• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] FPS
- Operačný systém: Windows 8.1
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Týždeň dozadu.
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Keď zapnem csko mám cez 300fps. Po pripojení na server sa mi to hýbe okolo 140-260 FPS (čo je podľa mňa super.
) . Hrám 10-20minút a fps začnú padať najprv max - 160, potom už len 120 a to len v niektorých častiach mapy.
Nedá sa nejakým spôsobom nastaviť aby mi tie FPS nepadali.?

- Verzia hry: Steam

- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Keď zapnem csko mám cez 300fps. Po pripojení na server sa mi to hýbe okolo 140-260 FPS (čo je podľa mňa super.

-
spEExX - Kazatelův učeň
[vyřešeno] FPS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FPS
FollowtheLeader píše:- Operačný systém: Windows 8.1![]()
- Verzia hry: Steam![]()
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Keď zapnem csko mám cez 300fps. Po pripojení na server sa mi to hýbe okolo 140-260 FPS (čo je podľa mňa super.) . Hrám 10-20minút a fps začnú padať najprv max - 160, potom už len 120 a to len v niektorých častiach mapy.
Nedá sa nejakým spôsobom nastaviť aby mi tie FPS nepadali.?
Myslím že nedá, niekde je náročnejšie vykreslovanie textúr a preto tie FPS padajú podľa mňa keď máš stabilne minimálne 100.5 FPS tak to stačí

• Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
-
emoboy - Mistr
Zdar, ve tvém případě bych zkusil rozebrat PC, zna není zevnitř zaprášenej a nepřehřívá se ti to.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Hmm, chladicí desku máš ? Zkusil bych si stáhnout nějakej program na monitorování vnitřní teploty a když by se přehrával, začal bych přemýšlet o chladicí desce, dělá zázraky občas 

Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
SponErko píše:Hmm, chladicí desku máš ? Zkusil bych si stáhnout nějakej program na monitorování vnitřní teploty a když by se přehrával, začal bych přemýšlet o chladicí desce, dělá zázraky občas
Chladiacu dosku nedoporučujem to len skrýva problém, radšej NB rozobrať a vyčistiť

• Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
-
emoboy - Mistr
• Stránka 1 z 1