• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Nechápem o.O
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po reinstall cs 1.6
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Niečo sa mi pokazilo v cs 1.6 tak si poviem hm idem ho teda reinstall pred reinstall mi to skákalo 400-500 fps ok znova nainštalujem spustím cs wut 200-300 fps ok to mi príde divné hneď zo začiatku idem furien servers že si idem postrafovať a čo nevidím každý straf ma spomalý ako keby mám 100 fps + každý straf ma zastaví pokiaľ by niekto vedel čo stým please help o.O a ešte dotaz mal som Advanced system care 8 ale odinštaloval som ho..
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Po reinstall cs 1.6
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Niečo sa mi pokazilo v cs 1.6 tak si poviem hm idem ho teda reinstall pred reinstall mi to skákalo 400-500 fps ok znova nainštalujem spustím cs wut 200-300 fps ok to mi príde divné hneď zo začiatku idem furien servers že si idem postrafovať a čo nevidím každý straf ma spomalý ako keby mám 100 fps + každý straf ma zastaví pokiaľ by niekto vedel čo stým please help o.O a ešte dotaz mal som Advanced system care 8 ale odinštaloval som ho..
-
LuckeeRr - Drbna
[vyřešeno] Nechápem o.O
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [řešíme] Nechápem o.O
Skus ho zvisit napis toto do konzoly fps_override 1 developer 1 fps_max 400 zvol si kolko potrebujes
Keď viem , Rád pomôžem
[EVIP] Furien 10 , Zombie Blood 3 , Jailbreak 3 , Furien 2
[VIP] WEB

[EVIP] Furien 10 , Zombie Blood 3 , Jailbreak 3 , Furien 2
[VIP] WEB

-
f0r3sT42 - Zkušený
Pri zapnutí hry píšem fps_max 499 fps_override 1 a to je všetko skúsim aj ten developer.
-
LuckeeRr - Drbna
LuckeeRr píše:Pri zapnutí hry píšem fps_max 499 fps_override 1 a to je všetko skúsim aj ten developer.
Developer neskúšaj aj tak nepôjde ten príkaz ide len na nonsteam, na steame nefunguje.
• Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
-
emoboy - Mistr
Vyřešili jsme to spolu, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1