I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Deejays / Jailbreak #5

Příspěvekod Akken » 25 led 2015, 21:38

Zdravím po druhé dnes,
Dneska mám asi smůlu na adminy, ne a ne uznat chybu. Hraje se mapa jail_rats, simon dal příkaz do modré místnosti na zadní stěnu, mezitím, co jsem tam šel, tak mi padly granáty z kola =>automaticky se mi hodily do ruky, došel jsem na zadní stěnu, ihned jsem upozornil simona na to, že mi padly granáty z kola, ale Deejays mě zabil, sotva jsem to napsal. Další kolo jsem si vyžádal mikrofon a on mi řekl, že jsem to napsal NESKORO. Well done.
Demo nemám, ale stalo se to cca před 3 minutama + upozorním admina na serveru, takže nehrozí, že by situaci zapomněl.
Peace
Akken
Amatér
Amatér

Deejays / Jailbreak #5

od Rumcajz » 25 led 2015, 21:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Deejays / Jailbreak #5

Příspěvekod Ended » 25 led 2015, 21:48

Čau, pardon za vyjádření
Pokud si dobře pamatuji, tak kolo štěstí je jakoby náhoda
Myslím to ze když ti padnou ty granáty z kola a ctcko tě uvidí že máš granát tak tě může zabít
Pokud to nanahlási simonovi a ten řekne že buď tě zabijou a nebo ti dá nevýhodu.
Takže dle mého si dostal kilo oprávněný.
Ještě jednou se omlouvám za vyjádření
Ended
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod OMV » 25 led 2015, 21:55 VIP

Akken píše:Zdravím po druhé dnes,
Dneska mám asi smůlu na adminy, ne a ne uznat chybu. Hraje se mapa jail_rats, simon dal příkaz do modré místnosti na zadní stěnu, mezitím, co jsem tam šel, tak mi padly granáty z kola =>automaticky se mi hodily do ruky, došel jsem na zadní stěnu, ihned jsem upozornil simona na to, že mi padly granáty z kola, ale Deejays mě zabil, sotva jsem to napsal. Další kolo jsem si vyžádal mikrofon a on mi řekl, že jsem to napsal NESKORO. Well done.
Demo nemám, ale stalo se to cca před 3 minutama + upozorním admina na serveru, takže nehrozí, že by situaci zapomněl.
Peace

Zdravím,
Máš pravdu čo tu píšeš až na pár vecí. A to je, že ja ako som vošiel po otvorení do ciel (do modrej miestnosti), tak ty si tam držal cca 4 sekundy granáty v ruke, tak som to bral ako pokus o napadnutie CT. Tak som Ťa zabil lebo si nenapísal do chatu nič pokiaľ si nedostal kill. Ako náhle si dostal odo mňa kill tak si napísal "granáty". Pokiaľ ja viem tak Simona aj možno CT máš informovať do chatu/pošty, že máš granáty/speed/drogy.... z kola hneď ako ti to spadnú z kola granáty a nie čakať kým Ťa CT zabije. Myslím si, že to je odo mňa všetko.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 25 led 2015, 22:48

To co píšeš platí o převleku. Pokud máš granáty, dostaneš kill a můžeš si zahrát tetris.
Zamítá se
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy