• Stránka 1 z 1
_wasaa_/peto
-_-
Vaše Unique ID na TS: 1ZLbs/CluCv53vFTOy6Mvew65Vs=
Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: <15:23:41> Trying to resolve hostname ts.gamesites.cz
<15:23:41> Trying to connect to server on ts.gamesites.cz
<15:23:43> You are banned temporarily. Reason: "reklama"
Try again in 98d 06:41:20
Popis situace:takže myslel som si že sa to vyrieši cez SZ ale ako vidím tak nie tak píšem UB no teraz k situáci, pýtal som sa resp. napísal som do chatu "kto pomože so stereom?" a jeden chalan nato že pomože tak som mu napísal normalne spravu aby som nespamoval dj roomku napísal som mu že "pojdeš do free roomky?" a hned nato som sa kukol či je volna pre 2 ako to tam býva tak som mu napísal "free roomky su plné" a on mi vzápäti poslal ip na iné TSKO ON mi poslal ne ja jemu! -_- to je dovodom prečo žiadam on nič nedostane a práveže on by mal a ja dostanem ?? rlly? aspoň dôkaz poprosím teda .... ked mam len tak banan
Vaše Unique ID na TS: 1ZLbs/CluCv53vFTOy6Mvew65Vs=
Výpis toho, co se vám ukazuje po napojení: <15:23:41> Trying to resolve hostname ts.gamesites.cz
<15:23:41> Trying to connect to server on ts.gamesites.cz
<15:23:43> You are banned temporarily. Reason: "reklama"
Try again in 98d 06:41:20
Popis situace:takže myslel som si že sa to vyrieši cez SZ ale ako vidím tak nie tak píšem UB no teraz k situáci, pýtal som sa resp. napísal som do chatu "kto pomože so stereom?" a jeden chalan nato že pomože tak som mu napísal normalne spravu aby som nespamoval dj roomku napísal som mu že "pojdeš do free roomky?" a hned nato som sa kukol či je volna pre 2 ako to tam býva tak som mu napísal "free roomky su plné" a on mi vzápäti poslal ip na iné TSKO ON mi poslal ne ja jemu! -_- to je dovodom prečo žiadam on nič nedostane a práveže on by mal a ja dostanem ?? rlly? aspoň dôkaz poprosím teda .... ked mam len tak banan
Keď máš chuť prestať spomeň si prečo si začal !
-
wasaacik - Mistr
_wasaa_/peto
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: _wasaa_/peto
Banující Admin resp. HLA byl kontaktován, vyjádří se sem. Pochybuji, že by se peto spletl, ale stát se to může, on se ti sem vyjádří, vyčkej.

-
KOFOLA - Spamer
ako som ti napisal do PM, pisal mi jeden z DJ-ov ze si mu pisal PM aby siel hrat na iny TS. DJ mi to preposlal a poslal aj link na tvoju identitu. nevidim dovod, preco by ten dj klamal, kedze ho z ts poznam
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
to nemyslíš važne a prečo o ničom neviem že by som niekomu niečo posielal a prečo nedoložíš dôkaz ? fakt som zvedaví ten M4T3JCZ posielal mne ip na iné tsko že tam mi povie ako na stereo!
Keď máš chuť prestať spomeň si prečo si začal !
-
wasaacik - Mistr
mas unban, nabuduce uz ziaden nebude
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku