• Stránka 1 z 1
Mikos
Zdravím.
Ptal jsem se se admina na zombie - Mikose jak si nabinduji na zombie "spell" například na skoky nebo na přitahování, z nějakého důvodu mi to nefunguje. To mě kicknul z Teamspeaku z důvodu myslím že "Upozornění" tak si říkám že fajn, nevím proč jsem ho dostal ale zkusím se ho zeptat znovu a popíšu mu svůj problém důkladněji.
Poslal jsem mu svůj problém a odeslal na to mi napsal že "tak to si zaostali pravdepodobne" viz. screen.
http://i60.tinypic.com/4ikegp.jpg
Poté jsem mu můj problém zkoušel více důkladněji popsat, to už neodepsal - myslel jsem že hraje tak jsem ho slušně přišel požádat do roomky v které byl (v nějaké GTA) ale měl mě mute. Přišel nějaký hráč tak jsem mu skrz něj řekl ať řekne Mikosovi ať si mě odmutne, že chci vyřešit můj problém nebo ten kick co mi dal.
On mu na to řekl že když si mě odmutne dostanu ban.
Po té jsem dostal ban za "spam" na hodinu. Prosím o vysvětlení případné potrestání admina.
Ptal jsem se se admina na zombie - Mikose jak si nabinduji na zombie "spell" například na skoky nebo na přitahování, z nějakého důvodu mi to nefunguje. To mě kicknul z Teamspeaku z důvodu myslím že "Upozornění" tak si říkám že fajn, nevím proč jsem ho dostal ale zkusím se ho zeptat znovu a popíšu mu svůj problém důkladněji.
Poslal jsem mu svůj problém a odeslal na to mi napsal že "tak to si zaostali pravdepodobne" viz. screen.
http://i60.tinypic.com/4ikegp.jpg
Poté jsem mu můj problém zkoušel více důkladněji popsat, to už neodepsal - myslel jsem že hraje tak jsem ho slušně přišel požádat do roomky v které byl (v nějaké GTA) ale měl mě mute. Přišel nějaký hráč tak jsem mu skrz něj řekl ať řekne Mikosovi ať si mě odmutne, že chci vyřešit můj problém nebo ten kick co mi dal.
On mu na to řekl že když si mě odmutne dostanu ban.
Po té jsem dostal ban za "spam" na hodinu. Prosím o vysvětlení případné potrestání admina.
-
Camron - Pokročilý
Re: Mikos
Zdravím, a teraz navonok s celým príbehom. Hral sa Gather, prišiel som ja a "kickol" som teba lebo som chcel ísť hrať ja. Potom si mi písal že kickla ma nula zo zombie. Na to som ti odpovedal neplač a dal si ta do bloku. Lenže ty si stále neprestal písal si mi ďalej, že som nula a podobne narážky voči mne. Tak som ti napísal nech mi napíšeš no ty si však neprestal stále si mi spamoval podobnými banalitami. Tak som to ignoroval a šiel hrať CS : GO. No ty si si nedal povedať a doliezal aj za mnou do roomky kde som bol zo spoluhráčom. Potom prišiel jeden hráč a hovorí mi nech si ťa unmute. Reagoval som na to radšej nie pretože sa zbytočne naštvem. Nakoniec som si ťa dal unmute aj pri tom, že som hral go ty si začal na plný zvuky hrať hudbu aj to, že si bol mimo dj roomiek. Upozorňoval som ťa niekoľko krát nech mi nepíšeš a pod. ty si neprestál a aj po kicku si v tom pokračoval. Ohľadom tých vecí čo si posielal si mi písal áno, ale ako admin ti nie som povinný odpoveď na tieto veci na to tu je support. Z mojej strany všetko. Ak by som to mal k niečomu prirovnať tak si ako Ilnear2.
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
Já žádnou hudbu nepouštěl to za prvé. A abych tě upravil tak si mě nekickl z gatheru, aby si šel na místo mě ale první si kickl hráče "sairus" a já řekl že si ho kickovat nemusel, tak si kicknul mě a můvl zpět sairuse, jen pro upřesnění.
Já ti napsal "Hm, kickl mě zombie admin" a ty si napsal "neplač" a potom jsme si dále psali a ty si napsal ať dál nepíšu. Já ti asi 5minut nenapsal +- a po té jsem se tě slušně zeptal na otázku ohledně zombie modu - jest příběh o tom mám vysvětlení a dodán z důkazy výše.
Měl si mi napsat jako admin který by měl reprezentovat portál slušně například "Obrať se na supporta" ne mě ignorovat, psát že jsem zaostalí a následně banovat.
Já ti napsal "Hm, kickl mě zombie admin" a ty si napsal "neplač" a potom jsme si dále psali a ty si napsal ať dál nepíšu. Já ti asi 5minut nenapsal +- a po té jsem se tě slušně zeptal na otázku ohledně zombie modu - jest příběh o tom mám vysvětlení a dodán z důkazy výše.
Měl si mi napsat jako admin který by měl reprezentovat portál slušně například "Obrať se na supporta" ne mě ignorovat, psát že jsem zaostalí a následně banovat.
-
Camron - Pokročilý
Stále si mi písal a za to si stojím. Málokedy dávam ban. Tento bol právom. Stále si mi spamoval ale k tomu som sa už vyjadril. Počkáme na verdikt vyšších.
-
MikosS - Spamerův sluha
To, že vyscreenuješ poslednú časť správy nič nedokazuje ak by si vyscreenoval všetko to už by sme mohli o niečom hovoriť. Toto čo si mi písal som tu neriešil riešim to čo so mi písal vtedy aj po upozornení.
-
MikosS - Spamerův sluha
To čo si mi písal potom bolo v poriadku to čo si mi písal vtedy nebolo v poriadku. + potom si začal spamovať roomku hudbou a nebol si v DJ ROOM to mi dalo konečný námet na ban upozornenie si dostal stále si v tom pokračoval či vertikálne alebo písomne.
-
MikosS - Spamerův sluha
Ale to co jsem ti napsal předtím tak to si mě kicknul. I když došlo jen ke slovník výměně, žádnou nadávku jsem ti mimochodem nenapsal. - Zavřel si konverzaci a já ti napsal jak nabinduju to na zombikách - a přišel následný kick.
Žádnou hudbu jsem nepouštěl.
Žádnou hudbu jsem nepouštěl.
-
Camron - Pokročilý
Jedine že by natrafil na supporta, čo hráva zm, inak by mu asi tažko poradil so zm bindami. V takýchto veciach sa hráči majú obracat na zm adminov a ty si mu mal minimálne poslat odkaz na webe, kde je vela bindov, prípadne ho poslať za konkrétnym človekom zo zombie teamu, ked ty nevieš a nie ho takto odpálkovať.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Niggas píše:Jedine že by natrafil na supporta, čo hráva zm, inak by mu asi tažko poradil so zm bindami. V takýchto veciach sa hráči majú obracat na zm adminov a ty si mu mal minimálne poslat odkaz na webe, kde je vela bindov, prípadne ho poslať za konkrétnym človekom zo zombie teamu, ked ty nevieš a nie ho takto odpálkovať.
Keby mi vtedy nepísal a nespamoval neurážal ma a pod. tak by som mu určite pomohol. Lenže človek ktorý mi po kicku z admin gather začne písať, že som nulo admin zo zombie a potom odo-mňa chce pomôcoť zo z niečim zo Zm módu tak na nediv, že ho takto odpálkujem.
+ Tu hudbu si púšťal mám na to svedka ktorý zo mnou hral CS : GO.
PS: Na TS3 boli veľa supportov aj support kapitán a v roomke bol minimálne jeden (CS ROOM).
-
MikosS - Spamerův sluha
Mikos to už v poslední době se svým chováním přehání. Bude mu domluveno, věřím, že se opětovně ponaučí. S příspěvkem Niggase souhlasím. Mohl jsi mu napsat alespoň něco ve stylu "Nemám čas, promiň" nebo "Zkus napsat jinému adminovi/supportovi."
Na druhou stranu by jsi, Camrone, mohl mít lepší přístup k členům AT. Hrajeme tady přeci pro zábavu, ne proto, abychom se hádali a škodili si navzájem.
S Mikosem to tedy na TS po sléze proberu a doufám, že se to nebude opakovat, jinak bude zle.
Na druhou stranu by jsi, Camrone, mohl mít lepší přístup k členům AT. Hrajeme tady přeci pro zábavu, ne proto, abychom se hádali a škodili si navzájem.
S Mikosem to tedy na TS po sléze proberu a doufám, že se to nebude opakovat, jinak bude zle.
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku