• Stránka 1 z 1
Stížnost na SA FUik a na Admina Ceco
No jak bych to řekl Admin Ceco okopíroval odkaz na mou starou přihlašku, kde bylo uvedeno že je mi 15let. (Tim padem by mi muselo byt 16 teď.) Ale je mi 17let..Viz muj Občanský Průkaz (XXXXXXXXXXXXXXXXX). No já sem uplně zapoměl na tu starou přihlášku takže sem neapsal že je v tom chyba..
A pan FUik se ani nedoprošoval toto si potvrdit.. A k tomu se do mě navažel že by chtěl vidět člověka kterej vynalezl stroj času.
Takže bych prosil o omluvu. Pokud si myslíte že je to občanka kamoše tak vam klidně do PM pošlu muj FB kde mam min. 1000 fotek. A budu si s vama psat aby ste to věděli.
Toto je ma přihláška: prava-na-jb-1-t50579.html
Toto je ta stará: prava-na-jb-1-t50579.html
Předem diky za nápravu. A za omluvu.
Váš věrný NEROUS.
E. by FU.: Odkaz na občanský průkaz SMAZÁN
A pan FUik se ani nedoprošoval toto si potvrdit.. A k tomu se do mě navažel že by chtěl vidět člověka kterej vynalezl stroj času.
Takže bych prosil o omluvu. Pokud si myslíte že je to občanka kamoše tak vam klidně do PM pošlu muj FB kde mam min. 1000 fotek. A budu si s vama psat aby ste to věděli.
Toto je ma přihláška: prava-na-jb-1-t50579.html
Toto je ta stará: prava-na-jb-1-t50579.html
Předem diky za nápravu. A za omluvu.
Váš věrný NEROUS.
E. by FU.: Odkaz na občanský průkaz SMAZÁN

EVIP na: JailBreak 1
VIP na: Paintball 1
-
NEROUS - Pokročilý
Stížnost na SA FUik a na Admina Ceco
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na SA FUik a na Admina Ceco
Oprava toto je ta přihláška nová. zadost-o-admin-prava-na-servery-jailbreak-t75545.html
EVIP na: JailBreak 1
-
NEROUS - Pokročilý
Re: Stížnost na SA FUik a na Admina Ceco
Ve sve prvni zadosti uvadis, ze ti je 15 let. Zadost jsi podaval 19.5.2014. Nyni uvadis, ze ti 17 let, tedy presne o 8 mesicu pozdeji jsi zestarl o 2 roky, to ti srdecne blahopreji, takhle umet starnout. Nejde nam tu o to, abys nam ukazoval svuj OP nebo fotky z facebooku, mame to tu zalozeno na duvere. Ty svou evidentni lzi nasi duveru neziskas a omluvu uz vubec ne.
Zamitnuto.
Lock.
Zamitnuto.
Lock.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1