• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Merítko AWP/SCOUT
Mám 1 problém.. a jedná se oto že jsem si stáhl Config na AIM... a meritko pri awp je prazdné jakože to je len prázdný kruh.. jak to změním v top CFG ? A dalšia vec pošle mi t u někdo základní config?
„Přítel je člověk, který zná melodii tvého srdce, který ti ji předzpívá když ji zapomeneš.“
Albert Einstein
Albert Einstein
-
Wigle - Amatér
[Vyřešeno]Merítko AWP/SCOUT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Merítko AWP/SCOUT
Wigle píše:Mám 1 problém.. a jedná se oto že jsem si stáhl Config na AIM... a meritko pri awp je prazdné jakože to je len prázdný kruh.. jak to změním v top CFG ? A dalšia vec pošle mi t u někdo základní config?
Default config stačí keď vymažeš ten čo máš a stiahne sa nový, ak config ktorý práve máš nechceš aby bol vymazaní tak si ho skopíruj na plochu.
• Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
-
emoboy - Mistr
Ten config jsem smazal.... ale pořád mám ve hře to nastavení starého configu.... zkoušel jsme i restartovat hru a nic
„Přítel je člověk, který zná melodii tvého srdce, který ti ji předzpívá když ji zapomeneš.“
Albert Einstein
Albert Einstein
-
Wigle - Amatér
crosshair 1 by mělo fungovat na to zaměřovátko. Jinak to nastavení starého cfg ti asi zůstalo, tak vymaž i teď svůj cfg a nastav si to podle sebe od začátku.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1