I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

StopFake / Akken

Příspěvekod Akken » 15 led 2015, 18:07

Zdar,
hrál jsem za CT, hlídal jsem simona a vězni byli v kleci. Hrála se mapa jail_deserto, kde je klec v podzemí před zbrojkou a já stál nahoře na skleněné podlaze, takže jsem hlídal simona. Na chvíli jsem šel bokem, abych si změnil jméno (tzn. že jsem byl afk asi 10 sekund) když najednou mě admin StopFake přehodil k T. Když jsem se ptal za co, tak mi odpověděl, že jsem se díval do země a tím pádem jsem nehlídal simona a to se podle něj rovná tomu, že dávám vězňům šanci ke vzpouře. To mi napsal.
Poté admin odešel, tak jsem šel k CT. Asi po minutě přišel zpátky a hned mi dal ban.

Důkaz nemám, ale dá se to vytáhnout z dema a z logu.
Peace
Akken
Amatér
Amatér

StopFake / Akken

od Rumcajz » 15 led 2015, 18:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: StopFake / Akken

Příspěvekod Akken » 15 led 2015, 18:15

Akken
Amatér
Amatér

Příspěvekod StopFake » 15 led 2015, 18:42

Ok a teraz trošku celého príbehu, yep ? Minulé kolo si akože strážil VD pri tom si si robil pohyby takže si sa hral, slay. Napísal si do chatu, že ďalšie kolo sa pôjdeš schovať do tieňu a nebudeš strážiť simona. Nastáva ďalšie kolo a čo nevidím, hráč akken sa snaží utiecť s priestoru ciel, aby sa mohol ísť schovať adminovi, samozrejme múdry admin naňho pozerá, tak sa akken otočí, ale čo to admin nevidí akken si najprv skáče a nestráži simona a ptm. ide "afk" a zmení si meno na xword, aké príhodné keď adminove meno bolo word, ale to len tak medzi rečou. Podstatné je,že si nestrážil simona tak si dostal presun, prefíkaný admin sa odpojil,lebo vedel, že aj keď nemôžeš ísť tu mapu k ct ty tam pôjdeš tak sa napojil späť a čo nevidí ? Akken u CT= ban.
Nabudúce hraj podľa pravidiel a bude všetko Ok :)
StopFake
Spamer
Spamer

Příspěvekod Akken » 15 led 2015, 18:47

Ano, strážil jsem VD. VD, které dělalo animaci, že sedělo, tak jsem se posadil taky. Slay beru. Budíž. Ale co to sakra meleš dál? Nikam jsem se nesnažil utéct, jak ty píšeš a už vůbec jsem neskákal a nestrážil simona. A už vůbec nechápu, proč tady píšeš jak se moudrý admin odpojil a vrátil, protože věděl, když tě hráči co byli CT kickli? :lol: :lol: :lol:
Akken
Amatér
Amatér

Příspěvekod StopFake » 15 led 2015, 18:52

Akken píše:Ano, strážil jsem VD. VD, které dělalo animaci, že sedělo, tak jsem se posadil taky. Slay beru. Budíž. Ale co to sakra meleš dál? Nikam jsem se nesnažil utéct, jak ty píšeš a už vůbec jsem neskákal a nestrážil simona. A už vůbec nechápu, proč tady píšeš jak se moudrý admin odpojil a vrátil, protože věděl, když tě hráči co byli CT kickli? :lol: :lol: :lol:

Všetky podstatné veci sú v mojom prvom príspevku, neviem prečo tu dávaš mylné informácie, ale chápem to ako inak by si chcel argumentovať porušovanie pravidiel ako klamaním,že áno .....

Naozaj neviem odkiaľ máš, že ma hráči kickli :D

Ďalej sa do tohto topicu vyjadrovať nebudem.
StopFake
Spamer
Spamer

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 15 led 2015, 20:02

Za svoje chování si musíte nést následky.
Zamítá se
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy