• Stránka 1 z 1
Unban na Furien 11
1. Furien 11/Zesh/.:AURI0L:. !Psych0!
2. Píše mi to že se mám podívat do konzole ale v konzoli je jen toto: Kicked by Console: Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na www.gamesites.cz/unban - Podivej se do konzole!
Kicked : Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na www.gamesites.cz/unban - Podivej se do konzole!
3. Hrál jsem si v klídku svou hru, potom sem někoho zabil někdo zabil mě a toho koho sem zabil mi začal nadávat do mé matky, něco že je píča a tak, já mu napsal že jeho máma mi ho dala vykouřit a stálo mi to jen 20 Kč. Další kolo jsem si už nezahrál protože jsem dostal ban. Hráč který mi nadával: .:>Animals<:. TheAlexis
- Taky dostal ban ale já ho dostal neprávem protože on mi začal nadávat do rodiny první.
4. Nejsem hráč VIP/EVIP
2. Píše mi to že se mám podívat do konzole ale v konzoli je jen toto: Kicked by Console: Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na www.gamesites.cz/unban - Podivej se do konzole!
Kicked : Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na www.gamesites.cz/unban - Podivej se do konzole!
3. Hrál jsem si v klídku svou hru, potom sem někoho zabil někdo zabil mě a toho koho sem zabil mi začal nadávat do mé matky, něco že je píča a tak, já mu napsal že jeho máma mi ho dala vykouřit a stálo mi to jen 20 Kč. Další kolo jsem si už nezahrál protože jsem dostal ban. Hráč který mi nadával: .:>Animals<:. TheAlexis

4. Nejsem hráč VIP/EVIP
-
DavelCZ - Kolemjdoucí
Unban na Furien 11
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban na Furien 11
Nemal si sa nechať vyprovokovať, podľa mňa daný admin podľa mňa postupoval správne + je kravina sťažovať sa na admina, pritom vieš aký prehrešok si spravil. 

-
spEExX - Kazatelův učeň
Re: Unban na Furien 11
Ked vidis na servery cheatera, tak si tiez zapnes a budes dufat, ze ked dostane on ban tak ty nie ? Pretoze on si zapal prvy, tak tebe sa nic nestane.
Unban sa zamieta.
Unban sa zamieta.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1