• Stránka 1 z 1
Re: Otázka
Dát si simona opravdu nemůžeš, dát si můžeš maximálně tak sprchu.
Správně to je
Viz. výtažek z pravidel :
Správně to je
Pokud simon řekneZahrajeme si na simona
tak se samozřejmě simon nehraje.Dáme si simona
Viz. výtažek z pravidel :
hra na Simona začíná tehdy, když Simon řekne „Zahrajeme si na Sajmona“. Ostatní hlášky jsou považovány za chytáky

-
PatrikCZ - Drbna
Pokiaľ nepovedal takto - "Simon hovorí, kto si myslí, že sa hrá Simon pôjde na stôl" tak to FK nebol prečo? Simon sa nehrá. Nesmel opustiť miesto určené Simonom. Pokiaľ povedal - "kto si myslí, že sa hrá Simon tak pôjde na tento stôl, tak hráči mohli ísť na stôl na ktorý Simon určil, nepovedal že je za to Kill. Myslím, že som to pochopil správne
.

-
OMV - Spamerův sluha
Deejays a ty prečo mi hovoríš toto keď si mi v hre povedal keď dal simon FK tak si mi na to povedal nepíš hm?
Tak sa už fakt akože uvedom...
-
Funman - Amatér
Funman píše:Deejays a ty prečo mi hovoríš toto keď si mi v hre povedal keď dal simon FK tak si mi na to povedal nepíš hm?
Pokiaľ sa ti zdá konanie admina neadekvátne, nájdi situáciu v hltv a podaj sťažnosť
-
Hoover - Spamer
Nebudem to riešiť... ale len nech fakt není nepríjemný, lebo admin by sa takto nemal správať...
-
Funman - Amatér
To je už na tobě, jestli to budeš chtít řešit nebo ne, tohle může napsat každý a my přeci nemůžeme věřit všemu a všem bez důkazů 
Odpověď na tvé otázky jsi dostal, kdyby se admin choval neslušně, můžeš to poslat HLSA (samozřejmě s relevantními důkazy)
lock

Odpověď na tvé otázky jsi dostal, kdyby se admin choval neslušně, můžeš to poslat HLSA (samozřejmě s relevantními důkazy)
lock
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1