• Stránka 1 z 1
kofolo, seriously?/ilnear
fucking seriously? děláte si ze mě srandu ne? já si ten unban nezaplatil jen tak aby mě nějakej kofola banoval za "uražku" a za slovo nula že mi dá ban za demenci a urážky, jaká demence jaký urážky, kofola, že ti 15tiletej kluk řekne že si nula tě to urazí? seriously ?
v tom případě nelez kam nemáš
a v tvým případě je to na post admina, když nemáš chladnou hlavu
a ještě mi to dáte na permaban? tak to je moc. nikdo se sem nebude vyjadřovat nesmyslně, a nelockujte to hned, nenechám si srát na hlavu od někoho, kdo mi není ani po paty, a vem si to k srdci jako uražku
You are banned permanently. Reason: "Urážky, demence, nekez kam nemáš"
Vypis

You are banned permanently. Reason: "Urážky, demence, nekez kam nemáš"
Vypis
-
Ilneart0p - Pokročilý
kofolo, seriously?/ilnear
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: kofolo, seriously?/ilnear
nadával jsi i někomu jinému, už ti bylo řečeno, uděláš bordel a máš ban znova ! Nejsme tu, aby jsis z nás dělal blázny !
-
Diaz - CS 1.6 Admin
Slušně jsem tě požádal aby jsi odešel z roomky, ty jsi odmítal a choval si se arogantně. Tak jsem tě moovnul pryč, vrátil jsi se a začal jsi se chovt ještě arogantněji. Začal jsi se nevhodně chovat, dal jsem ti ban na 30 minut, aby jsi se uklidnil, ale po té jsem si vzpoměl, že i večer v roomce jsi se ke mně choval hnusně a včera jsi dostal ban od punka za hraní gatheru přes BL a jeho výslovný zákaz, tak jsem to hodil výše a bylo mi řečeno, že podmínka ti stále platí, tak ti byl ban opět prodloužen na perma.
Jsi nepoučitelný a doufám, že ty už UB nedostaneš.
Jsi nepoučitelný a doufám, že ty už UB nedostaneš.

-
KOFOLA - Spamer
běž za rodiči a zeptej se jich jestli tohle je arogance, mimochodem, kofolo, když seš tak chytrej, popiš mi jak to tam probihalo ta moje arogance, ja se ptal proč si mě vyhodil a něco si řikal ja tě neposlouchal.
diazi, ja si z vas blazny nedělam, ale sakra nějaky ucty ikdyz jsem tu mel perma a dostal jsem unban, v tom připadě chci vyjadřeni dwandyho ještě
zajímá mě co tady napíše
jestli tohle je arogance, tak se takhle chová každej a měla by byt vybanovana pulka tska
diazi? komu jsem nadaval? prosimte
:D:D:D:D
kofolo ty tady s tou aroganci neprehanej prosimte je to jak v americkym filmu co jede prave na nove
ale ne, kofola musi byt dulezity a delat z toho to, co to není, v zkratce : došel sem do roomky a on řekl at jdu pryc a ja ze proc a on zacal rikal ze to je jeho roomka apod.. tak mě moovnul pryč, dojdu a zeptam se proc si nemuzu zahrat neco sis tam řikal a ja ti řekl že si nula a ty ja ti dam ban, a ja řikam dej mi ho ja to budu řešit a dal si mi ban, o žadny aroganci tady nemluv.
diazi, ja si z vas blazny nedělam, ale sakra nějaky ucty ikdyz jsem tu mel perma a dostal jsem unban, v tom připadě chci vyjadřeni dwandyho ještě

jestli tohle je arogance, tak se takhle chová každej a měla by byt vybanovana pulka tska

kofolo ty tady s tou aroganci neprehanej prosimte je to jak v americkym filmu co jede prave na nove

-
Ilneart0p - Pokročilý
Já jsem tě slušně požádal, aby jsi odešel z roomky, že s tebou hrát gedr nechceme, byl to názor více lidí ne jen můj. začal jsi mít hloupé řeči, hodil jsem tě pryč, přišel jsi zpátky, řekl jsem ti, že s tebou nechceme hrát a vten moment jsi znovu hloupě žačal kecat....
K tomu když si vzpomenu na včerejšek, kdy jsi měl znovu tyto debilní kecy a urážel jsi tak vím a jsem si jist, že sis ban zasloužil. Neumíš se chovat, niky jsi to neuměl, ani se nesnažíš, takže proto máš smůlu a UB nedostaneš.
K tomu když si vzpomenu na včerejšek, kdy jsi měl znovu tyto debilní kecy a urážel jsi tak vím a jsem si jist, že sis ban zasloužil. Neumíš se chovat, niky jsi to neuměl, ani se nesnažíš, takže proto máš smůlu a UB nedostaneš.

-
KOFOLA - Spamer
Zamietnute.
LOCK
LOCK
-
Roxtedy - Mistr
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku