[přijat] Akademie - Public #3

Příspěvekod Tatsumi » 10 led 2015, 15:44 VIP

//Repost

Zdravím,

Rád bych požádal o post Akademika,

Zde je má přihláška:

- Mé herní jméno : [DarkEssence] Tatsumi.

- Zde není co vyplnit, jelikož to není uvedeno.

- Odkaz na můj profil zde na fóru: eng-u8723.html

- Můj věk: 15Let, datum narození: 30.10.1999

- Můj Steam nickname: ▲ ★ Tatsumi ★ ▲

- Mé SteamID: STEAM_0:0:96875564

- Můj HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=141695
▷ Informace ◁
Nedávno jsem si ten Steam zakoupil, jelikož my můj starý účet někdo ukradl, nebudu ho zveřejnovat, ani nějak obhajovat,
do doby než jsem si tento Steam zakoupil, hrával jsem na serveru Public #3 za takzvaného Warezáka, nebo-li NonSteam hráče.

- Mé prohřešky na GS: Jelikož mám nový Steam Účet tak žádné nemám, za NonSteam jsem též žádný neměl, neberu-li v potaz ban za Wallhack, který jsem neměl, a byl jsem odbanován..

- Něco málo o mé maličkosti: Jmenuji se Adrian, je mi 15 let a pocházím z Brna, CSko hrávám z dob prvních tříd na Základní škole, což znamená zhruba 5 až 7 let hraní.. Mezi mé oblíbené "Hračky" patří, především, Hraní video her jako je MineCraft, Counter.Strike, Left4Dead2 a další.. Též mám rád různé Filmy a závislačení na Anime/Manga, jsem typ kluka, který má jakou si, no, Sympatii u holek, jsem člověk který je v klidu, samozřejmě pokuď už to není přehnané, je-li to přehnáne automaticky se bráním či bráním člověka který je tímto "útokem" takzvaně attackován,, a jako poslední informaci o mně, bych Vám chtěl sdělit že jsem i sportový typ, mám rád především sporty s míčem, tudiž mám v oblibě mezi prvními, Football, Floorball, BasketBall, Přehazovanou, MiniFootball, PingPong, Vybíjená a mnoho dalších.. Jestli-že máte nějaké dotazy na mojí osobu, můžete se ptát, nebude-li to velmi osobní věc, rád odpovím..

- Mnou nahlášení hráči: Nyní již jeden nahlášený hráč, zabanován byl z důvodu Aimbot"u",,
Odkaz: aimbot-public-3-t74261.html
▷ Samozřejmostí ◁
Samozřejmostí v tomhle ohledu je natáčet vždy dema, ať už mám/máte/máme jakoukoli pozici, je to skrze Unbanové žádosti..
Proč to píšu? Důvod je prostý, jelikož nemám žádné dema či nahlášené cheatery, tak sem napíši aspoň to že vím jak se to dělá, a jak to má fungovat..

- Mé zkušenosti s Amx: Jsem trošku pokročilý pawner, tudiž se orientuji i v pluginech a jejich vývoji či distribuci, a jelikož jsem párkrát vypomáhal i na jiných projektech jako takzvaný "Plugin Master" tak nějaké ty zkušenosti jsem u toho pobral, samozřejmě jako každý mladý závislák jsem si zakoupil server a udělal z toho svůj nejoblíbenější Mód, takže i tam vznikla nějaká ta praxe, poté jsem byl ještě moderátor jednoho herního fóra a mojí orientací byl MineCraft a Counter.Strike, takže samozřejmě i tam se nabrali nějaké ty zkušenosti, tudiž mé znalostí jsou na nějaké úrovni, dle svého uvážení bych hodnotil tento bod zhruba na úrovni 6-8/10..

Proč jsem to trochu více "rozvinul"?

Jelikož žádosti ve stylu: Okopírovat a doplnit, my příjdou tak trochu slabé - "Suché, nevypovídající", tak jsem se pokusil nějak sepsat více informací do pár řádků a vytvořit tak nějaké čtení a informování P. Náborářů a jejich pomocníky..

Děkuji za přečtení mé žádosti, a přeji krásný zbytek dne..
S pozdravem Tatsumi.

Jestli-že nemohu takzvaně "Repost-ovat" svou žádost, rád jí předělám.
Anime ani Manga, nejsou smyslem života,, Ale dokáží nám ukázat jeho význam.. Anime je cesta životem, a život je zobrazen v Anime..

#eVIP - BaseBuilder #3, Dust Only #1, Furien #1
#VIP - Knife #2, Knife #5, Furien #4, JailBreak #5, Website, Teamspeak
Tatsumi
Zkušený
Zkušený

[přijat] Akademie - Public #3

od Rumcajz » 10 led 2015, 15:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Akademie - Public #3

Příspěvekod Mimiman » 10 led 2015, 20:41 VIP

Počkáme kým dohrá hodiny
EX - Správca Akademie (19.9.2014-6.5.2015)
EX- Admin All Paintball(14.11.2014-6.4.2015))
EX- Admin All Jailbreak (9.2.2014-25.12.2014)
EX- MC Server Admin, MC CheatHunter
Mimiman
Redaktor
Redaktor

Re: Akademie - Public #3

Příspěvekod Mimiman » 12 led 2015, 19:36 VIP

Postupuješ k pohovoru

• Sleduj tento >>>TOPIC<<< kde nájdeš termíny pohovorov.
EX - Správca Akademie (19.9.2014-6.5.2015)
EX- Admin All Paintball(14.11.2014-6.4.2015))
EX- Admin All Jailbreak (9.2.2014-25.12.2014)
EX- MC Server Admin, MC CheatHunter
Mimiman
Redaktor
Redaktor

Re: [pohovor] Akademie - Public #3

Příspěvekod Cecooo » 17 led 2015, 18:35 VIP

PRIJATY
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Přihlášky