• Stránka 1 z 1
Koca / BAN / COD2
Dobrý den chtěl bych si stěžovat na Admina Kocu. Nechápu důvod mého banu "Neznalost pravidel" jedná se oto že jsem mu řekl že CT mohou kempit dokuď není plant... takto mi to říkal i Admin Ceco... hádal jsem se sním otom protože předemnou zabanoval hráče "CT" který kempil a nebyl plant.. Byla mapa Westwood big
„Přítel je člověk, který zná melodii tvého srdce, který ti ji předzpívá když ji zapomeneš.“
Albert Einstein
Albert Einstein
-
Wigle - Amatér
Koca / BAN / COD2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Koca / BAN / COD2
Ten hráč co kempit byl terorista bylo jich víc každýho jsem upozornil na to že kempí. Ty si dostal ban za neznalost pravidel protože mě nebudeš presvědčovat že teroristi můžou kempit pokud není plant. Přečti si pravidla a pak se na server připoj znovu a zkus to jinak 

-
McKoca - Pokročilý
Já se tu stebou hádat budu protože vím že ten hráč byl CT dodej dukaz že to byl terorista.. pochybuju že nějaký máš...
„Přítel je člověk, který zná melodii tvého srdce, který ti ji předzpívá když ji zapomeneš.“
Albert Einstein
Albert Einstein
-
Wigle - Amatér
Tady jsi ve stížnostech. Ty musíš dodat důkaz o pochybení admina. Ten tu ale nevidím, takže lock. Pokud nějaký máš, tak mi napiš PM a já to znovu otevřu.
Lock
Lock
-
lenny - Zkušený
• Stránka 1 z 1