• Stránka 1 z 1
SmeKinousek / JB 5 / Blbé chovanie admina
Zdravíčko,
chcel by som sa sťažovať na admina menom SmeKinousek.
Dnes, keď sme hrali mapu jail_pyramid, tak simon zavelil poďte zamnou. Môj kamarát Henno stále spamoval chat aby mu niečo vysvetlil, spamoval to 2 kolá, upozornil som na to SmeKinouska ešte pred incidentom. Išli sme teda na bazén, tam zavelil "na zadnú stenu" a ja som mu slušne povedal, či ma môže vypočuť. Začal som rozprávať, prečo ignoruje Henna, keď mu spamuje 2 kolá, prečo neodpisuje na súkromné správy - pritom mu v mikrofóne bola zvučka SZ krásne počuť. Odpovedal mi len Hm a No. Ja som sa naštval a povedal som: "No hm no, keby som ťa teraz dal na web...." A už som bol vo vzduchu a mŕtvy - hodil ma o zem. Hneď na to sa spustila spŕška nesúhlasných komentárov, vyjadrilo sa viacero hráčov, aj do voicu. Všetko je na deme - aj to, čo sa vravelo do mikrofónu. Keď som napísal, nech mi Cvox zapne mikrofón, Kinousek sa náročky odpojil. Demo si prosím pozrite celé.
http://uloz.to/xAE3d6EA/admin-dem
Ďakujem.
chcel by som sa sťažovať na admina menom SmeKinousek.
Dnes, keď sme hrali mapu jail_pyramid, tak simon zavelil poďte zamnou. Môj kamarát Henno stále spamoval chat aby mu niečo vysvetlil, spamoval to 2 kolá, upozornil som na to SmeKinouska ešte pred incidentom. Išli sme teda na bazén, tam zavelil "na zadnú stenu" a ja som mu slušne povedal, či ma môže vypočuť. Začal som rozprávať, prečo ignoruje Henna, keď mu spamuje 2 kolá, prečo neodpisuje na súkromné správy - pritom mu v mikrofóne bola zvučka SZ krásne počuť. Odpovedal mi len Hm a No. Ja som sa naštval a povedal som: "No hm no, keby som ťa teraz dal na web...." A už som bol vo vzduchu a mŕtvy - hodil ma o zem. Hneď na to sa spustila spŕška nesúhlasných komentárov, vyjadrilo sa viacero hráčov, aj do voicu. Všetko je na deme - aj to, čo sa vravelo do mikrofónu. Keď som napísal, nech mi Cvox zapne mikrofón, Kinousek sa náročky odpojil. Demo si prosím pozrite celé.
http://uloz.to/xAE3d6EA/admin-dem
Ďakujem.
-dingi
ex-admin all JB´s
ex-admin minecraft Heroes XP
ex-admin all JB´s
-
Potato20 - Mistr
SmeKinousek / JB 5 / Blbé chovanie admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: SmeKinousek / JB 5 / Blbé chovanie admina
Zdravím,
Na serveru se mě všichni na něco ptali já odpovídal jak jsem jen mohl, ale když jsem měl simona, tak taky musím trošku simonovat ne ?
Ty, jak říkáš, že ses slušně zeptal, jestli tě můžu vyslechnout v pohodě, ale ještě předtím si neustále spamoval voice tím způsobem, že si říkal - dejte RTV dejte RTV atd.. Pak si opět začal mluvit, když jsem byl simon - to už si dostal slay.
PS.: Na konci dema se omlouvám při té "otázce o PP" dal sem FK jednomu hráči, který to napsal jako první, avšak ten chat se bugl a jak to napsal hráč Akken, tak ho to přesunulo v pořadí na 1. místo. Další mapu jsem se omluvil..
Na serveru se mě všichni na něco ptali já odpovídal jak jsem jen mohl, ale když jsem měl simona, tak taky musím trošku simonovat ne ?
Ty, jak říkáš, že ses slušně zeptal, jestli tě můžu vyslechnout v pohodě, ale ještě předtím si neustále spamoval voice tím způsobem, že si říkal - dejte RTV dejte RTV atd.. Pak si opět začal mluvit, když jsem byl simon - to už si dostal slay.
PS.: Na konci dema se omlouvám při té "otázce o PP" dal sem FK jednomu hráči, který to napsal jako první, avšak ten chat se bugl a jak to napsal hráč Akken, tak ho to přesunulo v pořadí na 1. místo. Další mapu jsem se omluvil..
-
smekin - Kazatelův učeň
Ahoj,
na serveri sa ťa pýtalo zopár ľudí, ako vysvetlíš to, že si odpovedal "No, hm"? + to, že si si nevedel nájsť čas 2 kolá, počas ktorých spamoval chat kvôli tebe? 1 kolo trvalo zhruba 4,5 - 7,5 minúty..
na serveri sa ťa pýtalo zopár ľudí, ako vysvetlíš to, že si odpovedal "No, hm"? + to, že si si nevedel nájsť čas 2 kolá, počas ktorých spamoval chat kvôli tebe? 1 kolo trvalo zhruba 4,5 - 7,5 minúty..
-dingi
ex-admin all JB´s
ex-admin all JB´s
-
Potato20 - Mistr
A hlavně že si měl čas házet o zem toho kdo se ti snažil něco vysvětlit...
EVIP JailBreak #5
EVIP Furien #6
EVIP BaseBuilder #2
EVIP War3FT+SaveXP #3
EVIP Dust2 Only #2
VIP Call of Duty #1
STEAM : !HeNn0;
EVIP Furien #6
EVIP BaseBuilder #2
EVIP War3FT+SaveXP #3
EVIP Dust2 Only #2
VIP Call of Duty #1
-
HeNnO - Amatér
A když si byl tak "zaneprázdněný" otázkama že si neměl čas tak proč bereš simona ?
EVIP JailBreak #5
EVIP Furien #6
EVIP BaseBuilder #2
EVIP War3FT+SaveXP #3
EVIP Dust2 Only #2
VIP Call of Duty #1
EVIP Furien #6
EVIP BaseBuilder #2
EVIP War3FT+SaveXP #3
EVIP Dust2 Only #2
VIP Call of Duty #1
-
HeNnO - Amatér
Prestaňte spamovať a počkajte si na vyjadrenie vyšších!
-
OMV - Spamerův sluha
Zdravím
Jestli že admin někoho hodí o zem a hráč se ptá "proč" ?. Měl by odpovědět ..!
ADMIN ignoroval CHAT a hráče který se ptal do VOICE též ignoroval,,
Admin bude potrestán puntíky a domluvou na TS.
Stížnost je v tom tu ohledu oprávněná...
Ale.
Hráčům: HeNnO a KusH byl udělen BAN za nadávky a provokaci ADMINA .
Lock.

Jestli že admin někoho hodí o zem a hráč se ptá "proč" ?. Měl by odpovědět ..!
ADMIN ignoroval CHAT a hráče který se ptal do VOICE též ignoroval,,
Admin bude potrestán puntíky a domluvou na TS.
Stížnost je v tom tu ohledu oprávněná...
Ale.
Hráčům: HeNnO a KusH byl udělen BAN za nadávky a provokaci ADMINA .
Lock.
https://www.instagram.com/alaner38/
-
FUik - Zkušený
• Stránka 1 z 1