• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Strafy
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Dlhá doba
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Štve ma to že keď robím strafy ako chcem som pomalý .. premýšlal som už aj na restart windows pretože som tu mal už a nejaké viry ale chcel by som vedieť prečo hocikoho koho poznám strafy zrýchlujú pri čom majú o 200 fps menej ako ja? A ak mi tu chcete písať že robím zle strafy tak OK je to možné ale poznám takého hráča čo nevie čo sú strafy a tak ho to zrýchluje že ani nevie kde je sever
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Dlhá doba
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Štve ma to že keď robím strafy ako chcem som pomalý .. premýšlal som už aj na restart windows pretože som tu mal už a nejaké viry ale chcel by som vedieť prečo hocikoho koho poznám strafy zrýchlujú pri čom majú o 200 fps menej ako ja? A ak mi tu chcete písať že robím zle strafy tak OK je to možné ale poznám takého hráča čo nevie čo sú strafy a tak ho to zrýchluje že ani nevie kde je sever

-
LuckeeRr - Drbna
[Vyřešeno] Strafy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Strafy
ku peknému strafovaniu je za potrebu viac FPS v csku,nie len 200.. bohužiaľ GS sa mi zdá že povoľuje len do 500 fps.. a to je podľa mňa blbosť
keby si mal tak 1000 fps tak to by sa ti "strafovalo" 

[Name]--> "xaso_7852"
[Nickname]-->"Saxo"
[Nickname]-->"Saxo"
-
Xaso - Pokročilý
Re: [řešíme] Strafy
Vytiahne mi aj na 1500 fps ale som pomalší než keď mám 300-500 -.-
-
LuckeeRr - Drbna
Som jeden z nich :'33hocikoho koho poznám strafy zrýchlujú pri čom majú o 200 fps menej ako ja?

Skús nejaké tutoriály na strafy na YT je ich dosť možno to je aj tým že zle strafuješ. Mne sa tiež stáva keď skúšam len také kravinky že nejdem myškou a klávesnicou presne do tej istej strany sa spomaľujem.

-
spEExX - Kazatelův učeň
Žiadne ďalšie rady?
-
LuckeeRr - Drbna
Možno máš nejaký bordel v cfg, môžeš skúsiť zmazať a znova nastaviť fps. No je to troška blbosť (že ťa to spomaluje), skús sa viac sústrediť na strafy.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Neviem proste 1000 fps pomalší ako na 300-500 dosť good :'D toto mi vŕta už minimálne 3 mesiace v hlave
a rozmýšlam nad tým aj keď spím 

-
LuckeeRr - Drbna
Určitu dobu som hrával hns aj furiena a mal som 100 fps a strafy boli dosť dobré takže ako už spomínali skús sa viac sústrediť 

ฯθθ
-
troublEe - Spamerův sluha
Bože neviem čo robíte také ceremonie o FPS... aj na 100 fps sa dá boost len strafy su o presnosti...
čím presnejšie strafz tak boost ide aj na 200 fps... Dajte si tieto prikazy NS
sv_airmove 9999999
sv_airaccelerate 9999999999
fps_max 250
a chodte hrať proti BOTOm dajte si nejaku HNS mapu dajte si sv_gravity 0 a skuste sa tam učiť strafovať na vrchu mapy a uvidíte presnosťou strafov váš boost.
Stačí 2,3 presné strafy a už máte aky taky boost.
čím presnejšie strafz tak boost ide aj na 200 fps... Dajte si tieto prikazy NS
sv_airmove 9999999
sv_airaccelerate 9999999999
fps_max 250
a chodte hrať proti BOTOm dajte si nejaku HNS mapu dajte si sv_gravity 0 a skuste sa tam učiť strafovať na vrchu mapy a uvidíte presnosťou strafov váš boost.
Stačí 2,3 presné strafy a už máte aky taky boost.
Raz ma oklameš,a dôveru si už nezískaš!

-
FlashDown - Drbna
LuckeeRr píše:Neviem proste 1000 fps pomalší ako na 300-500 dosť good :'D toto mi vŕta už minimálne 3 mesiace v hlavea rozmýšlam nad tým aj keď spím
Takže nějaké shrnutí:
Čím více FPS, tím doletíš výš a dál >> opticky se to zdá, že letíš pomaleji
Za mě taková normální hodnota FPS na furienech je 200, mně se s tím hraje dobře a je to takový zlatý střed
Závěr:
Zrovna na furienech >> dělat méně větších strafů, pokud to nebude stačit tak se snažit postupně přidávat, ale ne na úkor přesnosti
Všechno je jenom na tobě a tréninku
Více toho tady už asi nevykoukáš, takže to zamknu, kdyby ještě něco tak napiš PM,
LOCK.
PS: FlashDown má pravdu, vyzkoušej si toto na mapě hns_etheral, je na to ideální...

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1