• Stránka 1 z 1
[vyriešené] Problém s některými příkazy
Zdravím, hraji na CoD#3 a nedávno mi přestaly jít příkazy jako: /help, /top15, /stats a podobné.. Prostě ty, které mi vyhodí nějaké okno, a tady je ten problém. Vždy se mi zobrazí jen černé okno, žádná chyba, prostě jen černé okno..
Co s tím?
Předem děkuji
Co s tím?
Předem děkuji

-
jancamartin - Kolemjdoucí
[vyriešené] Problém s některými příkazy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s některými příkazy
Steam/NonSteam? 

ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Re: [řešíme] Problém s některými příkazy
Zdar, vyzkoušej do konzole příkaz: cl_allowdownload 1
Pokud nepomůže, zkus si hodit config třeba na plochu, vytvoří se ti nový defaultní, v případě že to také nebude fungovat, můžeš zkusit změnit rozlišení.
Pokud nepomůže, zkus si hodit config třeba na plochu, vytvoří se ti nový defaultní, v případě že to také nebude fungovat, můžeš zkusit změnit rozlišení.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Zkus si dát větší rozlišení, pokud jsi si teď rozlišení zmenšoval a poté ti to přestalo jít...

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Zatím mám Non-Steam.
Hraji na rozlišení 640x480 a to neměním, zkusil jsem přehodit na nejvyšší ( Kdysi jsem ho zkoušel ) a pořád nic..
cl_allowdownload 1 už jsem měl a změna na default config také nepomohla, tak už nevím.. Mimo to mi to dělá i na jiných serverech a nezobrazuje se mi ani úvodní okno ( většinou s reklamou na portál ) po vybrání týmu..
Hraji na rozlišení 640x480 a to neměním, zkusil jsem přehodit na nejvyšší ( Kdysi jsem ho zkoušel ) a pořád nic..
cl_allowdownload 1 už jsem měl a změna na default config také nepomohla, tak už nevím.. Mimo to mi to dělá i na jiných serverech a nezobrazuje se mi ani úvodní okno ( většinou s reklamou na portál ) po vybrání týmu..
-
jancamartin - Kolemjdoucí
Čau, zkoušel si reinstal CSka ? Jestli ne, zkus to 

Chceš poradit ohledně Jiných serverů ? Piš PM 

-
bigmark123 - Amatér
bez odozvy
lock
lock
-