I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Server De_dust 2 # only 1

Příspěvekod DyeeE » 04 led 2015, 00:06

Dobry den, predem bych se chtel omlouvit za zbytecne problemy, ale myslim si, ze vyuzivat prava k sobe svemu, moc dobre neni.

Dostal jsem zbytecny kick ze dne 3.1 2015 vzhruba ve 23:45. A duvod kicku? Ze jsem byl na spawnu a cekal jsem, az zabiji T a k tomu i AFKERA, co ma bombu, jinak by kolo bylo zbytecne se hnat za fragy a doufat, ze ustrilim nepratele, kdyz spolu bojovniku bylo malo.

A take i vice hracu dostalo bezduvodny kick, to jestli napisou, nevim, ja pisu stiznost sam za sebe.

Bohuzel, ale admina nick nevim, ale jestli by to slo nejak od Vas zjistit a nejak potrestat, ci zjistit duvod, proc to udelal a odpovedel, mi na topic, tak bych byl rad.
DyeeE
Amatér
Amatér

Server De_dust 2 # only 1

od Rumcajz » 04 led 2015, 00:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Server De_dust 2 # only 1

Příspěvekod Hurricane » 04 led 2015, 02:17

Ahoj.

Tak pokiaľ si bol na spawne počas kola tak nevidím zo strany admina pochybenie keďže v pravidlách máš jasne udané povinnosti T-čok.A to že bomba bola AFK ťa nijak neospravedlňuje.Mohol si tiež do chat-u napísať že je bomba AFK a admin by mu dal slay.Každopádne nevidím dovod na potrestanenie "neznámeho" admina :)
„ S úsměvem můžete dojít daleko. Ještě dále můžete dojít s úsměvem a zbraní. "Al Capone"
Hurricane
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod DyeeE » 04 led 2015, 02:21

Po cas kola, jsem nebyl na spawne. Bylo i psano, ze bomba byla afk. A to, ze jsem se na spawn vratil a cekal par secund, co se bude dit, ja osobne nepovazuji za kempeni. Proto pisu tento topic.
DyeeE
Amatér
Amatér

Příspěvekod DyeeE » 09 led 2015, 23:02

Cekam a cekam, jestli mi nekdo odpovi a furt nic, no asi to nechame bejt teda :-). Jen at nekdo chodi casteji na ten dd2 only 1 a at nezneuziva prava, dekuji predem.
DyeeE
Amatér
Amatér

Příspěvekod lenny » 09 led 2015, 23:29

Jen se to přehlédlo. Navíc není tu vidět žádný přestupek. Jak bylo psáno, nic ti nebránilo napsat do chatu, že je bomba afk.
Zámítám,
lock
lenny
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy