• Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Mobil
Hoolder píše:99thebestF8 píše:Lepšie než tieto vaše značky I phone čo ti raz padne do vankúša a môžeš ho vyhodiť je lepši tento : http://mobilne-telefony.heureka.sk/pres ... -5508-duo/
Ja ho mám paráda proste batéria 2dni non stop používam 8jadrový![]()
13Mpx a 5Mpx blesk predná aj zadná kamera
![]()
16Gb pamäť Dual sim tvrdené sklo + obal k tomu proste top mobil za tuto cenunajnovší Android uhlopriečka 5 :3 a trošku sa podobá na I phone
iba trošku za túto cenu nenájdeš nič lepšie toto je Luxus
Bych chtěl vidět, jak to 8mijádro využiješ![]()
![]()
Podobá na iphone? No, máš dost...
Ja som práve zistil že aj tak ten mobil nejde na tých 8 ide iba na 2 či ako...ale ma všetkých 8 ale to by sa muselo rootnuť aby pracoval na 8 jadier

-
99thebestF8 - Amatér
99thebestF8 píše:Lepšie než tieto vaše značky I phone čo ti raz padne do vankúša a môžeš ho vyhodiť je lepši tento : http://mobilne-telefony.heureka.sk/pres ... -5508-duo/
![]()
16Gb pamäť Dual sim tvrdené sklo + obal k tomu proste top mobil za tuto cenunajnovší Android uhlopriečka 5 :3 a trošku sa podobá na I phone
Jde vidět, že se v telefonech opravdu nevyznáš. Sorry, ale chválit tady střední třídu s osekanými vlastnostmi a srovnávat ho s iP a jinými značkami je holá neznalost. Prestigio je dobré jen v marketingu, kdy dokáže nakoupit nejlevnější součástky a pak je nejdráže prodat. Proč za tu cenu nemá alespoň podporu LTE, kvalitní fotoaparát (promiň, ale viděl jsem jak fotí), notifikační diodu? Připlatím si a mám Xperii M2 Aqua, která mi přináší nejenom i vodotěstnost, ale i podporu SONY. Raději budu mít telefon s podporou do budoucna s aktualizacemi než Prestigio, které na to, s prominutím, vždycky sralo.
Takže tak. nikdy jiným nerozmlouvám jejich telefon. Každému vyhovuje něco jiného a preferuje něco jiného a líbí se mi rozlišné věci, ale než vypustím srágoru, že Prestigio je lepší jak iP, zamyslím se dopředu, co vím o telefonech.
PS: Nemám iP, mám SONY Xperia Z3, ale o telefonu se velmi zajímám.
-
Xter - Spamerův sluha
99thebestF8 píše:Hoolder píše:99thebestF8 píše:Lepšie než tieto vaše značky I phone čo ti raz padne do vankúša a môžeš ho vyhodiť je lepši tento : http://mobilne-telefony.heureka.sk/pres ... -5508-duo/
![]()
Bych chtěl vidět, jak to 8mijádro využiješ![]()
![]()
Podobá na iphone? No, máš dost...
Ja som práve zistil že aj tak ten mobil nejde na tých 8 ide iba na 2 či ako...ale ma všetkých 8 ale to by sa muselo rootnuť aby pracoval na 8 jadier
I kdyby jsi telefon rootnul, nemáš absolutně šanci využít tolik jader procesoru. Já mám iP 6, který jede na bázi 64bitového procesoru. Apple oficiálně v brzké době uzavírá podporu ip 4, 4s, 5, 5c a bude se naplno věnovat 64bitové architektuře. Na bázi 64bitových aplikací je to celkově už někde jinde...
Ten telefon, který jsi tady dal je jen marketingový trhák, jelikož každý laik si řekne "má to 8 jader, to bude raketa, tak to beru". To je právě ta chyba. Naprosto souhlasím stím, co napsal Xter ohledně podpory systému, aktualizací, aj.
-
Hoolder - Spamer
HooveR píše:Xter môžeš mi povedať ako je na tom M2 po aktualizáciach? Videl som pôvodný fw a tak ma nas*al že ho neodporúčam nikomu
Pravda je, že je patrný rozdíl mezi fixy a aktualizacemi mezi Ztky a jinými řadami od SONY. A já na tom nevidím nic špatného. Přeci jen, pokud chceš prémiový produkt, očekáváš taky prémiové zacházení. Záplaty chyb pro M2 jsou sice čas od času, ale nejednou SONY dokázalo, že jim i na majitelích starších zařízení záleží. Viz. Plánovaný update prvního Ztka na Android Lollipop. Přičemž je to pár let starý mobil. Takže zrovna podporu SONY bych nehanil.
-
Xter - Spamerův sluha
Xter píše:HooveR píše:Xter môžeš mi povedať ako je na tom M2 po aktualizáciach? Videl som pôvodný fw a tak ma nas*al že ho neodporúčam nikomu
Pravda je, že je patrný rozdíl mezi fixy a aktualizacemi mezi Ztky a jinými řadami od SONY. A já na tom nevidím nic špatného. Přeci jen, pokud chceš prémiový produkt, očekáváš taky prémiové zacházení. Záplaty chyb pro M2 jsou sice čas od času, ale nejednou SONY dokázalo, že jim i na majitelích starších zařízení záleží. Viz. Plánovaný update prvního Ztka na Android Lollipop. Přičemž je to pár let starý mobil. Takže zrovna podporu SONY bych nehanil.
Ja podporu Sony nehaním...
A teraz inú rozprávku, o Xperii L: dostala jednu veľkú aktualizáciu na 4.2 a finito. Ani 4.3 ani podpora schém. Kasový trhák a zaobchádzanie "ako v bavlnke". O to lepší pocit po tom čo 4.3 i schémy má nižší model M

-
Hoover - Spamer
HooveR píše:Xter píše:HooveR píše:Xter môžeš mi povedať ako je na tom M2 po aktualizáciach? Videl som pôvodný fw a tak ma nas*al že ho neodporúčam nikomu
Ja podporu Sony nehaním...
A teraz inú rozprávku, o Xperii L: dostala jednu veľkú aktualizáciu na 4.2 a finito. Ani 4.3 ani podpora schém. Kasový trhák a zaobchádzanie "ako v bavlnke". O to lepší pocit po tom čo 4.3 i schémy má nižší model M
Nechtěl jsem, aby na to přišla řeč.

-
Xter - Spamerův sluha
Xter píše:HooveR píše:Zaujímavé že Lko je kazové a Mko nie i keď obe sú Snapdragon S4 Plus
Tak ono přeci jen procesor je sice srdce, ale když máš nekvalitní krevní oběh, tak je to v pytli no.Trocha metafory.
Za chvíľu to tým obehom budeme nazývať už i fotoaparát

Pre moju potrebu: povedz mi či máš brandovaný telefón a či vieš odomknúť bl

-
Hoover - Spamer
• Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4