• Stránka 1 z 1
Menší otázka na ty vyšší
Zdravím Awee, Maxipese atd...
Tohle není přímo stížnost, ale spíš otázka na vás.... Když hráč dá stížnost na admina, že něco udělal a ten hráč po něm požaduje demo, proč ho zabil, nebo co se stalo a vy napíšete : ,, Váš problém LOCK ", tak mi to příde trochu blbé...
Třeba ten admin se prohřešil, ale nééé vy nepotřebujete vidět jeho demo, pokud my nemáme, tak nezájem.... Pěkně, moc pěkně...
Tohle není přímo stížnost, ale spíš otázka na vás.... Když hráč dá stížnost na admina, že něco udělal a ten hráč po něm požaduje demo, proč ho zabil, nebo co se stalo a vy napíšete : ,, Váš problém LOCK ", tak mi to příde trochu blbé...
Třeba ten admin se prohřešil, ale nééé vy nepotřebujete vidět jeho demo, pokud my nemáme, tak nezájem.... Pěkně, moc pěkně...

Steam : Mutlovic
-
Mutlovicc - Zkušený
Menší otázka na ty vyšší
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Menší otázka na ty vyšší
Mutlovicc píše:Zdravím Awee, Maxipese atd...
Ty si povinný dodať demo ako dôkaz inak mínus. Hráč podľa mňa nie je povinný požadovať demo od Admina to je blbosť.
-
OMV - Spamerův sluha
No ano, ale když hráč demo nemá a má to ten admin ( což musí mít ) a ten hráč chce vidět demo, za co vlastně ten ban dostal, nebo přesně chce slyšet co se tam říkala, nebo tak a ještě o to hráč požádá, tak by to admin měl dodat....
Steam : Mutlovic
-
Mutlovicc - Zkušený
[list=][/list]
V reasone banu vidíš za čo si ban dostal.
Mutlovicc píše:No ano, ale když hráč demo nemá a má to ten admin ( což musí mít ) a ten hráč chce vidět demo, za co vlastně ten ban dostal, nebo přesně chce slyšet co se tam říkala, nebo tak a ještě o to hráč požádá, tak by to admin měl dodat....
V reasone banu vidíš za čo si ban dostal.
-
OMV - Spamerův sluha
V sekci Stiznosti na adminy jsou jasne dana pravidla, ktera je potreba dodrzovat. Na zaklade techto pozadavku se pak da urcit, zda se admin v dane situaci zachoval dobre, ci nikoliv. Nezapomen, ze jsi to ty, kdo si na admina stezuje a kdyz uz to delas, musis svoje tvrzeni podporit nejakym dukazem.
Neni adminovou povinnosti, aby neustale tocil demo, v tomto ohledu se pletes.
Pokud budes mit dalsi podobne otazky, napis mi na webu PM.
Lock.
Neni adminovou povinnosti, aby neustale tocil demo, v tomto ohledu se pletes.
Pokud budes mit dalsi podobne otazky, napis mi na webu PM.
Lock.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1