• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Chyby a upozornění (ZmB2)
Xter píše:huli601 píše:Ešte aj ja by som chcel upozorniť alebo sa skorej spýtať. Je zámer, že sila motorovej píly závisí od zbrane? (keď máte water snake tak uberá 1100hp, keď winchester tak 1600hp a s ostatnými 700hp). Zdá sa mi to trochu nelogické.
Není to náhodou adrenalinem?
Čím je zbraň dražšia, tým je motorová pila silnejšia.

-
N3mO - Mistr
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Nie, nie je. Takže to asi nie je zámer. Podobné to je aj s SG, ktorá je použiteľná len v kombinácií s winchestrom prípadne water snake... ale to asi je zámer. Ale tá motorovka to je nelogické
-
huli601 - Kolemjdoucí
N3mO píše:Xter píše:huli601 píše:Ešte aj ja by som chcel upozorniť alebo sa skorej spýtať. Je zámer, že sila motorovej píly závisí od zbrane? (keď máte water snake tak uberá 1100hp, keď winchester tak 1600hp a s ostatnými 700hp). Zdá sa mi to trochu nelogické.
Není to náhodou adrenalinem?
Čím je zbraň dražšia, tým je motorová pila silnejšia.![]()
ani to nie je pravda sniper skull stojí $5000 a motorovka s ňou uberá 700hp
-
huli601 - Kolemjdoucí
Berte to jako bug. Určitě to nebyl úmysl. Berte i tu sniper skull jako bug, protože není lepší než normální sniperka (ubírá stejnou dmg). 

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Takové fígle ani neznám!!! Hajtry! Mě se nic neřekne. 

-
Xter - Spamerův sluha
Xter píše:Takové fígle ani neznám!!! Hajtry! Mě se nic neřekne.
A to ještě nevíš, že firstovi žádné zbraně neubírají velka HP i když máš adrenalin ale když je mapa zm_humans_lg n(ebo jak se jmenuje) a ty si koupíš Winchestera hned na to si vemeš tu rychlopalnou co tam je tak ubírá firstovi klidně i 400-500 na ránu.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Luther píše:Xter píše:Takové fígle ani neznám!!! Hajtry! Mě se nic neřekne.
A to ještě nevíš, že firstovi žádné zbraně neubírají velka HP i když máš adrenalin ale když je mapa zm_humans_lg n(ebo jak se jmenuje) a ty si koupíš Winchestera hned na to si vemeš tu rychlopalnou co tam je tak ubírá firstovi klidně i 400-500 na ránu.![]()
Na to, že zombie už moc nehraju vím o spoustě drobných bugách na které nejsou aktivní hráči přijít doteď.
![]()
![]()
Doufám, že počítáš s tím, že při příštím update budu do tebe vkládat naděje jako do hlavního bug hledače, že?

-
Xter - Spamerův sluha
Ne není to adrenalinem. Je to bug - ale vítaný. Původně jsem měl za to, že je to úmyslně, protože winchester jako brokovnice má vyšší dmg. Vyhovuje mi to, ale zvlášť když hrávám za hannibala
zrovna tohle bych jako chybu neuváděl, spíš jako výhodu 

*32
-
Eco - Pokročilý
Eco píše:Ne není to adrenalinem. Je to bug - ale vítaný. Původně jsem měl za to, že je to úmyslně, protože winchester jako brokovnice má vyšší dmg. Vyhovuje mi to, ale zvlášť když hrávám za hannibalazrovna tohle bych jako chybu neuváděl, spíš jako výhodu
Fuj hannibal..

-
N3mO - Mistr
Není to adrenalinem
původně jsem myslel, že to byl záměr, ale asi je to jen bug. Na druhou stranu velmi vítaný a hráči oblíbený
Na rozdíl od těch ostatních. Zrovna tohle bych neměnil.

*32
-
Eco - Pokročilý
N3mO píše:Eco píše:Ne není to adrenalinem. Je to bug - ale vítaný. Původně jsem měl za to, že je to úmyslně, protože winchester jako brokovnice má vyšší dmg. Vyhovuje mi to, ale zvlášť když hrávám za hannibalazrovna tohle bych jako chybu neuváděl, spíš jako výhodu
Fuj hannibal..![]()
Nebuď zlý

*32
-
Eco - Pokročilý
• Stránka 2 z 2 • 1, 2