Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Návrh k vylepšení hry

Příspěvekod thecooki16 » 10 led 2015, 19:19

Návrh : 1. zrušit nesmrtky, nebo přidat alespoň nějakou ochranu proti nim. (třeba si za 200 bodů koupím, aby na mě nesmrtky nefungovaly)
2. Dát nevip hráčům více bodů za kill , aby měli aspoň na minu
3. Nahradit zrušené mapy novými
Zrušilo se toho hodně (hlavně ty dobré!) takže se hrajou furt dokola 3 mapy. Nuda..
4. Zrušit bug, který se objeví když zabiju draka nebo buvola - textura po zabití nezmizí

Víc mě toho momentálně nenapadá..
Děkuji za přečtení..
Drift trikes is so best :3
thecooki16
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Návrh k vylepšení hry

od Rumcajz » 10 led 2015, 19:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Návrh k vylepšení hry

Příspěvekod thecooki16 » 10 led 2015, 19:20

thecooki16 píše:Návrh : 1. zrušit nesmrtky, nebo přidat alespoň nějakou ochranu proti nim. (třeba si za 200 bodů koupím, aby na mě nesmrtky nefungovaly)
2. Dát nevip hráčům více bodů za kill , aby měli aspoň na minu
3. Nahradit zrušené mapy novými
Zrušilo se toho hodně (hlavně ty dobré!) takže se hrajou furt dokola 3 mapy. Nuda..
4. Zrušit bug, který se objeví když zabiju draka nebo buvola - textura po zabití nezmizí

Víc mě toho momentálně nenapadá..
Děkuji za přečtení..

1. Podle mě zbytečnost.
2. Určitě zvednout. 1bod za kill je fakt málo
3. Určitě vrátit např av_dust_winter , av_assault snad nejlepší mapy né jako ty mapy typu av_siege nebo cpl_mill tyhle 2 mapy jsou uplne zbytecny, zadnej dobrej kemp, prostě nic, nechápu proč jste je sem přidali.
4. souhlas

sry ale to 1. psal bratranek
thecooki16
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Luther » 10 led 2015, 21:19

1. Ochranu? A co třeba výstřel z bazooky, kterou VIP hráči vždy mají
2. Asi jediný rozumný bod s kterým souhlasím
3. Na tom serveru se nebudou hrát pořád ty stejné (staré a zabugované) mapy až do konce světa. A ty co tam jsou teď a které jsi zde jmenoval mají dost dobré kempy. A pokud budou další mapy a to budou tak nebudou mít tak stupidní kempy jako staré mapy, kde avataři neměli ani šanci.
4. Nelze opravit, musel by se změnit/vyměnit celý skin, aby se tento problém odstranil.

Z toho co tu zrovna vy píšete mi to příjde tak, že to absolutně neumíte hrát.
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod thecooki16 » 10 led 2015, 21:23

Luther píše:1. Ochranu? A co třeba výstřel z bazooky, kterou VIP hráči vždy mají

Tak přidejte aspoň RK, protože bz nemáš vždycky nabitou, a taky jí nemáš vždy...
Jestli přidáte mapy typu av_siege tak to bude děs
thecooki16
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Luther » 10 led 2015, 21:33

thecooki16 píše:
Luther píše:1. Ochranu? A co třeba výstřel z bazooky, kterou VIP hráči vždy mají

Tak přidejte aspoň RK, protože bz nemáš vždycky nabitou, a taky jí nemáš vždy...
Jestli přidáte mapy typu av_siege tak to bude děs

A co se ty konkrétního na téhle mapě nelíbí? Je dostatečně velká, má i dostatek kemp (jak pro jednotlivce, tak i pro celé hejno lidí), které jsou dělané tím stylem, aby dávali šanci jak samotným lidem se v nich ubránit, tak i avatarům, aby se do nich vůbec dostali. ;)
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod ExtremeShock » 10 led 2015, 21:59

S tima nesmrtkama se musí něco udělat. Nějakýmu hráči mrdne v kouli a dává si nesmrtku dokud nezabije..
Sotva dám sv tak už to jede. Bz neni žádná ochrana..
ExtremeShock
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ExtremeShock » 10 led 2015, 22:18

Nevím podle čeho soudíš, že neumím hrát, ale ty mapy jako cpl_mill, av_siege mají prostě špatnou rozlohu na av. Mně se líbily mapy jako av_nature, av_assault , av_dust_winter + pár těch co se ještě nezrušili.. To jsou pro mě perfektně vymyšlené mapy !
A vůbec před patchem ta hra byla lepší, lepší skiny, rk a tak..
ExtremeShock
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GrooS » 10 led 2015, 23:22 VIP

ExtremeShock píše:Nevím podle čeho soudíš, že neumím hrát, ale ty mapy jako cpl_mill, av_siege mají prostě špatnou rozlohu na av. Mně se líbily mapy jako av_nature, av_assault , av_dust_winter + pár těch co se ještě nezrušili.. To jsou pro mě perfektně vymyšlené mapy !
A vůbec před patchem ta hra byla lepší, lepší skiny, rk a tak..

Nesmrtka se rusit nebude a nebude se davat neco za 200 bodu aby jsi byl proti ni odolny
vzdyt vy furt jen myslite aby jste prezily za CT ,Avatar musi mit taky nejakou sanci k zabiti CT

Jinak se mi zda ze ExtremeShock a thecooki16 je jedna osoba :shock:
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod ExtremeShock » 10 led 2015, 23:38

Myslet si to můžeš, ale skutečnost je úplně jiná. Cookie je bratranec. To že jsme psali z jednoho pc neznamená, že jsme 1 člověk. Pokud máš nějaké pochybnosti, checkni si ip z které hraji když jsem doma.
ExtremeShock
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Roxtedy » 30 led 2015, 18:23 VIP

Ahoj,
nesmrtka sa rusit nebude a vymyslat nieco pre marinakov aby bol odolny voci nesmrtke mi prijde nefer voci AV. Ved si vezmi ze SV ma neobmedzenu moznost strelby, ma 4skok, zvyseny armor.
Samozrejme ze mapy budu pribudat, len si treba uvedomit ze vyroba dobre hratelnej mapy moze zabrat aj 100hodin ciateho casu. Je to casovo dost narocne.
Skiny mozno budu mozno nie nechajte sa prekvapit ;)
Roxtedy
Mistr
Mistr

Příspěvekod diskant9k » 12 bře 2015, 20:58

Mohli by jste přidat třeba special/laser gun pro ct a dát pryč tu rychlopalku a ty dualky :D a k av dát možnost si dokoupit hp například :P
diskant9k
Amatér
Amatér

Příspěvekod R3ZN1K » 16 bře 2015, 20:29

Roxtedy píše:Ahoj,
nesmrtka sa rusit nebude a vymyslat nieco pre marinakov aby bol odolny voci nesmrtke mi prijde nefer voci AV. Ved si vezmi ze SV ma neobmedzenu moznost strelby, ma 4skok, zvyseny armor.
Samozrejme ze mapy budu pribudat, len si treba uvedomit ze vyroba dobre hratelnej mapy moze zabrat aj 100hodin ciateho casu. Je to casovo dost narocne.

Ked myslis toho "SV" s 200 Ap ktore ti uberu na ranu. S nim sa ani hrat neda.
R3ZN1K
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Roxtedy » 18 bře 2015, 16:43 VIP

R3ZN1K píše:
Roxtedy píše:Ahoj,

Ked myslis toho "SV" s 200 Ap ktore ti uberu na ranu. S nim sa ani hrat neda.

Ako iste vies AV neuberaju HP (okial niesi posledny zijuci marinak) ale ARMOR. Odjakziva je dane ze hit odzadu/hit do hlavy ubera najviac. V klasickom mode CSka das 195 dmg s knifeom zozadu a 260 dmg ked trafis hlavu (samozrejme hovorim o STAB-e)

Na AV ti zoberie cely armor (pri hite do hlavy by ta to malo rovno premenit kedze je to vyssi dmg ako ma SV armor)

Rada do buducna, nenechaj AV dostat sa k tebe blizko a straz si chrbat ;)
Roxtedy
Mistr
Mistr

Příspěvekod POHODAMAN » 14 říj 2015, 12:53

1. Nesmrtky sú fajn, sú veľmi potrebené nato aby sa vedel AV prebojovať davom.
2. Áno, pamätám, pol roka som hral kým som kúpil EVIP a kým som našetril na múnu tak skončili 3 kolá. Dať kľudne novip hráčovi 5b za kill, nech má na mínu aby bol motivoavný hrať rýcheljšie a nie len kempiť :)
3. Chce to nové mapy a vrátiť všetky ostatné... CPL2 mapa je otrasná malá a tažko sa hraje ak je človek sám sv lebo ma vedia rýchlo dostať do kúta a napriek tomu ak sme tam 5 sv tak sa len vyžeirame... preferujem veľkééé ale fakt veľkééé mapy , kde musi trvať tomu AV aby zabil človeka, lebo tie sekanice kde tí novip hráči behajú a ani nevedia čo robia to je amaterské a zbytočne stúpa tlak platiacím hráčom :)
4. Áno, zavádza to a mýli to.
:) Pekný deň
S pozdravom Martin Gala :) galamedia.sk
POHODAMAN
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod franta81 » 18 říj 2015, 15:40

POHODAMAN píše:1. Nesmrtky sú fajn, sú veľmi potrebené nato aby sa vedel AV prebojovať davom.
2. Áno, pamätám, pol roka som hral kým som kúpil EVIP a kým som našetril na múnu tak skončili 3 kolá. Dať kľudne novip hráčovi 5b za kill, nech má na mínu aby bol motivoavný hrať rýcheljšie a nie len kempiť :)
3. Chce to nové mapy a vrátiť všetky ostatné... CPL2 mapa je otrasná malá a tažko sa hraje ak je človek sám sv lebo ma vedia rýchlo dostať do kúta a napriek tomu ak sme tam 5 sv tak sa len vyžeirame... preferujem veľkééé ale fakt veľkééé mapy , kde musi trvať tomu AV aby zabil človeka, lebo tie sekanice kde tí novip hráči behajú a ani nevedia čo robia to je amaterské a zbytočne stúpa tlak platiacím hráčom :)
4. Áno, zavádza to a mýli to.
:) Pekný deň

Ty píšeš něco o zlepšení hry ??!!! To je dost dobrý vtip . Ty a ten tvůj kmen,co stále dělaj dohody a porušujou neustále pravidla . Vím ,ty napíšeš ,že jsem na vás zaujatý. Ano jsem . Stále ty s někým uzavíráš mír ,provokuješ a stále nadáváš . Tak se prosím zamysli nad sebou a až potom nám napiš něco o zlepšení hry
franta81
Pokročilý
Pokročilý

Další

Zpět na Zombie Servery