• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] vykreslovanie textur
Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: to presne neviem pretrváva to už dlhšiu dobu len som nemal za potrebu to riešiť.
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém:
Tak samotný názov topicu naznačuje že sa jedná o vykresľovanie objektov konkrétne na JB serveroch .... skrátka sú miesta na mapách kedy nedovidím na koniec mapy a dosť často ma to štve, neviem či to má každý tak ako ja ale tuším že by sa vzdialenosť vykresľovania mala dať nadstaviť len nemôžem nato nájsť vhodný príkaz :/ .... pridám pár obrázok na ilustráciu: tak napríklad tu na tomto obrázku môžte vidieť že mi nezobrazuje celu budovu ktorá sa nachádza za zbrojkov,
a takto to mám keď si čupnem do šachty no aj tak to nie je ono kto pozná dobre mapu tak na pravej strane by sa mala nachádzať ešte jedna vežička
To je len príklad ďalej viem že my to robí aj na mape crime kde zasa nedovidím z autodráhy do priestoru ciel keď sú otvorené dvere.
Nie je to "urgentný prípad", ale bol by som rád keby ste mi s tým pomohli.
Za každú radu vopred ďakujem!
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: to presne neviem pretrváva to už dlhšiu dobu len som nemal za potrebu to riešiť.
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém:
Tak samotný názov topicu naznačuje že sa jedná o vykresľovanie objektov konkrétne na JB serveroch .... skrátka sú miesta na mapách kedy nedovidím na koniec mapy a dosť často ma to štve, neviem či to má každý tak ako ja ale tuším že by sa vzdialenosť vykresľovania mala dať nadstaviť len nemôžem nato nájsť vhodný príkaz :/ .... pridám pár obrázok na ilustráciu: tak napríklad tu na tomto obrázku môžte vidieť že mi nezobrazuje celu budovu ktorá sa nachádza za zbrojkov,
a takto to mám keď si čupnem do šachty no aj tak to nie je ono kto pozná dobre mapu tak na pravej strane by sa mala nachádzať ešte jedna vežička
To je len príklad ďalej viem že my to robí aj na mape crime kde zasa nedovidím z autodráhy do priestoru ciel keď sú otvorené dvere.
Nie je to "urgentný prípad", ale bol by som rád keby ste mi s tým pomohli.

Za každú radu vopred ďakujem!

¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Pôjdete do boxu, a tam na zadnú stenu, a tam budete doplňovať bližšie do stredu.
Been There, Done That.

-
Dyki - Profesionál
[Vyřešeno] vykreslovanie textur
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [řešíme] vykreslovanie textur
skús toto
r_detailtextures 1 - Tento príkaz zapne detailnejšie textúry a ich vykresľovanie.
gl_cull 1 - zapína renderovanie len viditeľných objektov (neviem či toto pomôže, môžeš to skúsiť, čiže sa s tým pohraj, 1 zapína len čo vidíš, a 0 pravdepodobne aj ostatné)
gl_ztrick 0 - zapína rýchlejší rendering (skús)
gl_picmip 0 - nastaví kvalitu renderingu, vyššie číslo zníži kvalitu obrazu ale zvýši FPS
Vždy to skús po jednom, zapni hru a uvidíš, či to je lepšie, ak nie tak vyskúšaj ďalší, ak to je horšie tak ten príkaz vymažeš z configu. Nezľakni sa FPS, možno sa zníži.
r_detailtextures 1 - Tento príkaz zapne detailnejšie textúry a ich vykresľovanie.
gl_cull 1 - zapína renderovanie len viditeľných objektov (neviem či toto pomôže, môžeš to skúsiť, čiže sa s tým pohraj, 1 zapína len čo vidíš, a 0 pravdepodobne aj ostatné)
gl_ztrick 0 - zapína rýchlejší rendering (skús)
gl_picmip 0 - nastaví kvalitu renderingu, vyššie číslo zníži kvalitu obrazu ale zvýši FPS
Vždy to skús po jednom, zapni hru a uvidíš, či to je lepšie, ak nie tak vyskúšaj ďalší, ak to je horšie tak ten príkaz vymažeš z configu. Nezľakni sa FPS, možno sa zníži.
-
Elwyn - Mistr Yoda
r_detailtextures 1
gl_cull 1
gl_ztrick 0
gl_picmip 0
odskušané nepomohlo
gl_cull 1
gl_ztrick 0
gl_picmip 0
odskušané nepomohlo

¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Pôjdete do boxu, a tam na zadnú stenu, a tam budete doplňovať bližšie do stredu.
Been There, Done That.

-
Dyki - Profesionál
Bol som to skúsiť, na tej mape a robí mi to isté. Myslím, že to tak má byť. Viac to nedočiahne.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Elwyn píše:Bol som to skúsiť, na tej mape a robí mi to isté. Myslím, že to tak má byť. Viac to nedočiahne.
no práveže dosť často sa mi stane že dostanem kill keď ešte hráča nevidím ... a nespomínam si žeby mi to na cirme robilo keď som tam začínal.

¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Been There, Done That.

-
Dyki - Profesionál
Na starších verzích cska fungoval příkaz, kterým se dalo regulovat vykreslování mapy, teď je nefunkční. Myslím, že teď už to nejde nastavit tak, aby si viděl na takovou dálku.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Toto je způsobeno nastavením mapy, v clientu s tím na 99% nic neuděláš.
"But there’s no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS

You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS
-
AlweR790 - Mistr
Ahoj Dyki,
nič si z toho nerob, mne robi presne to isté, a takisto napr. na mape jail_crime, keď sa postaviš ku modrej veži ako je awp, a je otvorena ta brána v smere ku zbrojnici, tak nevidím k futbalu/bazénu..
nič si z toho nerob, mne robi presne to isté, a takisto napr. na mape jail_crime, keď sa postaviš ku modrej veži ako je awp, a je otvorena ta brána v smere ku zbrojnici, tak nevidím k futbalu/bazénu..
-
sego - Pokročilý
sego píše:Ahoj Dyki,
no presne aj na tomto mieste mi to robí ... tak ak to robí všetkým tak je to v pohode ... myslel som že s tým mám len ja problém.

¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Been There, Done That.

-
Dyki - Profesionál
Stejně to mám i já, takže se to už asi nedá nijak ovlivnit nebo přenastavit...
Jak psal Sponerko nebo Alwer, na větší dálku to už není možné
Vyřešené, zodpovězené
lock.
Jak psal Sponerko nebo Alwer, na větší dálku to už není možné
Vyřešené, zodpovězené

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1