• Stránka 1 z 1
Hiled | SkyBlok
Zdravím ...
Dnes jsem podlouhe době přišel znova na Minecraft a jdu si zahrát SkyBlok ... kouknu se kdo je online a vidím tam admina "Jeb_" tak mu napíšu "hej jebe?" a dostanu kick od admina Hiled. Přídu na server a zeptám se proč kick? důvod slovník. A já snad můžu že admin Jeb_ má dementní jméno??
Důkaz o adminově jménu ZDE
P.S. byl tam přítomný HLEMýžď Restrbe
Dnes jsem podlouhe době přišel znova na Minecraft a jdu si zahrát SkyBlok ... kouknu se kdo je online a vidím tam admina "Jeb_" tak mu napíšu "hej jebe?" a dostanu kick od admina Hiled. Přídu na server a zeptám se proč kick? důvod slovník. A já snad můžu že admin Jeb_ má dementní jméno??
Důkaz o adminově jménu ZDE
P.S. byl tam přítomný HLEMýžď Restrbe

-
KuK0 - Profesionál
Hiled | SkyBlok
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hiled | SkyBlok
Maš si uvedomit čo pišeš
moja chyba to neni .

-
Hiled - Kolemjdoucí
Hiled píše:Maš si uvedomit čo pišešmoja chyba to neni .
Takže já si mám uvědomit že píšu adminovo jméno?? ty si asi retardovaný že nevíš jak se jmenuje tvůj kolega....

-
KuK0 - Profesionál
Ještě jsem zapoměl dodat kdybych nadával což jsem neudělal tak by si měl postupovat podle tohoto : upozornění --> kick --> ban ... Ale ty si mě rovnou kickl
Restrbe potvrdí že admin nepostupoval tak jak má.
Restrbe potvrdí že admin nepostupoval tak jak má.

-
KuK0 - Profesionál
Upozornenie je rovno kick to ta dost dobre upozorni nato aby si nerobil to co mas což v tej chvili bola chyba a vzhladom nato že si oslovil admina "hej jebe?
" sa dola kludne aj inac 

-
Hiled - Kolemjdoucí
KuK0:Ty jsi mohl napsat slušnější verzi adminova oslovení sice má takový nick,ale nejdřív přemýšlím,než něco napíšu,stačilo napsat hej _Jeb ? a daný admin by se ti ozval a ne volit sprostější verzi.
Hiled:Admin na slovník nejprve varuje v chatu(pokud to není moc velká vulgarita),pak kickuje a když si hráč nedá říct,tak popř. ban
Nejedná se o nic závažného,admin si dá příště pozor
LOCK
Hiled:Admin na slovník nejprve varuje v chatu(pokud to není moc velká vulgarita),pak kickuje a když si hráč nedá říct,tak popř. ban
Nejedná se o nic závažného,admin si dá příště pozor
LOCK
Bývalý:
-HL.EM,
-GTA Support Kapitán,SA C#5.

-
Restrbe - Mistr
• Stránka 1 z 1