Windows (mám W7), a nainštaloval som si tam steam aj CS 1.6, no potom som spustil CS 1.6 a mal som stále 4 fps v hlavnom menu, pred reinštaláciou som mával v hlavnom menu 100 FPS. Config som si tam dal starý čo som mal pred reinštaláciou.
Prosím Help.
Ja som si včera reinštalovával Windows (mám W7), a nainštaloval som si tam steam aj CS 1.6, no potom som spustil CS 1.6 a mal som stále 4 fps v hlavnom menu, pred reinštaláciou som mával v hlavnom menu 100 FPS. Config som si tam dal starý čo som mal pred reinštaláciou.
Prosím Help.

-
tomes07 - Pokročilý
[vyřešeno] Drop FPS v Cs 1.6 po reinštalácií Windowsu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Drop FPS v Cs 1.6 po reinštalácií Windowsu
tomes07 píše:Zdravím!
Prosím Help.
Skús tieto príkazy.
Po jednom do konzole:
fps_max 300
cl_bob 0
cl_bobcycle 0
cl_corpsestay 10
cl_himodels 0
cl_weather 0
cl_cmdrate 101
gl_picmip 1
gl_spriteblend 0
gl_dither 1
cl_shadows 0
cl_mousegrab 1
mp_decals 300
r_detailtextures 0
gl_cull 1
gl_playermip 2
gl_smoothmodels 0
gl_vsync 0
Príkazy do Steamu:
Knihovna-->CS 1.6--> klikni pravým---> Vlastnosti---> Možnosti spustení--> a napíš tam toto:
-nofbo -noomsa -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -nomousegrab
• Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
-
emoboy - Mistr
Nepomohlo, Stále mávam 4 až 7 FPS, a pri tom som spravil všetko čo tu bolo napísané

-
tomes07 - Pokročilý
Grafickú kartu mám nainštalovanú aj aktualizovanú ( Standard VGA Graphics Adapter) a stále to nejde,

-
tomes07 - Pokročilý
http://www.driverscape.com/download/sta ... cs-adapter
Na této stránce si najdi ovladač, který podporuje tvůj PC (win 7 - 32 nebo 64bit), stáhni a nainstaluj.
Na této stránce si najdi ovladač, který podporuje tvůj PC (win 7 - 32 nebo 64bit), stáhni a nainstaluj.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Re: [riešime] Drop FPS v Cs 1.6 po reinštalácií Windowsu
A ešte jedná otázka, sice to nepatrí k csku, ale nechcem zbytočne vytvárať novú tému.
Vedeli by ste mi poradiť ako zapnuť tlačítko Fn na notebooku? Lebo mi nereaguje a neviem čo s tým
Vedeli by ste mi poradiť ako zapnuť tlačítko Fn na notebooku? Lebo mi nereaguje a neviem čo s tým

-
tomes07 - Pokročilý
Prepáčte za double post, ale stiahol som si tú grafickú,mám 64 bit. Windows a tam je iba jedná grafická 64 bitová, a to som si stiahol dal som inštalovať, a nešlo to, ostatné grafické sú už 32 bit.

-
tomes07 - Pokročilý
Vyreseno na TS.
Lock
btw. na Standard VGA Graphics Adapter je zbytecne instalovat na tenhle driver jakekoliv aktualizace. To je standartni ovladac od microsoftu pro notebooky. Problem byl vyresen instalaci ovladace pro prislusnou grafiku.
Lock
btw. na Standard VGA Graphics Adapter je zbytecne instalovat na tenhle driver jakekoliv aktualizace. To je standartni ovladac od microsoftu pro notebooky. Problem byl vyresen instalaci ovladace pro prislusnou grafiku.
-
Khertys - Hlavní Support
• Stránka 1 z 1