• Stránka 1 z 1
BOX
Zaujíma ma či ešte platí pravidlo o boxe na mieste a nekývani myškou, číže box na mieste - vobec nehýbam myškou ?
- Nenazranec
- Amatér
Re: BOX
Takže, ak si boxujes niekde v cele povecme bez pohybu a vojde ti tam CT naschval tak má dostať prehodenie ku T poprípade ban, ale ak boxujes niekde s úmyslom zboxovať CT a on o tebe nevie a vojde ti tam, kľudne ťa môžu zabiť za vzburu
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS2 Hlavní Admin
Nene ja som sa neotáčal...bola mapa jail_bailonX a pri boxe čo sú tie rebríky, tak som na jednom bol a boxoval a nehýbal sa, CTčko prišlo ku mne a ja som ho hitol a dostal som kill za napadnutie, i ked on prišiel ku mne a ked som ho hitol stále som nehýbal myšou...
- Nenazranec
- Amatér
Já jsem jen rád, že takoví hráči, co chodí za ct a schválně boxují, jsou jen tady na GS a neotravujou svojí demencí i na jinejch serverech.
Výmluva, že boxuje na místě, je taková píčovina a nechápu, proč to vůbec někdo řeší. Stejně to vždy dělaj s úmyslem ct minimálně hitnou a když ne, tak ho tím aspoň srát. Kdybych tu hrál, taky ho za to budu zabíjet.

Výmluva, že boxuje na místě, je taková píčovina a nechápu, proč to vůbec někdo řeší. Stejně to vždy dělaj s úmyslem ct minimálně hitnou a když ne, tak ho tím aspoň srát. Kdybych tu hrál, taky ho za to budu zabíjet.

-
kuk - Mistr
Pokud stojíš kdekoliv v prostoru kolem CT a boxuješ na místě (např. žebřík u klece, někde za rohem, za dveřma) jedná se o pokus o napadení CT a dostaneš kill.
Argumentace že si stál na místě a boxoval vám nikdy nepomůže, protože ta platí jen když je nějaké hloupé CT které se schválně přibližuje k T. Ne když se ty postavíš a chceš někoho napadnout.
Argumentace že si stál na místě a boxoval vám nikdy nepomůže, protože ta platí jen když je nějaké hloupé CT které se schválně přibližuje k T. Ne když se ty postavíš a chceš někoho napadnout.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1