Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[riešime] Bolo to lepšie, pomoc!

Příspěvekod MrDeev » 24 led 2015, 00:01

Ahoj, mám taký menší problém..Začal by som s tým, že mám Windows 8.1 (bohužial).. Problem je v tom že keď si stiahnem counter z Gamesites (odtialto) tak mi dosť akoby sekal.. niekedy ide plynule a niekedy dost klesnu fps asi na 20 - 30 - 35.. omlylom som si odinstaloval stary counter ktory som si stiahol, no už netuším kde.. Ten mi šiel perfekte bez tych FPS dropov a aj občasných lagov.. z netom problem nemám, tak vás prosím či by mi nemohol nejaký užívatel win 8.1-tky hodit nejaky link na dobry counter 1.6 ktory mu ide bez problemov.. vopred dakujem , dufam že ste ma pochopili :) (a prosim nedavajte sem potom take verzie ktore sa daju zapnut len ak to 30krat otvorim... asi viete o com hovorim kot ma win8.1 ) dík moc vopred :)
MrDeev
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[riešime] Bolo to lepšie, pomoc!

od Rumcajz » 24 led 2015, 00:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Bolo to lepšie, pomoc!

Příspěvekod Dwandy » 24 led 2015, 03:11 VIP

MrDeev píše:Ahoj, mám taký menší problém..Začal by som s tým, že mám Windows 8.1 (bohužial).. Problem je v tom že keď si stiahnem counter z Gamesites (odtialto) tak mi dosť akoby sekal.. niekedy ide plynule a niekedy dost klesnu fps asi na 20 - 30 - 35.. omlylom som si odinstaloval stary counter ktory som si stiahol, no už netuším kde.. Ten mi šiel perfekte bez tych FPS dropov a aj občasných lagov.. z netom problem nemám, tak vás prosím či by mi nemohol nejaký užívatel win 8.1-tky hodit nejaky link na dobry counter 1.6 ktory mu ide bez problemov.. vopred dakujem , dufam že ste ma pochopili :) (a prosim nedavajte sem potom take verzie ktore sa daju zapnut len ak to 30krat otvorim... asi viete o com hovorim kot ma win8.1 ) dík moc vopred :)

naše CSko je optimalizovaný především pro windows 8 a 8.1 takže v tom problém nebude :)
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: Bolo to lepšie, pomoc!

Příspěvekod Elwyn » 24 led 2015, 14:47 VIP

Ahoj, ako píše Dwandy. Cskom to nebude. GSPlay je perfektné a má určite vysokú úroveň kvality. Ide len o nastavenie. Preto si zmeraj rýchlosť internetu a hoď nám sem výsledok. Ak máš malé fps použi tieto príkazy po jednom do konzole:

fps_max 101
cl_bob 0
cl_bobcycle 0
cl_corpsestay 10
cl_himodels 0
cl_weather 0
cl_cmdrate 101
gl_picmip 1
gl_spriteblend 0
gl_dither 1
cl_shadows 0
cl_mousegrab 1
mp_decals 300
r_detailtextures 0
gl_cull 1
gl_playermip 2
gl_smoothmodels 0
gl_vsync 0

Ak máš grafickú kartu Nvidia, môžeme nastaviť vyšší výkon.
Elwyn
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: [riešime] Bolo to lepšie, pomoc!

Příspěvekod MrDeev » 24 led 2015, 15:34

no tu je výsledok .. toto je v norme (nikdy predtym mi cs nedropovalo fps.. )Obrázek

a ešte Veľmi často sa mi stáva že mi cs uplne lagne a vypiše hore v pravom rohu že cl_flushity end pocet alebo niećo podobne neviem čím to môže byť .. výrus v pc nemám, ani nieje nejak poškodené
, nemám v nom ani žiadne ine programy (povolené/nepovolené) otestujem ešte tie konzolové príkazy a potom dam vedieť
MrDeev
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [riešime] Bolo to lepšie, pomoc!

Příspěvekod Elwyn » 24 led 2015, 15:45 VIP

Elwyn
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Rady a návody