• Stránka 1 z 1
VIP,kredity
Zdravím, mal som VIP a výhody ešte keď bol ten PVP server,RC a SB a asi na creative ale to neviem, čítal som inú tému kde bol odkaz na tie podmienky a je to troška hovadina že človek do toho dá prachy do výhod a VIP a vy si zrušíte server a nevrátite to ikeď SB stále ide ako som si všimol takže tam by to mohlo byť ale okej to by mi asi až tak ani nevadilo ale problém je ten že keď už som našiel kde je market čo som myslel že aj ten ste zrušili tak že bych si dačo kúpil s tade napr. znova to VIP a tie výhody tak tam nemám žiadne kredity a dosť ma to mrzí kedže som tam mal asi cca 10k čo je dosť
hrával som pod nickom MichaelFase a aj hrávam takže chcel by som vysvetlenie že kde mám tie kredity kedže market sa nerušil a ani sa nemenil takže tam to nemalo prečo zmyznúť ako tie VIP zo zrušených serverov.
S pozdravom MichaelFase.

S pozdravom MichaelFase.
-
ftacek - Kolemjdoucí
VIP,kredity
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP,kredity
Pokiaľ si mal na SB výhody, tak aj máš (s tým sa nerobilo nič)
Market sa offol už cca 3mesiace dozadu a čas predtým sa reesetoval, pretože sa robí new ingame aktivácia a nejake new výhody.
Podmienky marketu niesu nijak blbé a pokiaľ je server max 1% hratlený (lepšie povedané úplne nehratelný, určite ho nebudeme udržiavať pre nikoho)
Market sa offol už cca 3mesiace dozadu a čas predtým sa reesetoval, pretože sa robí new ingame aktivácia a nejake new výhody.
Podmienky marketu niesu nijak blbé a pokiaľ je server max 1% hratlený (lepšie povedané úplne nehratelný, určite ho nebudeme udržiavať pre nikoho)
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=116949840&token=qtj8_oQv
-
Kovi - Drbna
Takže tie kredity sa nevrátia hej? 10€ či klk v ......?
-
ftacek - Kolemjdoucí
Kradity na neexistujúcu vec sa logicky nedajú vrátiť.
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=116949840&token=qtj8_oQv
-
Kovi - Drbna
• Stránka 1 z 1