• Stránka 1 z 1
Call Of Duty# 1 / AVIO / Nesmyslné hlasování
1. Ahojte, chtěl bych si stěžovat na admina AVIO (STEAM_0:0:53990712), který dal na serveru nesmyslné hlasování, 1. Cpt.Price - ... 2. Commando - pro loosery, admin asi blbne či co.. stalo se to v cca 19:00 na de_dust. PTal jsem se admina proč zahájil to hlasování + napsal -> něco ve smyslu, "tak dám hlasování", odpovědi jsem se nedočkal, tk proto píši stížnost.
2. Přiloha -> v konzoli jsem nenašel ten výběr pro hlasování .. ale jde tam vidět jak hráči volí a výsledek + ss sid admina.
Jestli je to pro vás nedostatečné, tak se koukněte na hltv, jestli běží na COD..
Díky.
2. Přiloha -> v konzoli jsem nenašel ten výběr pro hlasování .. ale jde tam vidět jak hráči volí a výsledek + ss sid admina.
Jestli je to pro vás nedostatečné, tak se koukněte na hltv, jestli běží na COD..
Díky.
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Call Of Duty# 1 / AVIO / Nesmyslné hlasování
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Call Of Duty# 1 / AVIO / Nesmyslné hlasování
+ hlstats
Jeho chování.
2015-01-10 19:07:00 ja ti dam hlasovani. Gamesites.cz ^Call of Duty #1 de_dust -> Pak dal to hlasování.
2015-01-10 19:06:45 ukaz se jako sniper ty looser. Gamesites.cz ^Call of Duty #1 de_dust
2015-01-10 19:05:44 no tak pojd sniper, ten je nejtezsi, ukaz se ty looserw. Gamesites.cz ^Call of Duty #1 de_dust
2015-01-10 19:04:29 tady deti machrujou jak to múmi s komandem, tou class pro loosery.... chciju smichy.... Gamesites.cz ^Call of Duty #1 de_dust -> Myslel jsem že admin má jít příkladem
Jeho chování.
2015-01-10 19:07:00 ja ti dam hlasovani. Gamesites.cz ^Call of Duty #1 de_dust -> Pak dal to hlasování.
2015-01-10 19:06:45 ukaz se jako sniper ty looser. Gamesites.cz ^Call of Duty #1 de_dust
2015-01-10 19:05:44 no tak pojd sniper, ten je nejtezsi, ukaz se ty looserw. Gamesites.cz ^Call of Duty #1 de_dust
2015-01-10 19:04:29 tady deti machrujou jak to múmi s komandem, tou class pro loosery.... chciju smichy.... Gamesites.cz ^Call of Duty #1 de_dust -> Myslel jsem že admin má jít příkladem

-
no ten admin jsem ja... tak zaprve můj nazor jako nazor vetšiny je že za komando hrajou děcka co neumí střílet, a když tam někdo píše jak je dobrej a přitom hraje tu nejvíc looser class... (komando) tak to je moc. Víš já se k tomu co jsem napsal hrdě hlásím... komando by měli zrušit uplně protože instant kill s knifem je OP jak prase... tak se aspoň děcka timhle snažim motivovat k tomu aby hráli pořádné class, jako je sniper, který je asi nejtěžší... update měl být před rokem a pořád nic, já jim poradil spoustu věcí které tam mají dát, některé tam i dají a hlavně zrušit komando, nebo aspon jeho instant kill... víš je to nefér když komandu dáš s m4 5x HS a stejně tě pak zabije nožem na ranu, ať máš kolik chceš HP... kdyby zrušily ten instant kill bylo by vše v pořádku, ale vždy se tam najde někdo, kdo neumí jinak, no říkejme mu looser jak jsem psal ve hře... Jinak do hlasování si mužu dát co chci, když se to někomu nelíbí dobře ale ty jako akademik honem honem na forum a nahlašovat každou kravinu aby jsi dostal prava, no tak hodně štěstí....
Takže: komando zrušit, nebo jeho instant kill, do té doby ho hrajou jen nuly... ten názor nezměním
Vote si můžu dát jaké chci, když se to někomu nelíbí ať nehlasuje nebo to napíše a ne hned na forum a ON ON ON, JA JSEM NEJ JA HO NAHLÁSIL... uvědom si prosímtě co a jak z tebe vypadne, protože kdyby jsi byl admin na cod 2 roky jako já, tak byjsi věděl o čem mluvim...
no a když děti píšou jak si jdou nalít hlavu, tak to bych střílel, nesnáším 15-ti leté decka co si myslí, že jsou cool když se ožerou, nevím ani jestli si tohle napsal do stížnosti, ale je to tak.....
ZA VŠÍM CO JSEM NAPSAL SI STOJIM!!!
Takže: komando zrušit, nebo jeho instant kill, do té doby ho hrajou jen nuly... ten názor nezměním
Vote si můžu dát jaké chci, když se to někomu nelíbí ať nehlasuje nebo to napíše a ne hned na forum a ON ON ON, JA JSEM NEJ JA HO NAHLÁSIL... uvědom si prosímtě co a jak z tebe vypadne, protože kdyby jsi byl admin na cod 2 roky jako já, tak byjsi věděl o čem mluvim...
no a když děti píšou jak si jdou nalít hlavu, tak to bych střílel, nesnáším 15-ti leté decka co si myslí, že jsou cool když se ožerou, nevím ani jestli si tohle napsal do stížnosti, ale je to tak.....
ZA VŠÍM CO JSEM NAPSAL SI STOJIM!!!
Když se ztratíš v lese, kompas ti vždy pomůže ztratit se víc na sever..
-
xxx0wn3edxxx - Pokročilý
A víš, že někomu může vadit to hlasování? Já nejsem akademik. Ale i děkuji že ses vyjádřil.
+ ten komando, sice zabije knifem na ránu, ale nadalku ho killnes nebo mi můžeš utíkat q střílet přitom do něj.

+ ten komando, sice zabije knifem na ránu, ale nadalku ho killnes nebo mi můžeš utíkat q střílet přitom do něj.

-
no, komando s lvl 30+ se blbě zabíjí, navíc má speed což je další věc co z něj dělá OP... a když se ti hlasovaní nelíbí tak nehlasuj nebo napiš že se ti to nelíbí, ptát se proč jsem dal hlasování je asi blbost + já když jsem dead přepínam music na YT, takže se na hru nedívam... ach jaj další eistein...
Když se ztratíš v lese, kompas ti vždy pomůže ztratit se víc na sever..
-
xxx0wn3edxxx - Pokročilý
fulldragons píše:no, komando s lvl 30+ se blbě zabíjí, navíc má speed což je další věc co z něj dělá OP... a když se ti hlasovaní nelíbí tak nehlasuj nebo napiš že se ti to nelíbí, ptát se proč jsem dal hlasování je asi blbost + já když jsem dead přepínam music na YT, takže se na hru nedívam... ach jaj další eistein...
Tak si vezmi taky comm když ti vadí ze té s ním zabíjí.......
Toto hlasování je jako kdybys dál vote o mapu..
-
Mít vaše starosti, to bych opravdu chtěl... Admin nemá zneužívat těchto možností, je to úplně to samé jako zákaz měnit mapu, hlasování o změně mapy. Jako admin by jsi to měl znát!
HLSA si admina potrestají.
Stížnost oprávněna
lock
HLSA si admina potrestají.
Stížnost oprávněna
lock
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1