• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]bedna
čau chtěl bych se zeptat když mi padne bedna já si koupím klíč a ty skiny z ní budou vidět na všech serverech co budu nebo jak to funguje?
-
EssKo - Amatér
[Vyřešeno]bedna
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: bedna
Hello
Tie skiny uvidíš v hre ty aj ostatný hráči.
Ale nedoporučoval by som ty kupovať tie keys (Klíč) je malá pravdepodobnosť že ty padne niečo drahé ako napr -> Knife, ale je to na tebe. ako hovorím ten skin čo ty padne tak ho uvidia všetci.
čau chtěl bych se zeptat když mi padne bedna já si koupím klíč a ty skiny z ní budou vidět na všech serverech co budu nebo jak to funguje?
Tie skiny uvidíš v hre ty aj ostatný hráči.
Ale nedoporučoval by som ty kupovať tie keys (Klíč) je malá pravdepodobnosť že ty padne niečo drahé ako napr -> Knife, ale je to na tebe. ako hovorím ten skin čo ty padne tak ho uvidia všetci.

-
corpseles - Pokročilý
Re: bedna
Mno chceš otvoriť bednu kde sú rôzne skiny (M4A1, AWP, UMP atd) ale sú tam aj drahé skiny ako je KNIFE ktorý môže mat hodnotu až 400 € ale to je malá pravdepodobnosť že ty spadne.
Takže ak chceš otvárať bedne fakt je to len o náhode, tak to sa račej miesto klúčov oplatí kúpiť si ten skin. Ale to záleží na tebe.
Ak chceš otvárať bedne tak otváraj
Takže ak chceš otvárať bedne fakt je to len o náhode, tak to sa račej miesto klúčov oplatí kúpiť si ten skin. Ale to záleží na tebe.

-
corpseles - Pokročilý
• Stránka 1 z 1