• Stránka 1 z 1
[PC]Mikrofon
Ahoj, takže začnu hned od začátku
Mám notebook s OS windows 8, a mám tu jedne problém týkajicího se mikrofonu.
No v notebooku je jenom jedna díra a to na sluchátka takže jsem si v CZC koupil takový to že to mr*** do toho jaxku a můžu si zapojit jak mikrofon tak i reproduktory to je zatím OK, vždycky to fungovalo, no.. asi 31-12-2014 jsem si kupil sluchátka, a vždycky když to jeb** do toho kam to mám zapojit tak mi to hned začne snímat mikrofon s webky u toho kompu a já bych chtěl aby mi to snímalo ten stěch sluchátek, ovšem když to vypojím tak tam není slyšet nic a když odpojím takový to zásuvný jak sem si kupil v CZC tak to zase snímá mikrofon s NTB, no zkoušel jsem restartovat PC, na jiném notebooku to jde bez problému... Tady také nebyl problém ale jak sem si kupil ty sluchátka tak to nende...
DÍky za rady
Mám notebook s OS windows 8, a mám tu jedne problém týkajicího se mikrofonu.
No v notebooku je jenom jedna díra a to na sluchátka takže jsem si v CZC koupil takový to že to mr*** do toho jaxku a můžu si zapojit jak mikrofon tak i reproduktory to je zatím OK, vždycky to fungovalo, no.. asi 31-12-2014 jsem si kupil sluchátka, a vždycky když to jeb** do toho kam to mám zapojit tak mi to hned začne snímat mikrofon s webky u toho kompu a já bych chtěl aby mi to snímalo ten stěch sluchátek, ovšem když to vypojím tak tam není slyšet nic a když odpojím takový to zásuvný jak sem si kupil v CZC tak to zase snímá mikrofon s NTB, no zkoušel jsem restartovat PC, na jiném notebooku to jde bez problému... Tady také nebyl problém ale jak sem si kupil ty sluchátka tak to nende...
DÍky za rady
asdasdas
-
cunik - Profesionál
[PC]Mikrofon
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mikrofon
Klikni ve start panelu na ikonu uvládání zvuku pravým tlačítkem, knikni na "zařízení pro záznam" a tam si nastav jakej mikrofon chceš primárně.
"But there’s no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS

- GLaDOS
-
AlweR790 - Mistr
Ano, ale já tam mám to Realtek sté mé zvukovky, a pak tam mám jeden USB s externí webkamery co jsem zkoušel, a já potřebuju ten Reatlek protože normálně přes ten realtek to funguje
,...

asdasdas
-
cunik - Profesionál
Realtek sdílí nastavení s windowsama, takže tam by problém bejt neměl, ale pokud to opravdu chceš nastavit přes ten Realtek, tak záložka Mikrofon a Nastavit jako výchozí zařízení a nastavit jako výchozí komunikační zařízení.
"But there’s no sense crying over every mistake.
- GLaDOS

- GLaDOS
-
AlweR790 - Mistr
Jojj, ty mě asi nechápeš
:C
Mě ten mikrofon prostě nejde snímat ale normálně když si ten mikrofon zapojím do PC tak to z ničeho nic začně snímat ten co je v ntb.

Mě ten mikrofon prostě nejde snímat ale normálně když si ten mikrofon zapojím do PC tak to z ničeho nic začně snímat ten co je v ntb.
asdasdas
-
cunik - Profesionál
Fajn všeci mi tu poradily abych koupil toto http://www.alza.cz/axago-ada-10-mini-d1470921.htm
, pak se ozvu jestli to funguje nebo ne
.

asdasdas
-
cunik - Profesionál
Ok tak ja to LOCKnem.
-
NaKI31 - Mistr
• Stránka 1 z 1