• Stránka 1 z 1
EXTRAvip/VIP
Zdravím Vás,
mám asi jeden problém, při hledání VIP jsem si objednal EXTRA VIP, i když teď vidím že první a potřebnější je VIP, jak je to možné?
Ale teď k mému problému objednal jsem si extra VIP, ale nevím jestli si budu ještě objednávat to VIP tedy na "Funkce jako zbraně, +5hp, ukazovaní hitů, bylo vždy jen u extra VIP.." Dá se s tím něco dělat nebo si hold budu muset koupit oboje? Vím že to stojí "jen"99,- ale i tak.
s Pozdravem Dennyrider
mám asi jeden problém, při hledání VIP jsem si objednal EXTRA VIP, i když teď vidím že první a potřebnější je VIP, jak je to možné?
Ale teď k mému problému objednal jsem si extra VIP, ale nevím jestli si budu ještě objednávat to VIP tedy na "Funkce jako zbraně, +5hp, ukazovaní hitů, bylo vždy jen u extra VIP.." Dá se s tím něco dělat nebo si hold budu muset koupit oboje? Vím že to stojí "jen"99,- ale i tak.
s Pozdravem Dennyrider
-
Dennyrider - Kolemjdoucí
EXTRAvip/VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: EXTRAvip/VIP
To VIP si si kupoval na CS1,6?
-
NaKI31 - Mistr
bez VIP nejde EVIP aktivovat. Pokud máš EVIP kod, tak ho použij k normální VIP aktivaci (to lze) a budeš mít VIP navždy, který si pak někdy můžeš upgradovat na evip.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Dwandy píše:bez VIP nejde EVIP aktivovat. Pokud máš EVIP kod, tak ho použij k normální VIP aktivaci (to lze) a budeš mít VIP navždy, který si pak někdy můžeš upgradovat na evip.
mockrát děkuji

ano, na cs 1,6
e.NakI: LOCK
-
Dennyrider - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1