• Stránka 1 z 1
Stížnost na Game (vip) admina
Zdravim,
kdo dal někomu takovému admina, tak by mu ho měl vzít, vymýšlí si totální nesmysly a vyhrožuje banem okamžitě, ale úplně mimo mísu, pak je raději ticho, ale je tohle normální, už stačí ty děti s wh a ab, co anti cheat ani nevidí a hrají si v klidu, myslel jsem, že gamesites jsou spíš lepší gang... koho by bavilo jako starýho v.la, který to hraje 15 let poslouchat děti a buzeraci.
kdo dal někomu takovému admina, tak by mu ho měl vzít, vymýšlí si totální nesmysly a vyhrožuje banem okamžitě, ale úplně mimo mísu, pak je raději ticho, ale je tohle normální, už stačí ty děti s wh a ab, co anti cheat ani nevidí a hrají si v klidu, myslel jsem, že gamesites jsou spíš lepší gang... koho by bavilo jako starýho v.la, který to hraje 15 let poslouchat děti a buzeraci.
- SpeedVcz
- Kolemjdoucí
Stížnost na Game (vip) admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na Game (vip) admina
#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
Zdravím ,dostal si slay za Spawn kemp,tvoje reakce byla Jdi do řiti!ATD , prostě si byl drzej,bud rad že nemaš ban.jinak si myslím že to hraješ par hodin, ne 15let protože si dostal SLAY, a hned si napsal blbi cheatary
DDpobavil si mě strašně
DDDDD ty 15let
DDDDDDDDD

-
1Game1Game1 - Amatér
Stížnost bez důkazů a mimo vzor. Btw.pokud dlouhodobě kempíš, tak se nediv, že to admin řeší.. Lock

-
freeky - Zkušený
• Stránka 1 z 1