• Stránka 1 z 1
JB 4 - Admin nezná pravidla
Dobrý den, chtěl bych podat stížnost na "admina" Joke.. Začala mapa jb_rats a jako na každé mapě bylo kolo kde měl každý VD, tak já jsem šel po žebříku ke zbrojce a Joke mi dal FK len tak prostě, pak dal FK jednomu co byl v té malé vodě podemnou a pak ještě někomu dal. a ještě byl u CT a nemá mikrofon !!!!!! jedno kolo jsme měli jít na boční stěny do klece řekl simon, tak jsme tam došly a jelikož nebyli zákazy tak jsme si tam skákali boxovali atd... a přišel zase Joke a dal kill tomu kdo boxoval skákal nebo něco jiné dělal... Simon se zeptal proč to udělal a Joke vesele napsal do chatu "boxoval
", simon řekl že jsme neměli zákazy tak on napsal do chatu zase "no a?". Pak asi kolo na to jsme měli jít do boxu na zadní stěnu, tak jsme šly a Joke dal MFK, simon říká že dal MFK a Joke zase napsal do CHATU "nebyl". Pak zase další kolo jeden hráč si řekl o mikrofon a simon mu ho dal, tak ten hráč řekl že dal MFK a Joke ho zabil a dal mu ban na 1 den za nadávání na admina.... Důkaz:
Nickname Tegi?Brko?Ano?
SteamID VALVE_0:0:516959973
SteamCommunity ID 76561198994185674
IP Adresa skryté
Typ banu SteamID a/nebo IP
Důvod Nadavky [Na Admina]
Zabanován dne 27.01.2015 - 21:13:29
Vyprší dne 28.01.2015 - 21:13:29 (23 Hodin 44 Minut zbývá)
Zabanovaný od Jake
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #4 (jail_rats)
Celkem obdržených banů 0
DEMO POTOM DODÁM, JEŠTĚ TAM NENÍ.... PROSÍM O ZRUŠENÍ PRÁV U HRÁČE !

Nickname Tegi?Brko?Ano?
SteamID VALVE_0:0:516959973
SteamCommunity ID 76561198994185674
IP Adresa skryté
Typ banu SteamID a/nebo IP
Důvod Nadavky [Na Admina]
Zabanován dne 27.01.2015 - 21:13:29
Vyprší dne 28.01.2015 - 21:13:29 (23 Hodin 44 Minut zbývá)
Zabanovaný od Jake
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #4 (jail_rats)
Celkem obdržených banů 0
DEMO POTOM DODÁM, JEŠTĚ TAM NENÍ.... PROSÍM O ZRUŠENÍ PRÁV U HRÁČE !
[VIP]
Knife 1/2
HnS AutoBhop Block
Paintball 2
Sniper War 1
[ExtraVIP]
Call Of Duty 1/3
Furien 2/3/7
BaseBuilder 1/3
Zombie Mini 1/2
JailBreak 4/6
TeamSpeak3: ! Righter#.
Steam: Righter
Knife 1/2
HnS AutoBhop Block
Paintball 2
Sniper War 1
[ExtraVIP]
Call Of Duty 1/3
Furien 2/3/7
BaseBuilder 1/3
Zombie Mini 1/2
JailBreak 4/6
-
ArtiusKo - Amatér
JB 4 - Admin nezná pravidla
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB 4 - Admin nezná pravidla
[VIP]
Knife 1/2
HnS AutoBhop Block
Paintball 2
Sniper War 1
[ExtraVIP]
Call Of Duty 1/3
Furien 2/3/7
BaseBuilder 1/3
Zombie Mini 1/2
JailBreak 4/6
Knife 1/2
HnS AutoBhop Block
Paintball 2
Sniper War 1
[ExtraVIP]
Call Of Duty 1/3
Furien 2/3/7
BaseBuilder 1/3
Zombie Mini 1/2
JailBreak 4/6
-
ArtiusKo - Amatér
Všechno to jsou jen lži od tebe. Dokonce i ten nick. Není to Joke, ale Jake..
Porušil si pravidla, dopustil ses nebezpečného přiblížení.
Porušil pravidla, vynesl míš z klece, tudíž se dopustil vynášení atrakce.
Nemám mikrofón ale skoro pořád jsem Simonoval. Někde bude chyba
Ano, šel do klece a skákal, porušil pravidlo - Plnit příkazy Simona přímo a bez zdržování - tím že skákal, tak zdržoval a dostal kill.
Tohle jsem za celou mapu nenapsal, viz. hlstats jako důkaz že lžeš.
Věděl jsem že nemají zákazy tak nevím proč mi to říkal. Simona pozorně poslouchám. Navíc tím Simon prokázal neznalost pravidel, protože zákazy se nijak na pravidlo Plnit příkazy Simona přímo a bez zdržování, nevztahují.
Nedal. Zabil jsem jen ty co neuposlechli, nebo byli AFK.
Hráč neznal pravidla a začal si vymýšlet že je neznám já, že si na mě bude stěžovat a je mu jedno co jsem za píču admina. Proto dostal ban podle pravidel portálu.
*Budu rád když dodáš demo, abych se mohl bránit těm pomluvám. Pokud možno se zvukem, protože z HLTV nepůjde..

ArtiusKo píše:bylo kolo kde měl každý VD, tak já jsem šel po žebříku ke zbrojce a Joke mi dal FK len tak prostě
Porušil si pravidla, dopustil ses nebezpečného přiblížení.
ArtiusKo píše:pak dal FK jednomu co byl v té malé vodě podemnou
Porušil pravidla, vynesl míš z klece, tudíž se dopustil vynášení atrakce.
ArtiusKo píše:ještě byl u CT a nemá mikrofon !!!!!!
Nemám mikrofón ale skoro pořád jsem Simonoval. Někde bude chyba

ArtiusKo píše:jedno kolo jsme měli jít na boční stěny do klece řekl simon, tak jsme tam došly a jelikož nebyli zákazy tak jsme si tam skákali boxovali atd... a přišel zase Joke a dal kill tomu kdo boxoval skákal nebo něco jiné dělal..
Ano, šel do klece a skákal, porušil pravidlo - Plnit příkazy Simona přímo a bez zdržování - tím že skákal, tak zdržoval a dostal kill.
ArtiusKo píše:Simon se zeptal proč to udělal a Joke vesele napsal do chatu "boxoval"
Tohle jsem za celou mapu nenapsal, viz. hlstats jako důkaz že lžeš.
ArtiusKo píše:simon řekl že jsme neměli zákazy tak on napsal do chatu zase "no a?"
Věděl jsem že nemají zákazy tak nevím proč mi to říkal. Simona pozorně poslouchám. Navíc tím Simon prokázal neznalost pravidel, protože zákazy se nijak na pravidlo Plnit příkazy Simona přímo a bez zdržování, nevztahují.
ArtiusKo píše:Pak asi kolo na to jsme měli jít do boxu na zadní stěnu, tak jsme šly a Joke dal MFK
Nedal. Zabil jsem jen ty co neuposlechli, nebo byli AFK.
ArtiusKo píše:Pak zase další kolo jeden hráč si řekl o mikrofon a simon mu ho dal, tak ten hráč řekl že dal MFK a Joke ho zabil a dal mu ban na 1 den za nadávání na admina..
Hráč neznal pravidla a začal si vymýšlet že je neznám já, že si na mě bude stěžovat a je mu jedno co jsem za píču admina. Proto dostal ban podle pravidel portálu.
*Budu rád když dodáš demo, abych se mohl bránit těm pomluvám. Pokud možno se zvukem, protože z HLTV nepůjde..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Vyjadrenie admina tu mas. Staznost sa zamieta.
Ak mas nejake demo (nie z HLTV), na ktorom je vidiet jeho pochybenie, tak mi ho posli do PM.
Lock
Ak mas nejake demo (nie z HLTV), na ktorom je vidiet jeho pochybenie, tak mi ho posli do PM.
Lock
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1