• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Posunuté hitboxy
- Operačný systém: Win7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: po Vánocích
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém:
Jednoduše - hitboxy jsou jinde než je model. Několikrát se mi stalo, že jsem s awp střelil napravo od stojícího! hráče a zabilo ho to, nebo že jsem vystřelil vpravo dolů od něčí hlavy, opět do stojícího! (musím to zdůraznit), a dalo mu to headshot.
Všechny raty atd. jsou nastaveny správně, ping se pohybuje kolem 20, hra je plynulá, jen to prostě nepadá, kam má : )
Takže buď je problém na mé straně, nebo jste nedávno měnili nastavení serverů (hlavně public classic a DM)
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: po Vánocích
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém:
Jednoduše - hitboxy jsou jinde než je model. Několikrát se mi stalo, že jsem s awp střelil napravo od stojícího! hráče a zabilo ho to, nebo že jsem vystřelil vpravo dolů od něčí hlavy, opět do stojícího! (musím to zdůraznit), a dalo mu to headshot.
Všechny raty atd. jsou nastaveny správně, ping se pohybuje kolem 20, hra je plynulá, jen to prostě nepadá, kam má : )
Takže buď je problém na mé straně, nebo jste nedávno měnili nastavení serverů (hlavně public classic a DM)
- Mrkev42
- Kolemjdoucí
[vyřešeno] Posunuté hitboxy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Posunuté hitboxy
Nastavení videa je IpenGL nebo Software?
a jinak při pohybu ti to dělá nebo jenom když oba stojíte na místě a jenom po sobě střílíte?
a jinak při pohybu ti to dělá nebo jenom když oba stojíte na místě a jenom po sobě střílíte?

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
Re: Posunuté hitboxy
Natoč nám demo a pošli sem.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Re: [rieši sa] Posunuté hitboxy
Bez odezvy, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1