• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: [řešíme] Nejde robiť fotky
Dnes mi tento problém napsalo asi 5 hráčů... Tím se asi dostáváme k tomu, že nebude chyba přímo u vás, ale bude to něco mezi nebem a zemí, podle mě...

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
možno nejaká porucha steamu alebo ja neviem.
časom to možno pojde.

nemám pero.
-
RKBoy - Amatér
Nechci být opovážlivej, ale problém je na straně GAMESITES. Mám stejný problém na serverech GS. Pokaždé když chci něco vyfotit, ať už fotím jakoukoliv klávesou prostřednictvím služby steam, tak mi to vypne CSko. Na jiných server, které nejsou od GS mi jde focení normálně.
- NewFuri
- Kolemjdoucí
s časti to môže byť pravda
ale nemusí môže to robiť nejaké nastavenie Anticheatu na GS ale aj to nemusí byt pravda

-
johnybr - Profesionál
Pridejte si do cfg
To by melo u Steamu pomoct. Kdyz to pomuze, tak za to muze Gamesites a je to treba resit na serveru.
POZOR: prestanou u vas fungovat nektere pluginy, napr. redirect. Na obnoveni funkce vratte hodnotu na 0.
PS: uplne to vyradi anticheat. Snad proto nedostanete ban. Spolehlive to funguje jen na Steamu. Ja to ted nemuzu vyzkouset.
- Kód: Vybrat vše
cl_filtercmdstuff 1
To by melo u Steamu pomoct. Kdyz to pomuze, tak za to muze Gamesites a je to treba resit na serveru.
POZOR: prestanou u vas fungovat nektere pluginy, napr. redirect. Na obnoveni funkce vratte hodnotu na 0.
PS: uplne to vyradi anticheat. Snad proto nedostanete ban. Spolehlive to funguje jen na Steamu. Ja to ted nemuzu vyzkouset.
-
hiruki - Pokročilý
Mám stejný problém se screenama, ale problém Gamesites to nebude, protože nejde screenovat ani v hlavním menu. Nedávno je to asi 4 dny se mi aktualizoval Steam a od té doby mám pocit že to nejde, tak že si myslím že problém bude ve Steamu 
Delix*

Delix*
-
Delikx - Pokročilý
Delikx píše:Mám stejný problém se screenama, ale problém Gamesites to nebude, protože nejde screenovat ani v hlavním menu. Nedávno je to asi 4 dny se mi aktualizoval Steam a od té doby mám pocit že to nejde, tak že si myslím že problém bude ve Steamu
Delix*
Gamesites ti mohlo vypinani zapsat do configu, tak jeste odstran config a postupuj podle meho postupu.
-
hiruki - Pokročilý
Nebudu nic riskovat
radši si počkám na pořádný rozluštění záhady 

-
Delikx - Pokročilý
Souhlasím! F12 mě také vypíná csko při screenu, zkoušel jsem i jiné bindy také nic...
Print Screen mi fotí černo nebo pozadí co je když hodím 1.6 do winu takže fotím frapsem :/
Print Screen mi fotí černo nebo pozadí co je když hodím 1.6 do winu takže fotím frapsem :/
asdasdas
-
cunik - Profesionál
Ahoj, možná vím čím to asi bude..
Včera jsem ještě hrával na normální grafice a screeny jsem měl na klávese "plus"..
Dnes jsem normální grafiku zničil a přepnul jsem na integrovanou grafiku díky které teď vidím nový "vzhled" forumu a v csku nemohu dělat snímky.. (jak už tu bylo několikrát řečeno)
Takže dle mého je problém na straně hráče..
Včera jsem ještě hrával na normální grafice a screeny jsem měl na klávese "plus"..
Dnes jsem normální grafiku zničil a přepnul jsem na integrovanou grafiku díky které teď vidím nový "vzhled" forumu a v csku nemohu dělat snímky.. (jak už tu bylo několikrát řečeno)
Takže dle mého je problém na straně hráče..
Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
Ex PP Admin Furien
-
KillerRapper7 - Profesionál
Mám rovnaký problém.
Ale neviem či to neni chyba STEAMU pretože neodscreenuje mi to ani ked nemam zapnutu hru.
Predtim som si fotil správy a išlo to.
Takže asi chyba Steamu
Ale neviem či to neni chyba STEAMU pretože neodscreenuje mi to ani ked nemam zapnutu hru.
Takže asi chyba Steamu
#YNWA
#YNWA
https://www.youtube.com/watch?v=ZE_Z8On5tdo

https://www.youtube.com/watch?v=ZE_Z8On5tdo
-
Separko69 - Profesionál
vladky333 píše:Mám rovnaký problém.
Takže asi chyba Steamu
Screen na TF2 dva je úplně v pohodě, no aspoň mně.
Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex PP Admin Furien
-
KillerRapper7 - Profesionál
Zatiaľ nepoznáme riešenie. Problém sa objavil pred niekoľkými dňami viacerým ľudom. Snažíme sa to vyriešiť, no bez úspechu. Poprosím Vás aby ste nespamovali a vyčkali. Ak niekto príde na spôsob riešenia, určite Vám sem napíše.
Poprosím o strpenie.
Poprosím o strpenie.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Tiež mám tento problém. Mám to na F12. Pred pár dňami to išlo. Teraz nejde. Skúšal som preinštalovať kompletne steam, menil som to na iné písmená ale stále nič. Čítal som aj na podpore steamu, a tiež sa to nevyriešilo.
Mahátma Gándhí
Buďte zmenou, ktorú chcete vidieť vo svete.
Buďte zmenou, ktorú chcete vidieť vo svete.
-
blazenmw - CS 1.6 Admin
Dnes mi písali ďalší 3 admini. Bude to od strany Valve. Myslím, že treba vyčkať.
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4