• Stránka 1 z 1
Ntb
Sorry za takhle dlouhý článek ale potřeboval jsem to vysvětlit do podrobna. Nikde na netu jsem nenašel stejný problém, tak mě napadlo že bych to mohl rozepsat tady než na nějake poradny 
Takže čaute lidi, mám strašně velký problém s mojím notebookem :
Popis: Cca 3-4 dny zpátky jsem kompletně čistil notebook od prachu(dočetl jsem se že to může i krapet zvýšit výkon když ho vyčistím), Mám takový typ notebooku, který musíte rozdělat do posledního kousku abych se dostal k větráku (Můj ntb je Acer Aspire 5536). Po dokončení čištění jsem dal všechno dohromady a zapnul jsem notebook. Vše bylo ok dokud jsem nazapnul Csko 1.6. Při zapnutí jsem měl v menu vždycky kolem 400 fps, ale teď když jsem to csko zapnul tak jsem tam měl 70 FPS a více ani méně to nešlo zkoušel jsem různé příkazy typu : Developer 1, fps_override 1 fps_max 500, nic z toho nepomohlo. Ve hře to bylo ještě horší, když jsem zapnul jakýkoli server tak jsem hrál na 40 FPS! to je fakt bullshi*, nedalo se to tak jsem to vypnul a zkusil jsem zapnout lolko (League of Legends) vše ok na začátku hry mi fps vyskočilo dokonce na 90 fps ale potom to začalo. Strašné dropy FPS stabilně jsem hrával na 40-50 fps ale teď: Teď mám 10 sekund 40 dalších 10 sec. 15fps potom mám zase 50, 60 ,20 a tak podobně je jedno jestli jsem v teamfightu nebo ne prostě FPS pořád skáčou jak chcou, zkoušel jsem obnovit systém jestli to není tím, Není, Zkoušel jsem reinstall lolka tím to taky není, jedině co jsem nezkoušel bylo reinstall WIN7 ale nevím jestli by to pomohlo. Budu rád za každou radu,, jakýkoli tip nebo něco podobného co by mi pomohlo navrátit výkon mého notebooku. PING ten je bez problému jak na csku tak lolku ping 30 více ani méně. Také nevím jestli to je tím že jsem mohl v notebooku něco zkazit narušit, porušit ale pokud ano tak by nefungoval nebo ne ? já nevím jsem ztracený teď mi může poradit už jenom nějaký odborník co se v tom vyzná
Specifikace:
RAM 3 GB ( 1 x 1 GB + 1 x 2 GB )
Max RAM Supported 4 GB
Technology DDR2 SDRAM
Speed 667 MHz
Form Factor SO DIMM 200-pin
Graphics Processor ATI Radeon HD 3200 - 256 MB

Takže čaute lidi, mám strašně velký problém s mojím notebookem :
Popis: Cca 3-4 dny zpátky jsem kompletně čistil notebook od prachu(dočetl jsem se že to může i krapet zvýšit výkon když ho vyčistím), Mám takový typ notebooku, který musíte rozdělat do posledního kousku abych se dostal k větráku (Můj ntb je Acer Aspire 5536). Po dokončení čištění jsem dal všechno dohromady a zapnul jsem notebook. Vše bylo ok dokud jsem nazapnul Csko 1.6. Při zapnutí jsem měl v menu vždycky kolem 400 fps, ale teď když jsem to csko zapnul tak jsem tam měl 70 FPS a více ani méně to nešlo zkoušel jsem různé příkazy typu : Developer 1, fps_override 1 fps_max 500, nic z toho nepomohlo. Ve hře to bylo ještě horší, když jsem zapnul jakýkoli server tak jsem hrál na 40 FPS! to je fakt bullshi*, nedalo se to tak jsem to vypnul a zkusil jsem zapnout lolko (League of Legends) vše ok na začátku hry mi fps vyskočilo dokonce na 90 fps ale potom to začalo. Strašné dropy FPS stabilně jsem hrával na 40-50 fps ale teď: Teď mám 10 sekund 40 dalších 10 sec. 15fps potom mám zase 50, 60 ,20 a tak podobně je jedno jestli jsem v teamfightu nebo ne prostě FPS pořád skáčou jak chcou, zkoušel jsem obnovit systém jestli to není tím, Není, Zkoušel jsem reinstall lolka tím to taky není, jedině co jsem nezkoušel bylo reinstall WIN7 ale nevím jestli by to pomohlo. Budu rád za každou radu,, jakýkoli tip nebo něco podobného co by mi pomohlo navrátit výkon mého notebooku. PING ten je bez problému jak na csku tak lolku ping 30 více ani méně. Také nevím jestli to je tím že jsem mohl v notebooku něco zkazit narušit, porušit ale pokud ano tak by nefungoval nebo ne ? já nevím jsem ztracený teď mi může poradit už jenom nějaký odborník co se v tom vyzná
Specifikace:
RAM 3 GB ( 1 x 1 GB + 1 x 2 GB )
Max RAM Supported 4 GB
Technology DDR2 SDRAM
Speed 667 MHz
Form Factor SO DIMM 200-pin
Graphics Processor ATI Radeon HD 3200 - 256 MB
-
PanPonozka - Amatér
Re: Ntb
Zdravím.
Když píšeš fps_max 400 tak musíš napsat i fps_override 400 ale pokud měl server již nastavené kolik je max FPS nebo je zakázaný developer tak ti to nebude nic platné.
Každopádně otevři si konzoly a napiš tam : cl_cmdrate 25000 , rate 25000 a pokud chceš vidět kolik máš zrovna FPS nebo ping tak napiš do konzole : net_graph 3 nebo cl_showfps 1.
Pokud ani toto nepomůže tak můžeš ještě vyzkoušet připsat : cl_weather 0 , cl_updaterate 101.
Nebo popř. si okopíruj do configu toto :
Přeji hezký den.
Když píšeš fps_max 400 tak musíš napsat i fps_override 400 ale pokud měl server již nastavené kolik je max FPS nebo je zakázaný developer tak ti to nebude nic platné.
Každopádně otevři si konzoly a napiš tam : cl_cmdrate 25000 , rate 25000 a pokud chceš vidět kolik máš zrovna FPS nebo ping tak napiš do konzole : net_graph 3 nebo cl_showfps 1.
Pokud ani toto nepomůže tak můžeš ještě vyzkoušet připsat : cl_weather 0 , cl_updaterate 101.
Nebo popř. si okopíruj do configu toto :
- Kód: Vybrat vše
rate "20000"
cl_cmdrate "101"
cl_updaterate "101"
ex_interp "0"
voice_avggain "0"
voice_enable "0"
voice_loopback "0"
voice_maxgain "0"
voice_modenable "0.000000"
voice_overdrive "0"
voice_overdrivefadetime "0"
voice_recordtofile "0"
voice_scale "0.000000"
r_bmodelhighfrac "0"
r_decals "0"
r_detailtextures "0"
r_dynamic "0"
r_lightmap "0"
r_mirroralpha "0"
r_mmx "1"
r_norefresh "0"
r_shadows "0"
r_traceglow "0"
cl_allowdownload "1"
cl_backspeed "400"
cl_corpsestay "0"
cl_dynamiclights "0"
cl_forwardspeed "400"
cl_gaitestimation "1"
cl_gibcount "0"
cl_himodels "0"
cl_lc "1"
cl_lw "1"
cl_nopred "0"
cl_observercrosshair "1"
cl_particlefx "0"
cl_pitchdown "89"
cl_pitchup "89"
cl_rate "9999"
cl_resend "0"
cl_shadows "0"
cl_solid_players "1"
cl_weather "0"
cl_minmodels "1"
violence_ablood "1"
violence_agibs "0"
violence_hblood "1"
violence_hgibs "0"
GL_TEXTUREMODE "GL_LINEAR_MIPMAP_NEAREST"
gl_affinemodels "0"
gl_alphamin "0.25"
gl_clear "0"
gl_cull "1"
gl_dither "1"
gl_keeptjunctions "0"
gl_lightholes "0"
gl_max_size "256"
gl_monolights "0"
gl_palette_tex "0"
gl_picmip "0"
gl_playermip "2"
gl_polyoffset "0.1"
gl_reporttjunctions "0"
gl_round_down "3"
gl_smoothmodels "0"
gl_texsort "1"
gl_wateramp "0"
gl_ztrick "1"
_snd_mixahead "0.1"
s_a3d "0"
s_automax_distance "30.0"
s_automin_distance "2.0"
s_distance "60"
s_doppler "0.0"
s_eax "0.000000"
s_leafnum "0"
s_max_distance "1000.0"
s_min_distance "8.0"
s_occ_epsilon "0"
s_occfactor "0"
s_polykeep "0"
s_polysize "0"
s_reverb "0"
s_rolloff "1.0"
s_usepvs "0"
sv_voiceenable "0"
ati_npatch "0"
ati_subdiv "0"
m_filter "0"
m_pitch "0.022000"
tracerred "0"
traceralpha "0"
max_shells "0"
max_smokepuffs "0"
ex_maxerrordistance "0"
_detailtexturessupported "0"
ambient_fade "0"
console "1"
crosshair "1.000000"
d_spriteskip "0"
developer "0"
fastsprites "2"
gunsmoke "0"
hud_centerid "1"
joystick "0"
loadas8bit "1"
mp_decals "0"
precache "1"
sv_aim "0"
tripplebuffer "0"
vid_nopageflip "0"
vid_wait "0"
viewsize "120"
And for cs:s
cl_interp 0
cl_interpolate 0
cl_lagcomp_errorcheck 1
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
cl_rate 20000
cl_smooth 0
cl_ragdoll_physics_enable 0
cl_show_bloodspray "0"
cl_show_splashes "0"
cl_phys_props_enable 0
cl_phys_props_max 0
cl_ejectbrass "0"
r_worldlights "0"
r_3dsky "0"
r_shadows "0"
r_fastzreject "0"
r_WaterDrawRefraction "0"
r_rainradius 0
r_rainsimulate 0
r_rainsplashpercentage 0
r_DrawRain "0"
r_DrawDetailProps "0"
r_dynamic "0"
r_lod 8
r_modellodscale "0.1"
r_rootlod "1"
r_avglight 0
r_decal_cullsize 1
r_eyeglintlodpixels 0
r_eyegloss 0
r_eyemove 0
r_eyeshift_x 0
r_eyeshift_y 0
r_eyeshift_z 0
r_eyesize 0
r_drawskybox "0"
fog_enable 0
fog_enable_water_fog 0
mat_picmip "8"
mat_bumpmap "0"
mat_shadowstate "0"
mat_mipmaptextures "0"
mat_dxlevel "81"
mat_compressedtextures 1
mat_bloom 0
mat_fastnobump 1
mat_fastspecular 1
mat_specular 0
gl_clear "1"
muzzleflash_light "0"
func_break_max_pieces "3"
Přeji hezký den.

-
Taygete - Mistr Yoda
nefunguje
ale neber v potaz jenom csko mám problém s celým notebookem zpomalil se mi (zmenšil se výkon )

-
PanPonozka - Amatér
PanPonozka píše:nefungujeale neber v potaz jenom csko mám problém s celým notebookem zpomalil se mi (zmenšil se výkon )
Ano ale v tomto případě si počkej na nějakého ''určitého'' poradce s tímto problémem já ti můžu akorát doporučit zkusit program díky kterému zjistíš kvůli čemu ti nejde Csko popř. máš malé FPS : counter-strike-globall-offensive-t73238.html
Postupuj stejně jak jsem to tam popsal , funguje to pro většinu her ale pro CS 1.6 nejspíš ne.

-
Taygete - Mistr Yoda
Připadá mi to že mi v ntb něco chybí jakože nějaky komponent prostě už nemá takový výkon nevím proč :/ , A ne nefunguje to
-
PanPonozka - Amatér
• Stránka 1 z 1