I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Pokračování Deejays / JB5

Příspěvekod SilverTip » 26 led 2015, 17:45

Takže ok <[Caroline]> pořešen! (ikdyž jsem tam žádný vyložený spam od něho v hlstats na mapě neviděl :) ). Ale pořád jsem tam neviděl důvod kicku Simmy (tohle je věc na kterou jsi zapoměl! ;) ). V tobě co jsi se připojil na server byl od začátku kola simon HeNno a ten byl u ct od začátku mapy po konce. Tím pádem jsme žádného simona nekickly. A co jsem se koukal do hlstats tak žádné spamování :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tam od začátku mapy nebylo (max pokud jsme sejmuli někoho haluzácky a to jsme pouze bind na tohle zmáčkli pouze jednou a to nemám těch :DDD tak hodně aby to zacpalo celej chat ;) ) Ok přeji už nee moc krásný zbytek dne.
SilverTip
Pokročilý
Pokročilý

Pokračování Deejays / JB5

od Rumcajz » 26 led 2015, 17:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pokračování Deejays / JB5

Příspěvekod HeNnO » 26 led 2015, 17:50

Zdravím , Ano já byl simon od začátku mapy až do konce mapy. A navíc proč si vlastně nekickl mě za to votování, když si věděl, že 1 votování sem pořádal já ? Proč když jsem byl simon a nějaký hráč furt řval do voice a já dal 3x bind tichůčku simon tvoří hru proč si upozornil jen mě a jeho ne ?
EVIP JailBreak #5
EVIP Furien #6
EVIP BaseBuilder #2
EVIP War3FT+SaveXP #3
EVIP Dust2 Only #2
VIP Call of Duty #1

STEAM : !HeNn0;
HeNnO
Amatér
Amatér

Příspěvekod OMV » 26 led 2015, 18:01 VIP

SilverTip píše:Takže ok <[Caroline]> pořešen! (ikdyž jsem tam žádný vyložený spam od něho v hlstats na mapě neviděl :) ). Ale pořád jsem tam neviděl důvod kicku Simmy (tohle je věc na kterou jsi zapoměl! ;) ). V tobě co jsi se připojil na server byl od začátku kola simon HeNno a ten byl u ct od začátku mapy po konce. Tím pádem jsme žádného simona nekickly. A co jsem se koukal do hlstats tak žádné spamování :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tam od začátku mapy nebylo (max pokud jsme sejmuli někoho haluzácky a to jsme pouze bind na tohle zmáčkli pouze jednou a to nemám těch :DDD tak hodně aby to zacpalo celej chat ;) ) Ok přeji už nee moc krásný zbytek dne.

Hráča Simmy som ja nekickoval Vy ste jej dali vote. Videl som to na skle keď ne/mala SIMONA to už si nepamätám dobre. A Simona ste vyhodili pomocou vote pokiaľ si dobre pamätám to bol nejaký pod nickom "HP" keď simonoval. Myslím, že to bolo na začiatku kola, čo zobral Simona a hneď ho to kicklo. Počuj o čo sa tu snažíš? Proste ty kazíš neustále hráčom hru tak budeš za to pykať. Tak nechápem, čo sa tu na mňa sťažuješ. Dodatok - ty takisto spamuješ neustále blbosti, ktoré nemajú absolútne význam. Po prihlásení hráča Simmy sa Vás opýtala začo kick ? Vy ste ju ignorovali. To vaše správanie na JailBreak #5 je nehorázne česť výnimkám. A to, že ty niekoho zabiješ tak neznamená, že tam budeš spamovať ako blbec kraviny.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod OMV » 26 led 2015, 18:06 VIP

HeNnO píše:Zdravím , Ano já byl simon od začátku mapy až do konce mapy. A navíc proč si vlastně nekickl mě za to votování, když si věděl, že 1 votování sem pořádal já ? Proč když jsem byl simon a nějaký hráč furt řval do voice a já dal 3x bind tichůčku simon tvoří hru proč si upozornil jen mě a jeho ne ?

Ako môže byť Simon od začiatku mapy do konca mapy? Ty si ale tvorivý človek rešpekt pred tebou. U teba som nevidel, že by si písal na niekoho vote aj som to povedal do voicu, potom si sa ma aj na servery pýtal, že prečo som Ťa nekickol keď si votoval aj ty. Ja som nebol od začiatku mapy na servery. A vlastne, ako vieš, že ja viem, že ty si zariadil prvé vote? Áno hráč ti niečo hovoril do voicu, keď si simonoval už som ho mal v pláne ho upozorniť ale prestal.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod HeNnO » 26 led 2015, 18:20

Deejays píše:
HeNnO píše:Zdravím , Ano já byl simon od začátku mapy až do konce mapy. A navíc proč si vlastně nekickl mě za to votování, když si věděl, že 1 votování sem pořádal já ? Proč když jsem byl simon a nějaký hráč furt řval do voice a já dal 3x bind tichůčku simon tvoří hru proč si upozornil jen mě a jeho ne ?

Ako môže byť Simon od začiatku mapy do konca mapy? Ty si ale tvorivý človek rešpekt pred tebou. U teba som nevidel, že by si písal na niekoho vote aj som to povedal do voicu, potom si sa ma aj na servery pýtal, že prečo som Ťa nekickol keď si votoval aj ty. Ja som nebol od začiatku mapy na servery. A vlastne, ako vieš, že ja viem, že ty si zariadil prvé vote? Áno hráč ti niečo hovoril do voicu, keď si simonoval už som ho mal v pláne ho upozorniť ale prestal.

Tak za 1) Ty si tam nebyl od začátku mapy.

2) Úplně jednoduše můžu být simon od začátku mapy do konce když nikdo jiný simona nebere.
EVIP JailBreak #5
EVIP Furien #6
EVIP BaseBuilder #2
EVIP War3FT+SaveXP #3
EVIP Dust2 Only #2
VIP Call of Duty #1

STEAM : !HeNn0;
HeNnO
Amatér
Amatér

Příspěvekod SilverTip » 26 led 2015, 18:22

RLY? :D :D hráč [XXD]-Hp (toho jsi asi myslel) na kterého jsem vystavoval vote se zrovna na té mapě připojil k ct poprvé čili žádného simona ještě neměl!! ;) . Simmy simona v tu chvíli co ji údajně vyvotovali simona měla. V tu chvíly už jsem bohužel Simmy nemohl nic říct za co kick jelikož už jsem byl u T. A moje vyjadřování na serveru? :D Neviděl jsem zatím žádného hráča co by si na něj stěžoval ;) . A ok občas tl na kterém mám bind na smajlíky omylem zmáčknu 2-3x jelikož se m nechce svítit na kl. :lol: (mám ho totiž vedle tl s bindem na reset skore, kterej používám vždy po mojí smrti) A jak už jsem psal hráče Simmy nemohli votnout jelikož to nenapsali všechny ct ;)
SilverTip
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod OMV » 26 led 2015, 18:27 VIP

SilverTip píše:RLY? :D :D hráč [XXD]-Hp (toho jsi asi myslel) na kterého jsem vystavoval vote se zrovna na té mapě připojil k ct poprvé čili žádného simona ještě neměl!! ;) . Simmy simona v tu chvíli co ji údajně vyvotovali simona měla. V tu chvíly už jsem bohužel Simmy nemohl nic říct za co kick jelikož už jsem byl u T. A moje vyjadřování na serveru? :D Neviděl jsem zatím žádného hráča co by si na něj stěžoval ;) . A ok občas tl na kterém mám bind na smajlíky omylem zmáčknu 2-3x jelikož se m nechce svítit na kl. :lol: (mám ho totiž vedle tl s bindem na reset skore, kterej používám vždy po mojí smrti) A jak už jsem psal hráče Simmy nemohli votnout jelikož to nenapsali všechny ct ;)

Keď si bol u TT tak si si vypýtal mikrofón začo som ti dal kick, odpovedal som ti v zmysle asi takto "kazíš hru ostatním", nie som si istý.

A ok občas tl na kterém mám bind na smajlíky omylem zmáčknu 2-3x

To myslíš vážne? Pozri si svoj HLSTATS, díky.

PS.: Simmy ste dali vote videl som to na skle KIcked Simmy alebo aký to mala nick.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod SilverTip » 26 led 2015, 18:35

Však to jak už jsem psal to se mnou jsme to pořešily (jak jsem si požádal o ten mik to jsme pořešily s tím, že jsem řekl ok jen jsem se ptal ). Ale pořád není vyřešen ten tvůj tzv kick simona ;) A fakt nwm komu kazím hru. NIKDO!! si na mě nestěžoval ;) Ani na moje spamování, ani na moje chování (vyjadřování). To si stěžuješ jen a jen ty ;)
SilverTip
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod SilverTip » 26 led 2015, 18:39

A navíc nechápu proč tu vytahuješ moje tzv. spamy, když se tady bavíme o úplně něčem jiném ;)
A ještě naposled! opakuji, že Simmy ct nevyvotovaly.
SilverTip
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 26 led 2015, 19:28

Chovejte se slušně nebo mě naštvete jen jednou.
Zamítnuto
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy