• Stránka 1 z 1
Stížnost na admina mantak
Takže zdravím vedení, tímto bych chtěl podat stížnost na admina jménem mantak, nevím jestli to je jeho pravé jméno, nebo ne, každopádně se tak menoval.
Ten to admin dával neustále FK na serveru, jinak jedná se o server JB 5, ale zpátky věci.. dával hodně lidem FK a to samozřejmě i mě, bohužel demo nemám, možná někdo z nich ano, ale nevím, hráči mi to potvrdí... Potom jsem mu napsal ať de zpátky do školky ( dobře, beru že je to menší nadávka, ale tak sakra, když je to admin a dává FK ? ) no to nic není.
Mapa, kde byl CT a dával FK se změnila a já byl na nové mapě CT, hned po hromadném VDčku, jsem si vzal simona a řekl jsem mu, že má štěstí, že není u CT jinak by jsem natáčel demo a šel by na forko a z tohoto důvodu mi dal ban a ještě k tomu z nesnalostí pravidel a provokací admina, přitom jsem mu řekl to co jsem před chvíli napasal a za to jsem dostal ban.. Navíc jak můžu dostat BAN za neznalost pravidel, když začala mapa, vzal jsem si 1. simona a ani jsem nezačal dávat první příkazy.. F*ck the logic...
Výpis z konzole :
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: mantak
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla - Kazeni hry[neznalost pravidiel, provokacia admina]'
[AMXBans] Delka: '2 hours'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:73263676'
[AMXBans] Tva IP: '93.153.36.78'
Ten to admin dával neustále FK na serveru, jinak jedná se o server JB 5, ale zpátky věci.. dával hodně lidem FK a to samozřejmě i mě, bohužel demo nemám, možná někdo z nich ano, ale nevím, hráči mi to potvrdí... Potom jsem mu napsal ať de zpátky do školky ( dobře, beru že je to menší nadávka, ale tak sakra, když je to admin a dává FK ? ) no to nic není.
Mapa, kde byl CT a dával FK se změnila a já byl na nové mapě CT, hned po hromadném VDčku, jsem si vzal simona a řekl jsem mu, že má štěstí, že není u CT jinak by jsem natáčel demo a šel by na forko a z tohoto důvodu mi dal ban a ještě k tomu z nesnalostí pravidel a provokací admina, přitom jsem mu řekl to co jsem před chvíli napasal a za to jsem dostal ban.. Navíc jak můžu dostat BAN za neznalost pravidel, když začala mapa, vzal jsem si 1. simona a ani jsem nezačal dávat první příkazy.. F*ck the logic...
Výpis z konzole :
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla - Kazeni hry[neznalost pravidiel, provokacia admina]'
Steam : Mutlovic
-
Mutlovicc - Zkušený
Stížnost na admina mantak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na admina mantak
Bohužial ja tiež demo nemám ale stal som sa už druhý krát jeho obeťou.
Prvykrát to bolo že na mape som sa hral s autíčkami na dráhe a on mi vliezol do cesty, zabilo ho to a dal mi ban za TK keď je VD, bez toho žeby som sa vyjadril k situácii.
Druhý krát to bolo dnes, asi pol hodinu dozadu, keď som mal VD. Bol som pri dverách do CT zóny, na nič ma neupozornil že sa mam vzdialiť, jehoducho ma zabil. Keď som sa ho pýtal na dôvod zabitia tak ma ignoroval, až napokon som si popýtal MIK, vysvetlil som situáciu a on napísal že nemám klamať.
Akože nech sa trochu spamätá. Ak svojmu kolegovi, adminovi, ban za neznalosť pravidiel. Pochopil by som to keby to dal Mutlovič jemu ale naopak?!
Na JB rád hrávam, ale takýchto adminov tam fakt nám netreba...
Prvykrát to bolo že na mape som sa hral s autíčkami na dráhe a on mi vliezol do cesty, zabilo ho to a dal mi ban za TK keď je VD, bez toho žeby som sa vyjadril k situácii.
Druhý krát to bolo dnes, asi pol hodinu dozadu, keď som mal VD. Bol som pri dverách do CT zóny, na nič ma neupozornil že sa mam vzdialiť, jehoducho ma zabil. Keď som sa ho pýtal na dôvod zabitia tak ma ignoroval, až napokon som si popýtal MIK, vysvetlil som situáciu a on napísal že nemám klamať.
Akože nech sa trochu spamätá. Ak svojmu kolegovi, adminovi, ban za neznalosť pravidiel. Pochopil by som to keby to dal Mutlovič jemu ale naopak?!
-
luk4z1x - Kolemjdoucí
Mutlovicc píše:Takže zdravím vedení, tímto bych chtěl podat stížnost na admina jménem mantak, nevím jestli to je jeho pravé jméno, nebo ne, každopádně se tak menoval.
Výpis z konzole :
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
Zdravím,
Stačí si pozrieť tvoj HLSTATS a uvidíme všetci ako si sa choval na servery. Áno bola prišla nová mapa a ty si išiel ku CT last kolo si si zobral Simona a povedal si mi že mám šťastie, že nie som u CT, že by som išiel na fórum. Z tohoto dôvodu si nedostal ban. Tam kde si furt písal, že dávam FK to bola mapa - jail_andaman. Žiadny FreeKill nepadol, neboj sa ak chceš dodám Ti sem dema ktoré som točil dajme tomu že kolo za kolom. V chate si ma neustále provokoval ja som Ťa upozornil v chate aby si sa upokojil. Neupokojil si sa dostal si kick. Pokračoval si ďalej. Pýtal si si mikrofón Simon Ti ho zapol a ty si začal trepať niečo o dvoch sekundách, že si dostal FreeKill. Nevedel si ani kto Ťa zabil. Do chatu som Ti písal, že som Ťa zabil ja, lebo si mal ísť do boxu a bol si tam afk ešte s jedným hráčom. Ako som Ťa zabil tak si spamoval, že si dostal FreeKill. Do chatu som Ti napísal FreeKill nebol mal si ísť do boxu alebo proste niečo som ti tam napísal. Dodatok - ako Ti zapol Simon mikrofón si mi tam nadával. Upozornil som Ťa zase v chate. Nauč sa pravidlá a chovaj sa na servery slušne potom nemusíš nadávať a spamovať.
Tvoj HLSTATS - TU
a ty si pičus ?. Gamesites.cz ^JailBreak #5
piča jedna. Gamesites.cz ^JailBreak #5 jail_andaman
jo kick ?. Gamesites.cz ^JailBreak #5
admin který dává Fk ?. Gamesites.cz ^JailBreak #5
ty si klidni svoje FK. Gamesites.cz ^JailBreak #5
měli by ti práva vzít ... Gamesites.cz ^JailBreak #5
běž raději zpátky do školky. Gamesites.cz ^JailBreak #5
a to si admin ?. Gamesites.cz ^JailBreak #5
-
OMV - Spamerův sluha
luk4z1x píše:Bohužial ja tiež demo nemám ale stal som sa už druhý krát jeho obeťou.
Išiel som do CT zóny (zbrojka) bol som v dverách ty si ku mne prišiel ku mne od zadu a nebezpečne si sa priblížil.
-
OMV - Spamerův sluha
Si to uží, že jsem ti nadával ak do by ne, když si dával FK.. a jo chci vidět ty dema a zrovna ty dema, když si nás zabil.. díky .. a nežnas se to hodit na nadávání... a ano dával si FK...
-
Mutlovicc - Zkušený
Deejays tak ja neviem že skadial si prišiel či z ibizi alebo z Madagaskaru alebo skadial, ale ty tu pletieš fazuľu s cesnakom. To ohľadom toho FK som ti písal ja, lebo si ma stále ignoroval, a nechcel si sa k tomu Fk vyjadriť. A ten kick som dostal od teba ja lebo si mi už liezol na nervy tou ignoráciou čo si prejavoval, tak som ti začal písať pár pekných slov, žeby si sa uvedomil a nehral sa že si neviem jaky král, možno pápež dokonca.
-
luk4z1x - Kolemjdoucí
Ideš sa tu na mňa sťažuješ a napíšeš mi:
No jo. Ešte že nenapíšeš, že som dával celú mapu MultiFreeKill
. O chvíľu tu máš dema.
?Mutlovicc píše:Si to uží, že jsem ti nadával ak do by ne
No jo. Ešte že nenapíšeš, že som dával celú mapu MultiFreeKill

-
OMV - Spamerův sluha
luk4z1x píše:Deejays tak ja neviem že skadial si prišiel či z ibizi alebo z Madagaskaru alebo skadial, ale ty tu pletieš fazuľu s cesnakom. To ohľadom toho FK som ti písal ja, lebo si ma stále ignoroval, a nechcel si sa k tomu Fk vyjadriť. A ten kick som dostal od teba ja lebo si mi už liezol na nervy tou ignoráciou čo si prejavoval, tak som ti začal písať pár pekných slov, žeby si sa uvedomil a nehral sa že si neviem jaky král, možno pápež dokonca.
Obidvaja ste si písali o mikrofón, tak nepíš blbosti. A ja ignorujem ? škoda, že som písal do chatu

PS: nevyjadruj sa tam kam nemáš.
-
OMV - Spamerův sluha
Ta tne pravý mi to hovorí. Celú dobu som písal že mantak začo FK? A ty že si to ty nebol že si mam ešte raz pozrieť konzolu. Ta akože sa uvedom more lebo ty skáčeš ale raz doskáčeš... Potom si Nitrixa grabol a hodil o zem. A potom si sa k tomu vyjadril jedným slovom keď som si vypýtal MIK, a to že neklam. Fetuješ moc?
-
luk4z1x - Kolemjdoucí
Proč se tu nemá vyjadřovat ??? Má stejný problém jako já a skoro celý server má s tebou problém a jak si mi dal ban, tak jsem viděl jak se ti tma hráči vysmívali, jaký nesmyslný ban... navíc jsem ti řekl 2 nádavky a to bylo před kickem, pak si mi dal kick a další mapu si mi dal ban za nic... Tu de o to..., tak se uklidni ....
-
Mutlovicc - Zkušený
Ano Deejays dal FK , Mutlovič si požádal o mikrofon a měl jít na simonův block a mluvil ohledně FK , když mu simon řekl vrať se zpět na zadní stěnu ani to nedořekl a Mutlovič dostal od Deejayse kill a když Mutlovič napsal FK tak Deejays řekl svojí oblíbenou větu , kterou říka když neví co má na to říct , řekl : "Uklidni se" a Mutlovič napsal znova FK a dostal kick.
PS: Deejays proč by se jako neměl vyjadřovat , když má co k tomu říct ať si vyjádří svůj názor.
PS: Deejays proč by se jako neměl vyjadřovat , když má co k tomu říct ať si vyjádří svůj názor.
Naposledy upravil HeNnO dne 19 led 2015, 22:00, celkově upraveno 1
EVIP JailBreak #5
EVIP Furien #6
EVIP BaseBuilder #2
EVIP War3FT+SaveXP #3
EVIP Dust2 Only #2
VIP Call of Duty #1
STEAM : !HeNn0;
EVIP Furien #6
EVIP BaseBuilder #2
EVIP War3FT+SaveXP #3
EVIP Dust2 Only #2
VIP Call of Duty #1
STEAM : !HeNn0;
-
HeNnO - Amatér
S dežom mam aj ja problém dal mi FK a ignoroval ... ani nezapol mikrofon + dáva stale reakcie ... nevie hrat ani Jailbreak ... nechápem kto mu dal práva...
on ma problem somnou aj ja snim ... to je jediný admin z 30 čo mám problém...

Moderátor/Admin project MC titan. (old Jailbreak 5 player)
A.C.A.B
A.C.A.B
-
MatoRoGuE - Pokročilý
Měli by jste se naučit pravidla
Admin postupoval správně.
Ban prodloužen za urážky admina na 1 den.
Stížnost se zamítá.
lock

Admin postupoval správně.
Ban prodloužen za urážky admina na 1 den.
Stížnost se zamítá.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1