• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Pokazená klávesnica v csku
Windows 8.1, Steam, Po zapnutí cska
Zapol som csko idem hrať a zrazu nejde mi hýbať -> W A S D tak idem do Options nastavim W - forward S - back a idem nastavit A D a keď idem dať A do kolonky do ktorej patrí tak idem ako vždy - Edit , a kliknem na A a nezobrazí sa mi tam.. to isté aj s D dám Edit stlačím D a nezobrazí sa mi tam. Nevieš čo s tým v cfg som nič nenastavoval a keď mi ide nastaviť W S tak nechápem prečo ne A a D
Zapol som csko idem hrať a zrazu nejde mi hýbať -> W A S D tak idem do Options nastavim W - forward S - back a idem nastavit A D a keď idem dať A do kolonky do ktorej patrí tak idem ako vždy - Edit , a kliknem na A a nezobrazí sa mi tam.. to isté aj s D dám Edit stlačím D a nezobrazí sa mi tam. Nevieš čo s tým v cfg som nič nenastavoval a keď mi ide nastaviť W S tak nechápem prečo ne A a D

-
spEExX - Kazatelův učeň
[vyřešeno] Pokazená klávesnica v csku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pokazená klávesnica v csku
Ahoj,měl jsem stejný problém. Docela nedávno,ale na vině byl špatný cfg. Pomohlo mi až odstranění místního obsahu přes steam. Reinstall celé hry. Pak to šlo normálně.
HF GL

LEGENDA GAMESITES
-
WEYN - Profesionál
Re: [řešíme] Pokazená klávesnica v csku
Dříve než všechno přeinstalluješ, zkus do konzole:
bind a +moveleft
bind d +moveright
bind a +moveleft
bind d +moveright
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] Pokazená klávesnica v csku
Dobře, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1