• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Opět FPS :-)
- Operačný systém: Windows 8
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: dnes..
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: takže.. mám přeinstalovaný WIN a mám furt jen 115FPS takže.. skusil jsem hodně tutoriálu a teď mám z 60FPS na 115/130FPS ale když du do menu tak tam mám 600FPS.. nevíte proč?? rád bych měl aspoň 200FPS ve hře... děkuji za každé rady
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: dnes..
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: takže.. mám přeinstalovaný WIN a mám furt jen 115FPS takže.. skusil jsem hodně tutoriálu a teď mám z 60FPS na 115/130FPS ale když du do menu tak tam mám 600FPS.. nevíte proč?? rád bych měl aspoň 200FPS ve hře... děkuji za každé rady

Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
[vyřešeno] Opět FPS :-)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Opět FPS :-)
Řeknime to asi takhle.. Když si v menu, není to pro tvůj komp nijak graficky náročné, jak se připojíš na nějakou mapu, začne tvůj komp být více zatěžován, protože musí vykreslovat mapu a zpracovávat o hodně víc informací než předtím. Také mám v menu klidně 1k fps a ve hře se pohybuji kolem 300..
Všechny tutoriály na boost fps si zkoušel ? Pokud ano, tak budeš mít nejspíše zastaralej počítač.
Všechny tutoriály na boost fps si zkoušel ? Pokud ano, tak budeš mít nejspíše zastaralej počítač.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: Opět FPS :-)
Zdar, nejprve nastav tvou grafiku tak, aby upředňostňovala výkon.
Poté povypínej vše co ti běží a je to zbytečné.
Pokud chceš, můžeš si také stáhnout nějaký gamebooster, aby si zbytečně nemusel hrát na tak low detaily
Jako další bych zkusil do configu toto:
pokud i to bude málo, zkus
A kdyby ti i to bylo málo, tak můžeme pokračovat. Jen je nutno podotknout, že ti vše zhoršuje kvalitu hry
.
Poté povypínej vše co ti běží a je to zbytečné.
Pokud chceš, můžeš si také stáhnout nějaký gamebooster, aby si zbytečně nemusel hrát na tak low detaily

Jako další bych zkusil do configu toto:
- Kód: Vybrat vše
cl_bobcycle "0"
cl_bob "0"
cl_himodels "0"
cl_corpsestay "10";
cl_weather "0"
pokud i to bude málo, zkus
- Kód: Vybrat vše
gl_round_down "10"
gl_affinemodels "0"
gl_keeptjunctions "0"
gl_picmip "1"
gl_max_size "128"
gl_lightholes "0"
gl_playermip "3"
A kdyby ti i to bylo málo, tak můžeme pokračovat. Jen je nutno podotknout, že ti vše zhoršuje kvalitu hry

Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] Opět FPS :-)
Ahoj za 1) jak nastavím grafiku podle mého výkonu?
2) teď i po tom co jsi mi to napsal zvedlo asi jen o 10.. a furt se pohybuje kolem 100 víc než předtím.. ale v poctatě to nepomohlo aspoň nad 150

2) teď i po tom co jsi mi to napsal zvedlo asi jen o 10.. a furt se pohybuje kolem 100 víc než předtím.. ale v poctatě to nepomohlo aspoň nad 150
Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
Co máš za GK ?
A je hloupost, že by se vypnutím některých detailů náročnost hry zvětšila, spíše si hrál jinou mapu, nebo si měl na pozadí spuštěno něco, co ti brzdilo komp
A je hloupost, že by se vypnutím některých detailů náročnost hry zvětšila, spíše si hrál jinou mapu, nebo si měl na pozadí spuštěno něco, co ti brzdilo komp

-
SponErko - Mistr Yoda
GK? Grafickou Kartu?? tak já jsem ňouma... nemohu to najít jestli imyslíš:
--> Inte(R) HD Graphics
--> Inte(R) HD Graphics
Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
Společně jsme to boostli na 1200 fps.
Vyřešeno, lock.
Vyřešeno, lock.
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1