• Stránka 1 z 1
Vsem se omlouvam co sem zde zpusobil, hlavne spinnimu
Zdravim vsechny.. Chcu se vsem omluvit co jsem tady delal za kraviny jak sem si nechal odebrat prava.. Jak sem daval MFK FK nadaval jsem spamoval jsem voice delal sem si z toho prdel.. Ale priznam se
Do tedka toho lituju ze Spinnie mi dal takovou velkou sanci a hlavne tomu se chcu omluvit .. Spinnie omlouvam se ti za ty nadavky, a take se chcu omluvit celemu Admin teamu co jsem take delal na TS napr .. Punko - Sorry, byl si dobrej kamarad,,Cecoo : Ty si tez byl dobry kamarad ale na konci sme se nejak pohadali protoze sem daval MFK a tedkom me to mrzi co sem delal :/.. Nebudu tady jmenovat vsechny ale vsem se omlouvam a hlavne tobe Spinnie.. Vazim si toho co si mi dal za sanci a je mi jasne ze uz takovou sanci mi v zivote nedas.. Ale nejedna se jen o toto
Spinni tobe se omluvil i na TS jak dostanu unban.. Jde to o ze bych chtel zase zacit hrat JB normalne jak predtim tak snad mi to odpustite
Uz nikdy nebudu delat take blbosti co sem delal, ale uz od te doby co jsem pozadal aby mi odebrali prava tak mi toho bylo lito, ale uz to neslo vratit
Klidne me znova hejtujte jake sem decko a presne tak byl jsem decko a jsem decko.. Uz jsem trochu ale z toho vyrost
Tak doufam ze se muzu zase k vam pridat a budeme spolu zase dobre vychazet
SPINNIE FAKT PROMIN !!
(Napisu ti jeste na TS)
Joshuaxx

SPINNIE FAKT PROMIN !!
(Napisu ti jeste na TS)
Joshuaxx
-
Joshuaxxek - Kolemjdoucí
Vsem se omlouvam co sem zde zpusobil, hlavne spinnimu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vsem se omlouvam co sem zde zpusobil, hlavne spinnimu
:´-/ konečne Joshuax
-
1Fenomen1 - Kazatelův učeň
Ospravedlnením práva nečakaj, ani to, že zrazu bude všetko ako bolo, sám vieš že si sa choval ako vôl, nes si za to následky. Dúfam, že to je pre teba dostatočné ponaučenie do života
-
Hoover - Spamer
Každý jednou dospěje 
lock

lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1