• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyriesene] Steam
Win 8
Steam
Dnes jsem si koupil steam cs 1.6 na svůj steam účet
Bratr to samé (taky si koupil cs 1.6 dnes) taky na svůj účet
A TO VŠE NA STEJNÉM POČÍTAČI.
Vše v pořádku, ale když jde hrát bratr csko tak se samozřejmě přihlásí na svůj účet, poté si nastavil jméno, citlivost myši,....
Vše v pořádku.
Poté bratr vypne CSko a odhlásí se ze steamu.
Pak jdu si zahrát já, přihlásím se na steam a zapnu CSko dám si nastavení a mám tam přesné údaje co si zadával bratr na svém steamu tzn. jméno, citlivost myši,.. tak se tedy přejmenuji a hraju CSko pak skončím a jde hrát bratr.
Ten se opět přihlásí na svůj účet a zapne CSko a má tam nastavení stejné jako já a takhle to je furt když se hrát přejmenuje mám to tam taky když si změním jméno abych neměl jeho tak tam má zase moje.................
Ale každý máme jiné Expy na serveru War3FT ( já ty svoje co jsem si nahnal a pak on co si nahnal )
A ještě to, že když jdu na HLstats od War3FTu tak tam máme společně dohromady..... a je tam vidět že se tam mění jeho jméno a moje.
Steam máme oba od dneška (cs 1.6) prosím poraďte mi co mám dělat........
Děkuji za jakoukteriv pomoct
Steam
Vše v pořádku, ale když jde hrát bratr csko tak se samozřejmě přihlásí na svůj účet, poté si nastavil jméno, citlivost myši,....
Vše v pořádku.
Pak jdu si zahrát já, přihlásím se na steam a zapnu CSko dám si nastavení a mám tam přesné údaje co si zadával bratr na svém steamu tzn. jméno, citlivost myši,.. tak se tedy přejmenuji a hraju CSko pak skončím a jde hrát bratr.
Ten se opět přihlásí na svůj účet a zapne CSko a má tam nastavení stejné jako já a takhle to je furt když se hrát přejmenuje mám to tam taky když si změním jméno abych neměl jeho tak tam má zase moje.................
Ale každý máme jiné Expy na serveru War3FT ( já ty svoje co jsem si nahnal a pak on co si nahnal )
A ještě to, že když jdu na HLstats od War3FTu tak tam máme společně dohromady..... a je tam vidět že se tam mění jeho jméno a moje.
ExtraVIP- War3FT 1
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
-
War3FTSmilEyS - Amatér
[Vyriesene] Steam
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam
Hello
Ste na jednom PC, čo znamená že máte jedno CFG. Takže si to zmeníš ty a bude to mat brat atd stále dookola.
Každý máte odlišní ID, čo znamená že budete mať každý iné XP, rank atd..
Ste na jednom PC, čo znamená že máte jedno CFG. Takže si to zmeníš ty a bude to mat brat atd stále dookola.
Každý máte odlišní ID, čo znamená že budete mať každý iné XP, rank atd..

-
corpseles - Pokročilý
A když si koupím Notebook a přihlásím se na svůj účet tak to budeme mít jiné už, nebo to už takhle bude.......
ExtraVIP- War3FT 1
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
-
War3FTSmilEyS - Amatér
Když budete mít každý jiný počítač, tak budete mít každý jiné cfg...
Další řešení, pokud chcete hrát na 1 PC, je, že si každý vytvoříte vlastní cfg a pak ve hře akorát napíšete do konzole "exec jmenocfg.cfg"
Jak na to?
Nastav si vše potřebné tak, jak to chceš mít, pak CS vypni. Jdi do složky cstrike, tam otevři soubor config.cfg.
Označ všechno (CTRL+A), zkopíruj (CTRL+C). Vytvoř si v této složce nový textový dokument, přejmenuj a přepiš mu koncovku na .cfg (např - moje.cfg)
Pak ho otevři vlož tam (CTRL+V) obsah configu, ulož, zapni hru a do konzole napiš: exec moje.cfg
To samé ať udělá brácha, akorát s jiným jménem (např - brachovo.cfg) a do konzole pak napíše: exec brachovo.cfg
Budete to muset psát vždy při zapnutí CS, je to jednodušší než si to celé nastavovat od znovu
PS: jména configů si zvolte jaké chcete, dal jsem jen ukázkový příklad jak to má vypadat...
Další řešení, pokud chcete hrát na 1 PC, je, že si každý vytvoříte vlastní cfg a pak ve hře akorát napíšete do konzole "exec jmenocfg.cfg"
Jak na to?
Nastav si vše potřebné tak, jak to chceš mít, pak CS vypni. Jdi do složky cstrike, tam otevři soubor config.cfg.
Označ všechno (CTRL+A), zkopíruj (CTRL+C). Vytvoř si v této složce nový textový dokument, přejmenuj a přepiš mu koncovku na .cfg (např - moje.cfg)
Pak ho otevři vlož tam (CTRL+V) obsah configu, ulož, zapni hru a do konzole napiš: exec moje.cfg
To samé ať udělá brácha, akorát s jiným jménem (např - brachovo.cfg) a do konzole pak napíše: exec brachovo.cfg
Budete to muset psát vždy při zapnutí CS, je to jednodušší než si to celé nastavovat od znovu
PS: jména configů si zvolte jaké chcete, dal jsem jen ukázkový příklad jak to má vypadat...

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Takže mám v cstrike config ten otevřu a vše odstraním a vložím si tam co chci a přejmenuju to
a potom bratr to samé .............
Nebo já nevím moc se v tom nevyznám.........
a potom bratr to samé .............
Nebo já nevím moc se v tom nevyznám.........
ExtraVIP- War3FT 1
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
-
War3FTSmilEyS - Amatér
Zdar, nejdřív si nastav csko jak chceš aby si ho měl. Potom si vytvoř ve složce cstrike novej textovej dokument s názvem mojecs.cfg (můžeš si dát jakej chceš název). Do tohoto vytvořeného texťáku si nakopíruješ to co se píše v config.cfg.
Až to budeš mít, může si csko nastavit tvůj bratr, který si také vytvoří novej textovej dokument (s příponou .cfg).
Potom už jen když zapneš csko a chceš načíst to tvé uložené nastavení napíšeš do konzole exec mojecs.cfg (příklad).
Až to budeš mít, může si csko nastavit tvůj bratr, který si také vytvoří novej textovej dokument (s příponou .cfg).
Potom už jen když zapneš csko a chceš načíst to tvé uložené nastavení napíšeš do konzole exec mojecs.cfg (příklad).
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] Steam
Nebo si vytvoř nový účet, tam si nainstaluj steam a budete mít pokoj, akorát budete hrát každý na svém účtu na PC...

-
Takže když si udělám nový účet na stejném PC a stáhnu si tam steam tak budu mít jiné cfg nebo to bude furt stejné.......
ExtraVIP- War3FT 1
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
-
War3FTSmilEyS - Amatér
Nejde to........ furt máme stejné nastavení.....
Udělal jsem nový účet na PC a stáhnul steam zapnul steam a pak mě tam nastalo že jsem na jiném PC ať zadám HESLO které mi přišlo na E-mail tak jsem to udělal a potom jsem skusil zapnou CSko a nastavit jméno atd..
Potom to udělal bratr na svém účtu PC a zapnul CSko a nastavení měl stejné jako já...... ( bratrovi to samé- napsalo mu tam ať zadá HESLO které se mu poslalo na E-mail)
Nevím nevím........
Udělal jsem nový účet na PC a stáhnul steam zapnul steam a pak mě tam nastalo že jsem na jiném PC ať zadám HESLO které mi přišlo na E-mail tak jsem to udělal a potom jsem skusil zapnou CSko a nastavit jméno atd..
Potom to udělal bratr na svém účtu PC a zapnul CSko a nastavení měl stejné jako já...... ( bratrovi to samé- napsalo mu tam ať zadá HESLO které se mu poslalo na E-mail)
Nevím nevím........
ExtraVIP- War3FT 1
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
-
War3FTSmilEyS - Amatér
SponErko píše:Zdar, nejdřív si nastav csko jak chceš aby si ho měl. Potom si vytvoř ve složce cstrike novej textovej dokument s názvem mojecs.cfg (můžeš si dát jakej chceš název). Do tohoto vytvořeného texťáku si nakopíruješ to co se píše v config.cfg.
Když jsme to udělali ten config oba tak jsme se připojili na CSko a napsali do konzole exec radar.cfg a nic se nestalo a do konzole pod to exec radar.cfg napsalo
couldn't exec radar.cfg
Nevím ale nejde to.......... nebo jestli dělám něco špatně jo a nebo nemáte nějaké video na youtubku abych to udělal podle toho abych se přesvědčil že to dělám dobrě ?? nějaké video jestli je nějaké...............
ExtraVIP- War3FT 1
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
-
War3FTSmilEyS - Amatér
War3FTSmilEyS píše:Win 8
Steam
Vše v pořádku.
Jednoduchá rada nad zlato na nejaký USB klúč si po úprave svôjho config vytvor zlozku CFG a ulož si tam svoj cfg a v prípade, že ty to brat zmení a prídeš k PC ty si to jednoducho nahradis v cs zlozke

Pripadne to konto

-
johnybr - Profesionál
VYŘEŠENO..........
Ale ještě topic nezamykejte, protože abych nemusel zakládat nový tak mě můžete hned poradit i s tímhle
Někdy se mi stane, že když nraju na jakém koliv serveru a pak dám ESC protože se chci odpojit, ale nevidím myš (šipku v CSku v nastavení) takže když se chci připojit na jiný server tak musím odhadovat kde je myš..... (Na NS se mi to nestávalo, ale teď na Steamu se to někdy dělá........ např. když napíšu v serveru /top15 atd.....)
Snad to půjde vyřešit, jo a mimochodem moc děkuji za rady s tím configem........ (děláte dobrou práci pomáhat hráčům co mají dělat atd.. a ani nemusí čekat moc dlouho na odpověď)
Ale ještě topic nezamykejte, protože abych nemusel zakládat nový tak mě můžete hned poradit i s tímhle
Někdy se mi stane, že když nraju na jakém koliv serveru a pak dám ESC protože se chci odpojit, ale nevidím myš (šipku v CSku v nastavení) takže když se chci připojit na jiný server tak musím odhadovat kde je myš..... (Na NS se mi to nestávalo, ale teď na Steamu se to někdy dělá........ např. když napíšu v serveru /top15 atd.....)
Snad to půjde vyřešit, jo a mimochodem moc děkuji za rady s tím configem........ (děláte dobrou práci pomáhat hráčům co mají dělat atd.. a ani nemusí čekat moc dlouho na odpověď)
ExtraVIP- War3FT 1
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
-
War3FTSmilEyS - Amatér
Mně pomáhá shodit CS na lištu (shift+alt) a znovu ho z lišty zobrazit... Vyzkoušej to taky, jinak nevím, v čem by problém mohl být a zda-li se dá ještě vyřešit jiným způsobem...

-
• Stránka 1 z 2 • 1, 2